به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد علی زلفیگل افزود: باید با دانایی جامعه را مدیریت کنیم و در پالایش فرهنگی جامعه نقش جدی داشته باشیم.
وی با اشاره ضرورت تلاش برای ایجاد فرهنگ سالم، فکر سالم و عمل سالم در کشور و ترویج آن، ادامه داد: اتفاقات بزرگی در کشور افتاده است وضع دانشگاهها نسبت به سالهای قبل قابل قیاس نیست و پیشرفت زیادی کرده است به همین شکل علم و فناوری و سلامت در کشور نیز توسعه پیدا کرده است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: اگر وحدت بین نیروهای انقلابی آسیب ببیند نظام آسیب میبیند، بنابراین رفتار و گفتار و کردار ما باید در راستای وحدت باشد، در غیر این صورت باید پاسخگوی شهدا در قیامت باشیم.
وی با اشاره به اینکه برای پیشرفت ایران اسلامی خیلیها جانفشانی میکنند و طرحهای بزرگ علمی و صنعتی را اجرا میکنند، افزود: باید داشتههایمان را گرامی بداریم و نباید آنها را نادیده گرفت چنانکه زمانی سیم خاردار هم به ما نمیدادند اما امروزه دشمن با هراس از صادرات تسلیحات نظامی ایران میگوید.
زلفیگل یادآور شد: زمانی قبل از انقلاب، پزشکان فیلیپینی و هندی داشتیم اما امروز در عرصههای علمی، فناوری، نانو و بایو جزو کشورهای برتر دنیا هستیم که این مساله مرهون تلاش خستگی ناپذیر متخصصان متعهد کشور است.
وی با اشاره به اینکه ایران امروز به عنوان مرجعیت علمی در جهان شناخته شده است، تاکیدکرد: بیش از ۸۴۰ دانشمند ایرانی جزو یک درصد دانشمند جهان هستند، در چند صد مجله علمی بین المللی قلم میزنند و در خیلی از رشتههای پزشکی حرف اول را میزنند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: باید در جامعه فرهنگ اجرای قانون حاکم باشد و آن را جایگزین قانونگریزی و فرهنگهای نادرست بکنیم چرا که بزرگترین سرمایه یک کشور فرهنگ آن است و توسعه نیز فقط با اجرای قانون انجام میشود.
وی تصریح کرد: فرهنگ خلوص و صداقت را که در بین شهدا بود باید بتوانیم در جامعه ترویج دهیم و به جوانان بگوییم که انسان نادان، بردگی پنهان است و نادانی زمین و زمان را بر انسان حاکم میکند اما دانایی انسان را بر سرنوشت خود و کشورش حاکم میکند.
زلفیگل با اشاره به اینکه کرونا را در جامعه با علم درمان کردیم چرا که با علم کارهای انجام نشدنی قابل انجام است، افزود: امروزه زمان اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و استخراج معادن از سیارات دیگر است.
وی ادامه داد: برنامههای توسعه کشور نوشته شده است، منابع انسانی نیز داریم بنابراین با مدیریت باید این برنامهها را اجرا کنیم.
وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری یادآور شد:رییس جمهور صادقانه آنچه که تشخیص دهند در راستای منافع کشور و نظام است انجام میدهد.
وی گفت: انسانهای بزرگ میتوانند دیگران را به مسیر خوب زندگی هدایت کنند و آنها میتوانند یک معلم خوب، یک دوست خوب و یا یک مدیر خوب باشند و به همین دلیل خدا را شاکرم که با شهید سلگی دوست بودم.
زلفیگل خوش قلبی، فطرت پاک، برخورد خوب، روحیه مدارا، بصیرت و حرکت بر محور وحدت را از ویژگیهای شهید سلگی دانست و یادآور شد: این شهید بزرگوار حرف جوانان را با سعهصدر گوش می کرد و آنها را مدیریت میکرد.
به گزارش ایرنا، حاج میرزا محمد سلگی جانباز دفاع مقدس متولد سال ۱۳۳۴ در روستای هادیآباد بخش فیروزان نهاوند به دنیا آمد و از نخستین روزهای جنگ در ۲۲ سالگی در جبههها حضور یافت و فرمانده گردان حضرت ابوالفضل(ع) و رییس ستاد لشگر سپاه انصارالحسین (ع) بود.
این رزمنده و فرمانده شجاع حدود هشت سال همگام با دیگر همرزمانش برای دفاع از میهن جنگید و به درجه جانبازی نائل شد و سرانجام در ۱۶ فررودین سال ۱۳۹۹ و پس از تحمل رنجهای ناشی از زمان جنگ به یارانش شهیدش پیوست.