واکنش رئیس مرکز وکلا به قرارداد ویلموتس؛ ترکمنچای هم این شکلی بسته نشده!

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن عبدلیان‌پور، رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در نشست خبری نخستین المپیاد ورزشی وکلا و کارشناسان مرکز اظهار داشت: المپیادهای صنفی ورزشی از سالیان قبل در رشته‌های مختلف سابقه داشته اما در جامعه حقوقی تاکنون رخ نداده و این اولین‌بار است که با حضور بانوان و آقایان وکیل، کارشناس و کارمندان مرکز و قوه برگزار می‌شود. شغل وکالت و کارشناسی از مسائل سخت است و حجم بسیار زیادی از پرونده‌های قضایی در این شغل وجود دارند.

وی در ادامه بیان داشت: مدل افراد مرکز ما این‌گونه است و کار سختی هم هست. یک وکیل با باری از داشته‌های این‌چنینی به خانه برمی‌گردد. برای پر کردن اوقات فراغت، آموزش و مطلع‌سازی، شناسایی نخبگان و ترویج منش پهلوانی و عدالت در ورزش هدف‌گذاری این المپیاد را کرده‌ایم. همین که کارشناسان برای مدتی از این فضای سخت قضایی دور شوند و وارد فضای ورزشی شوند، هدف مهم ماست تا توسعه دیپلماسی ورزشی را هم در ادامه داشته باشیم.

عبدلیان‌پور درباره این رویداد ورزشی گفت: در سال آتی به شکل ملی و در سطح تمام نهادهای حقوقی و کارشناسی این مسابقه را برگزار می‌کنیم. در سال بعدتر آن می‌خواهیم به سمت بین‌المللی شدن این المپیاد برویم چون ورزش باعث نزدیک‌تر شدن اقوام و ملت‌ها می‌شود.

عباس هادی‌زاده، سرپرست کمیسیون ورزش مرکز نیز درباره جزئیات این المپیاد عنوان داشت: مسابقات ما چند سالی برگزار شده اما فقط در بحث فوتبال و فوتسال بوده. امسال تصمیم بر اهمیت بیش‌تر شده و طی مدت کوتاهی برنامه‌ریزی کوتاه و بلندمدت داشتیم. فوتسال، والیبال، پینگ‌پنگ، دارت و شطرنج را برای مسابقات داخل سالن در همین زمستان و در شهر مشهد برنامه‌ریزی کردیم. ۲۵ استان برای این مسابقات اعلام آمادگی کردند و برای نخستین بار شاهد شرکت خانواده‌ها هم هستیم که از مجموع ۶۰۰ شرکت‌کننده، ۱۵۰ زن در مسابقات هستند. از ۶ بهمن این مسابقات برگزار خواهد شد و در سال آتی برنامه مسابقات بومی-محلی برای استعدادیابی استانی داریم. فوتبال، شنا، تیراندازی، کاراته و کشتی را برای سال آینده پیش‌بینی کرده‌ایم و امیدواریم در سال ۱۴۰۳ به بحث بین‌المللی برسیم.

وی در ادامه بیان داشت: چون اولین المپیاد ماست و باید استارت داشته باشیم و این که مشغله وکلا زیاد است، این رشته‌ها را انتخاب کردیم تا برای شروع ورزش با رشته‌های سبک و پراستقبال پیش برویم. عمومیت داشتن این رشته‌ها مدنظر ما بوده و به‌خاطر سرما می‌بایست در سالن مسابقات را برگزار کنیم. این نیست وکلا فارغ از ورزش باشند، ما مقام‌ها و فعالیت‌ها داریم. ما یک تیم فوتبال استانی به مسابقات جهانی وکلا اعزام کرده‌ایم و می‌خواهیم این پیش‌رفت‌ها را بیش‌تر کنیم.

عبدلیان‌پور در پاسخ پرسش به دانا مبنی بر این که برآورد هزینه مرکز برای المپیاد چه بوده، تصریح داشت: هر چه به امر ورزش و تن‌درستی جامعه بپردازیم، سرمایه‌گذاری کرده‌ایم. با توجه به این که از امکانات قوه قضائیه مثل هتل‌ها و سالن‌های آستان قدس رضوی در مشهد استفاده می‌کنیم، بخشی از هزینه‌ها را هم خود اعضا پرداخت می‌کنند و هزینه‌ها در حدی نیست که نگران‌کننده باشند. با مبالغ خیلی کمی این کار را انجام داده‌ایم تا با حداقل هزینه، حداکثر برداشت را داشته باشیم.

وی پیرامون الزام به برگزاری این المپیاد اذعان داشت: یکی از کارهایی که در دوران توسعه مرکز ما رخ داده، بحث برنامه‌محوری بوده و مدیریت‌محور نیستیم. این المپیاد چه من باشم و چه نباشم، حتما برگزار خواهد شد و ادامه خواهد یافت. هم وکلا و هم کارشناسان ما اقشار آسیب‌پذیر مالی نیستند ولی باید وضعیت جسمانی را هم درنظر بگیریم. درصدد ورزش حرفه‌ای نیستیم و می‌خواهیم ورزش صنفی را برای نشاط جامعه داشته باشیم. دنبال گردهمایی خانوادگی هستیم.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در رابطه با همکاری مرکز با وزارت ورزش و جوانان گفت: قرارداد مارک ویلموتس را خودم دیده‌ام، مربی حتی کار هم نکند، پول می‌گیرد و این یعنی ترکمن‌چای هم این شکلی بسته نشده! یک بچه هم قرارداد می‌بست از این بهتر می‌شد. فردا با سجادی جلسه دارم و باید رشته تخصصی وکالت ورزشی را داشته باشیم. سال آتی اولین گروه فارغ‌التحصیلان این رشته را داریم. متاسفانه خارجی‌ها مبالغ هنگفتی از تیم‌های ما می‌گیرند و ما از این به بعد می‌توانیم تمام قراردادها را رصد کنیم و وکلا را اختصاص بدهیم. وکیل باشگاه بزرگ استقلال که من هم خیلی دوستش دارم، از وکلای ماست. با ورزش بیگانه نیستیم و تعامل خیلی خوبی داریم.

 

رئیس مرکز وکلا درباره قرارداد ویلموتس گفت: قرارداد ویلموتس را خودم دیده‌ام، مربی حتی کار هم نکند، پول می‌گیرد و این یعنی ترکمنچای هم این شکلی بسته نشده!