توصیه‌های تغذیه‌ای در دوران روزه‌داری

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ انتخاب انواع غذاها از گروه‌های مختلف و جایگزینی آن‌ها در هر گروه، برای برطرف کردن نیازهای تغذیه‌ای مانند آب، املاح، ویتامین‌ها و پروتئین‌ها نیاز بدن افراد روزه‌دار در سه وعدۀ غذایی (سحر، افطار و شام) ضروری است. در این اینفوگرافیک شش گروه تغذیه‌ای برای مصرف در ماه مبارک رمضان را مشاهده می‌کنید.

 

انتخاب انواع غذاها از گروه‌های مختلف نیاز بدن افراد روزه‌دار در سه وعدۀ غذایی (سحر، افطار و شام) است.