به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با مرور سرمقاله و یادداشتهای روز روزنامههای کثیرالانتشار کشور، مطالبی از جمله حمله به سپاه با هدف نابودی 3 میلیارد انسان، ناوگروه 86 و امنیت 360 درجه، نشان های بحران در اسرائیل به چشم میخورد.
کیهان: در یادداشت روز خود با عنوان «حمله به سپاه با هدف نابودی 3 میلیارد انسان؟!» نوشت: وقتی جنگ طلبی ها و تهدیدها و حمایت از تروریست ها و مالیخولیاهای تحریمی و ایجاد ناامنی ها و آزمایشگاه های بیولوژیکی و... از سوی آمریکا و اروپا و تورم و بحران غذایی کنونی و همه گیری های بیماری ها در جهان ناشی از این جنایات ضدبشــری برای کشتار و نابودی انسان ها را در کنار سخنان غربی ها و پروژه هــای آنها بگذاریم ، مفهوم جدید و واقعی تر و عمیق تری از جنگ ترکیبی جهانی چهارم پیش بینی شده از سوی دومارانش رئیس اسبق ِ دستگاه جاسوسی فرانسه و اهداف آن ترسیم می شود.
وطن امروز: مهدی بختیاری در یادداشتی با عنوان «ناوگروه 86 و امنیت 360 درجه» چنین نوشت: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بزودی با به انجام رساندن یک ماموریت بزرگ، رکورد دریانوردی نظامی در تاریخ ایران را که در اختیار خودش بود، می شکند. پیش از این، ناوگروه 75 نیروی دریایی، سال گذشته با سفر به بندر سن پترزبورگ و طی مسافتی بالغ بر 250 هزار کیلومتر رکوددار ناوگروه های اعزامی ارتش به آب های آزاد و بین المللی بود.
اطلاعات: در مطلبی با عنوان «نشان های بحران در اسرائیل» نوشت: سال هاست بخش بزرگي از سرمايه گذاري هاي مالي سرمايه داران بزرگ و معروف صهيونيست در آمريكا، اروپا و بسياري از كشورها به برنامه ريزي هاي رسانه اي و اطلاع رساني اختصاص يافته، طوري كه اغلب جامعه شناسان و صاحبنظران در چگونگي چرخش خبرها و تعيين اولويت هاي آن براين باورند كه سلطه گفتمان صهيونيستي اصلي ترين و بزرگ ترين شبكه ارتباطات و باورسازي ها در سراسر جهان است. اين الگوي افكارسازي اكنون نه تنها به يك سيستم پيچيده اطلاعاتي داده ها مبدل شده است كه به نظر بسياري از صاحبان انديشه در علوم ارتباطات، ريشه اصلي بحران آفريني ها در جامعه بشري سلطه گفتمان صهيونيستي است. گفتمان صهيونيستي بعد از سال ها فعاليت مستمر دو گزاره را در افكار جهاني، به ويژه دركشورهاي منطقه خاورميانه حك كرده است. اول، اسرائيل امن ترين و دمكرات ترين جامعه دولت مردم در خاورميانه است. دوم، اسرائيل پيشرفته ترين تعريف از يك جامعه و كشور مدرن را دارد كه شاخص اصلي آن، صلح و پيشرفت است
جوان: عباس حاجی نجاری در سرمقاله ای با عنوان «پاسداشت 44 سال ایستادگی و افتخار آفرینی» چنین نوشت: دهه فجر هر سال، فرصتي براي پاسداشت از خود گذشتگي ها و مجاهدت هاي مردان و زناني است كه در اوج قدرت يك رژيم وابسته، سلطه بيگانگان بر كشور و غارت سرمايه هاي ملي و همچنين روند اسلام زدايي از اين سرزمين اسلامي را برنتافتند و با تبعيت از امام و مقتداي شان خميني كبير(ره)، پرشكوه ترين و مردمي ترين انقلاب تاريخ معاصر را رقم زدند؛ انقلابي كه به دليل ويژگي هاي منحصربه فردش نظير: رسالت تشكيل نظامي مردم سالار مبتني بر ارزش هاي ديني، استقلال از قدرت هاي سلطه حاكم بر جهان، حمايت از مستضعفان جهان و تشكيل بسيج جهاني اسلام، از همان لحظات اوليه پيروزي انقاب نگراني و حساسيت دو ابرقدرت بزرگ جهان را برانگيخت و سبب شد آن دو كه بعد از جنگ باهم می جنگيدند و در تمامي دوم جهاني در چندين حوزه نيابتا عرصه ها متخاصم يكديگر بودند، از لحظه پيروزي انقلاب به دليل نگراني از شكل گيري يك نظام سياسي مبتني بر ارزش هاي ديني و الهي، تمام ظرفيت و توان خود را براي عدم تثبيت انقلاب و شكل گيري نظامي مبتني بر ارزش هاي آن به كار گيرند كه تحميل هشت سال جنگ، توطئه تجزيه قومي، انجام چند كودتا و چند فتنه بزرگ تنها بخشي از توطئه هاي مشترك آنان بود.
