به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی را در این سفر تعدادی از اعضای هیات دولت همراهی میکنند و به عنوان نمایندگان تامالاختیار رئیس جمهور در شهرستانهای استان حضور مییابند.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه، معاون اجرایی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، وزرای کشور، دفاع، نیرو، نفت، راه و شهرسازی، اقتصاد، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش در این سفر ۲ روزه، آیت الله رییسی را همراهی می کنند.
افتتاح فاز ۱۴ پارس جنوبی، طرح آب شیرین کن شماره ۲ بوشهر و طرح های نهضت ملی مسکن از جمله برنامههای سفر استانی آیت الله رئیسی به استان بوشهر است.
دیدار عمومی رئیسجمهور در شهر بوشهر و شهرستان دشتی ( شهر خورموج )، دیدار با علمای شیعه و اهل سنت استان بوشهر و شرکت در نشست تخصصی با سرمایهگزاران و فعالان اقتصادی و فرهنگی استان بوشهر و برخی از سرمایهگزاران خارجی علاقهمند در استان از جمله دیگر برنامه های سفر ۲ روزه رئیس جمهور به استان بوشهر است.
همچنین رئیسجمهور یک نشست فرهنگی اجتماعی تخصصی هم با موثرین و فعالان این حوزه دارد.
در دور نخست سفرهای استانی رئیس جمهور به استان بوشهر در ۱۶ مهرماه سال گذشته، بیش از ۶ هزار میلیارد تومان تعهد دولت بود که تاکنون بیش از سه هزار میلیارد تومان تخصیص داده شده و از برنامه جلوتر است.
همچنین تا به امروز بیش از چهار هزار میلیارد تومان برای دور دوم سفر استانی دولت به استان بوشهر تصمیم گیری شده و به طور یقین در طول سفر تصمیمات جدیدی گرفته و به این مبلغ اضافه میشود.
افتتاح فاز ۱۴ پارس جنوبی
مراسم افتتاح و بهرهبرداری از پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی صبح پنجشنبه با حضور رئیس جمهور و تعدادی از اعضای هیئت دولت در جنوب استان بوشهر برگزار شد.
پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی با هدف تولید ۵۰ میلیون مترمکعب گاز شهری (متان) و ۷۵ هزار بشکه میعانات گازی و ۴۰۰ تن گوگرد در روز، همچنین سالانه یک میلیون تن گاز مایع الپیجی و یک میلیون تن اتان بهمنظور تأمین خوراک واحدهای پتروشیمی با کارفرمایی شرکت ملی نفت ایران و شرکت نفت و گاز پارس و مشارکت کنسرسیوم تماماً ایرانی با راهبری سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در آستانه بهرهبرداری است.
طرح توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی به دو بخش خشکی و فراساحل تقسیم میشود. بخش خشکی این طرح شامل تأسیسات پالایشگاهی است و بخش فراساحلی شامل ۴ سکوی گازی (دو سکوی اصلی و دو سکوی اقماری)، ۴۴ حلقه چاه و دو رشته خط لوله ۳۲ اینچ است که گاز را از دریا در فاصله ۱۰۵ کیلومتری ساحل کنگان به پالایشگاه منتقل میکند و در عمل فرآیند شیرینسازی گاز را در بخش خشکی انجام میدهد.