قرائتی: در حوزه نماز، بسیاری از پژوهش‌های ما مفید نیستند

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رییس ستاد اقامه نماز کشور با بیان‌ اینکه دانشگاه فرهنگیان و معلمان را جدی بگیریم زیرا نسل جدید تحت آموزش این قشر بزرگ خواهند شد، گفت: تفسیر ما از قرآن به ویژه برای نسل جوان باید به خوبی صورت گیرد، باید نماز همان یوسف قرآن را به خوبی نشان دهیم تا نسل جوان عاشق آن‌ شود، اما آیا این اتفاق را برای نسل جدید رقم زده‌ایم، امروز بنده هم باتوجه به توان خود بر روی دانشگاه فرهنگیان متمرکز شدم زیرا نسل جوان را آموزش می‌دهد.

بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز با عنوان «نماز،مدرسه، دانشگاه، خانواده و معلمان آینده» صبح امروز پنج‌شنبه (۶بهمن‌ماه) با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی و جمعی از مسئولان کشوری و لشکری کار خود را آغاز کرد.

در ابتدای این مراسم، پس از قرائت قرآن کریم توسط یکی از قاریان برجسته دانش‌آموز و پخش سرود ملی،حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به بیست‌ونهمین اجلاس سراسری نماز را قرائت کرد.

قرائتی در ادامه با اشاره به اینکه برخی سوال می‌کنند که چرا اجلاس نماز برگزار می‌شود، اظهار کرد: ستاد اقامه نماز برخلاف دستگاه‌های دولتی دارای بازوهای اجرایی نیست بلکه در امر سیاست‌گذاری و رهنمود در این حوزه فعالیت می‌کند. در همین سال‌ها خوشبختانه توانستیم  موضوع نمازخانه‌های مناسب را در مدارس جا بیندازیم و در همین سال‌های اخیر اتفاقات خوبی در این خصوص در مدارس اتفاق افتاده است.

به گفته رییس ستاد اقامه نماز، یکی دیگر از فواید این ستاد، جا انداختن اقامه نماز جماعت شهر عاشورا بوده است، بنابراین اجلاس نماز می‌تواند مسئولین را به یک هم‌افزایی برای رقم زدن اتفاقات نمازی هدایت کند.

قرائتی با بیان اینکه نماز مسأله مهم امروز کشور است،. متأسفانه برخی نقاط شهر با کمبود مسجد روبرو است. در مقابل برخی مسجد دارند امام جماعت ندارند یا مساجد باز نیستند، بنابراین باید در مساجد خدمات خوبی را ارائه کنیم که مردم پای‌شان به مسجد باز شود.

قرائتی با بیان اینکه در حوزه نماز، بسیاری از پژوهش‌های ما مفید نیستند. پژوهش و محتوایی خوب است که بتواند مشکلات جامعه را حل کند. امروز در پیش‌رو سه ماه بزرگ رجب، شعبان و رمضان  را داریم که سرازیری دین ما محسوب می‌شود و نباید از آن غافل شویم.

وی بیان کرد: تفسیر ما از قرآن به ویژه برای نسل جوان باید به خوبی صورت گیرد. باید نماز همان یوسف قرآن را به خوبی نشان دهیم تا نسل جوان عاشق آن‌ شود، اما آیا این اتفاق را برای نسل جدید رقم زده‌ایم؟ بنده در سال‌های پیش که توان بیشتری داشتم در طول سال بیش از ۱۰۰سفر استانی داشتم اما امروز باتوجه به توان خود بر روی دانشگاه فرهنگیان متمرکز شدم زیرا نسل جوان را آموزش می‌دهند.

رییس ستاد اقامه نماز ابراز کرد: در سنین جوانی محضر آیت‌الله گلپایگانی رسیدم و ایشان خواستار شدند من نکاتی را بیان کنم و بنده درخواست تخت سیاه دادم و بر روی آن ۱:۲۰ دقیق یکسری از نکات خوب را در قالب آموزش بیان کردم. سپس به محضر این عالم عرض کردم من طلبه تیزهوشی هستم ‌ می‌توانم در فقه موثر واقع شوم‌ اما ایشان متذکر شد که شما یک معلم خوب هستید و این کار از یک فقیه شدن بهتر است زیرا شما می‌توانی نسل جوان را آموزش دهید وامام زمان(عج) در این شرایط خشنودتر خواهند شد.

قرائتی تاکید کرد: دانشگاه فرهنگیان و معلمان را جدی بگیریم زیرا نسل جدید تحت آموزش این قشر بزرگ خواهند شد، از طرفی دیگر از روزهای تعطیل و ساعات فراغت نهایت بهره را ببریم. ما در طول سال تعطیلات نوروز، اعیاد، پنج‌شنبه و جمعه‌ها یا روزهای این چنینی زیادی داریم که متاسفانه از آنها استفاده نمی‌کنیم.

وی در پایان سخنانش گفت: آیت‌الله مکارم شیرازی در طول هفته ۳ساعت فراغت دارند و به همین منظور است که این‌ میزان تفاسیر خوب از ایشان را شاهد هستیم، به همین منظور به فراغت‌های سال دقت کنید. عمر بسیار کوتاه است و نباید به راحتی از کنارش بگذریم. امروز کشور پر از فارغ‌التحصیلان بی‌مهارت است که توقع اشتغال هم دارند بنابراین به راحتی از کنار این عمر و فرصت‌های آن نگذریم.

در بخش بعدی این اجلاس آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به بیان نکاتی در خصوص اهمیت قرآن و نماز پرداخت.

همچنین قرائت بیانیه هیات ارزیابی ستاد اقامه نماز، تجلیل از دستگاه‌های برتر نماز، فعالین نماز و برگزیدگان فراخوان علمی در ۱۴۰۰، اجرای گروه سرود دانش‌آموزی نماز، ارائه مقاله برگزیده فراخوان علمی، میزگرد تخصصی «نماز، مدرسه، دانشگاه، خانواده و معلمان آینده»، دیگر برنامه‌های این اجلاس خواهد بود.

 

رییس ستاد اقامه نماز کشور با بیان‌ اینکه دانشگاه فرهنگیان و معلمان را جدی بگیریم زیرا نسل جدید تحت آموزش این قشر بزرگ خواهند شد، گفت: تفسیر ما از قرآن به ویژه برای نسل جوان باید به خوبی صورت گیرد.