جمهوری اسلامی: در مطلبی با عنوان «درس های سیاسی سازی حادثه سفارت» این گونه نوشت: تلاش هایی که برای سیاسی سازی حادثه سفارت جمهوری آذربایجان در تهران صورت می گیرند، نشان می دهند مسئولان ایرانی باید در تمام زمینه های امنیتی، سیاسی به ویژه روابط بین الملل مراقبت های ویژه ای داشته باشند.
خراسان: حامد رحیم پور در یادداشت روز با عنوان «سیف القدس 2 در راه است؟» نوشت: تنها ۲7 روز از سال جدید ۲0۲۳ میلادی گذشته بود که شهر قدس به خود عملیاتی دید که به نقل از رسانه های صهیونیستی در چند دهه اخیر بی سابقه بـود، به گونه ای که رئیس پلیس رژیم صهیونیستی پس از حضور در مکان اجـرای عملیات شهادت طلبانه قدس تاکید کرد که این یکی از بدترین حماتی بود که در سال های اخیر با آن مواجه شده ایم. البته در این یک ماهی که از سال جدید میلادی و آغاز دولت جدید نتانیاهو گذشته، حدود ۳0 فلسطینی شهید شده و در مقابل ۱0 صهیونیست به هلاکت رسیده اند؛ اتفاقاتی که به واسطه سیاست های کابینه جدید یک سال پر تنش را نوید می دهد. حال با رخ دادن عملیات شهادت طلبانه کم سابقه در دل شهر قدس، صهیونیست ها و کابینه تندرو نتانیاهو در یک دو راهی کامل قرار دارنـد.
قدس: حسین محمدی اصل در یادداشتی با عنوان «چرا کسی موفقیت های ایران را فریاد نمی زند؟» چنین نوشت: این روزها اگرچه قطار برجام به دلیل ریاکاری طرف غربی، متوقف شده است، ولی موتور دیپلماسی و پیشرفت جمهوری اسـلامـی ایـــران شتاب دوچـنـدان گرفته اسـت. حرکت دولت سیزدهم در مسیر دیپلماسی فعال، غیر قابل اغماض است. دیپلماسی فعال یعنی عملیاتی سازی ظرفیت های برزمین مانده و استفاده از ابزارهایی که در طول یـک دهــه گذشته معطل وعــده هــای پــوچ غرب و آمریکا بــود. دیپلماسی فعال بـه مـا می گوید برجام بخشی از سیاست خارجی است و همه آن نیست. دیپلماسی اقتصادی به ما می گوید اولویت حاکمیت کشور باید انتفاع همه جانبه ملی باشد. تحقق نیافتن انتفاع اقتصادی از برجام، موجب اتخاذ راهکارهای پویا و تصمیمات درست از سوی نظام برای حل موانع کشور از طریق روابط منطقه ای شد.