توضیح دفتر آیت‌الله صافی درباره اعدام مجدد قاچاقچی زنده شده پس از اعدام
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، در این اطلاعیه آمده است: در پی سؤالات تعدادی از مردم از دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی دامت برکاته در رابطه با اعدام دوباره قاچاقچی، دفتر استفتائات معظم له اعلام نمود: مسأله‌ای که در کتاب جامع الأحکام جلد دوم می‌باشد ارتباطی به موضوع مذکور ندارد و معظم له نسبت به این مسئله نظر دیگری دارند.

, در این اطلاعیه آمده است: در پی سؤالات تعدادی از مردم از دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی دامت برکاته در رابطه با اعدام دوباره قاچاقچی، دفتر استفتائات معظم له اعلام نمود: مسأله‌ای که در کتاب جامع الأحکام جلد دوم می‌باشد ارتباطی به موضوع مذکور ندارد و معظم له نسبت به این مسئله نظر دیگری دارند.,
 
,
مجرم، مرد 37 ساله ای به نام علیرضا- م بود که 3 سال قبل به جرم حمل یک کیلوگرم مخدر شیشه به اعدام محکوم شده و تا چهارشنبه هفته قبل در زندان بجنورد بود. او سحرگاه چهارشنبه اعدام شد و 12 دقیقه بالای دار بود تا در نهایت با تایید پزشک، به سردخانه منتقل شد. اما یک روز بعد، کارگر سردخانه متوجه شد کاور پلاستیکی یکی از جسدها بخار گرفته و این یعنی جنازه نفس می کشد.
,
 
,
در جلد دوم جامع الاحکام از آیت الله صافی گلپایگانی نقل شده است: «در صورتى که بعد از اعدام و قبل از دفن در سردخانه یا پزشکى قانونى و ... در مجرم علائمى حیاتى دیده شود و با مداوا سلامت خود را بازیابد، ظاهراً حکم اجراى حد و قصاص به قوت خود باقى است.»
]
دفتر استفتائات آیت الله العظمی صافی گلپایگانی در خصوص مطالب مطرح شده از سوی این مرجع تقلید پیرامون اعدام مجدد شخص قاچاقچی اطلاعیه ای صادر کرد.