به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار مجید ارجمندفر معاون قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) نیروی زمینی سپاه در جریان انتقال و اهدای این محموله پوشاک به اهالی شهر و روستاهای مناطق زلزله زده گفت: این محموله، مشتمل بر چهار هزار بسته و هر بسته دارای ۵ قلم پوشاک زنانه مردانه و بچگانه است که با ۱۲ دستگاه خودرو به نقاط هدف در منطقه زلزله زده خوی ارسال و توزیع شد.
سردار ارجمندفر تاکید کرد: سپاه همچنان که در میدان های مختلف ثابت کرده است، در همه عرصه ها خادم و در کنار مردم است. در حوادث غیر مترقبه نیز سپاه پاسداران همچنان یاور و پناهگاه مردم بوده و خواهد بود.
معاون قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) خاطرنشان کرد: در حادثه زلزله زلزله خوی، فرمانده قرارگاه و فرمانده سپاه استان از اولین کسانی بودند که با تیم ارزیاب وارد منطقه زلزله زده شده و ابعاد حادثه و ظرفیت های لازم را برای امدادرسانی برآورد و گزارش دادند.
وی افزود: در اولین ساعات، توان و ظرفیت امداد و نجات سپاه در کنار سایر بخش ها سازماندهی و به منطقه گسیل داشته شد و مجروحان و مصدومان به مراکز درمانی اعزام شدند.
ارجمندفر گفت: سپاه گام دوم امداد را با عملیات درمان و برپایی بیمارستان بزرگ سیار و صحرایی شهید عارفیان و ایجاد پست های سیار درمانی در کنار سایر بخشها و تیمهای امدادی و درمانی برداشت.
وی افزود: یکی دیگر از اولویتهای ما همزمان با عملیات امدادی و درمانی، حفظ امنیت مردم و توجه به دغدغههای امنیتی آنان در مناطق زلزله زده بود که تیپ ۳۶ انصار المهدی(عج) نیروی زمینی سپاه در همین راستا، هم در مناطق اردوگاهی و هم سکونتگاه های آسیب دیده از زلزله استقرار پیدا کرد.
سردار ارجمند فر با تشریح مشارکت نیروی زمینی سپاه در ایجاد ۱۱۰ کمپ اسکان اصلی و بیش از ۶۵ کمپ فرعی گفت: سپاه در کنار سازماندهی و اعزام نیروهای امدادی و جهادی برای مردم یاری، اداره ۴۵ کمپ اصلی را نیز عهده دار شد.
وی افزود: کمپ های فرعی نیز با فعالیت و مشارکت پایگاههای شهید کاوه سپاه در مناطق زلزله زده روستایی شکل گرفت و عملیات امدادرسانی و مردم یاری را دنبال کرد.
معاون قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) بیان کرد: تجهیز چادرها و فراهم کردن امکانات گرمایشی و سایر ملزومات آن، مرحله مهم دیگری بود که سپاه در کنار سایر بخش ها آن را در سریعترین زمان ممکن اجرایی کرد.
وی افزود: سرویس های بهداشتی و حمام از دیگر ضروریات کمپها بود که در مرحله اول بیش از ۴۴ کانکس توسط سپاه برای این کار عملیاتی شد.
سردار مجید ارجمندفر گام اضطراری بعدی در خدمت رسانی به زلزله زدگان خوی را پشتیبانی و تامین غذای مردم زلزلهزده ساکن در کمپها عنوان کرد و گفت: قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) نیروی زمینی سپاه از روز دوم حادثه، آشپزخانه و نانوایی سیار دایر کرد و عملیات تغذیه را با پخت و توزیع ۱۵ هزار پرس روزانه غذای گرم و نان بسته بندی دنبال کرد.
وی افزود: در عملیات امدادرسانی به زلزلهزدگان خوی بیش از ۲۰۰ دستگاه خودرو سپاه سازماندهی و مشارکت پیدا کردند و بیش از ۱۱ دستگاه بیل مکانیکی، لودر و کمپرسی گروه ۵۳ مهندسی پیامبر اعظم(ص) همچنان در عملیات جمع آوری باقیمانده نخاله های ساختمانی و آوار های ناشی از زلزله شرکت دارند.