به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ حسین قربانزاده، معاون وزیر اقتصادی و امور دارایی و رئیس سازمان خصوصیسازی پیرامون بورسی شدن باشگاه استقلال اظهار داشت: زمانی که بورس نبود، دو باشگاه درآمدی داشتند و بیشتر از آن هزینه میکردند و بدهی به بار میآمد اما با خلاف واقع گویی مجوز حضور در آسیا را میگرفتند اما اخیرا با بارگذاری مدارک و تشکیل کمیته صدور مجوز حرفه ای و حساسیت کنفدراسیون فوتبال آسیا از مسیر قبلی نمی شود رفت. اینکه باشگاهها به درآمدزایی برسند یک بحث طولانی است و باید حق پخش داشته باشند و از برندشان درآمدزایی کنند و سپاهان و مس نباید پول معدن را خرج بازیکن کنند و ۷۰ میلیارد پول بازیکن بدهد این باشگاهداری نیست و خرج از کیسه مهمان است.
وی در ادامه بیان داشت: در باشگاهداری باید درآمد عملیاتی داشته باشید و هزینه کنید، قضیه حق پخش را باید دولت و حاکمیت را حل کند. صداوسیما ۱۰۰ میلیارد داده است. ما ۷ میلیارد پرداخت شد و سازمان برنامه پول را کامل نداده است. اگر ۵ هزار میلیارد هم به استقلال می دادند باز هم کم میآوردند و به استراماچونی هم میرسیدند میگفتند کم آوردیم. برای جلوگیری از این وضعیت باید مسیر واگذاری دو باشگاه از مالکیت دولت ایجاد شود و به بخش خصوصی واگذار شود.
قربانزاده درباره اسناد باشگاه گفت: من مجبورم در تلویزیون حرفهای تکراری بزنم که برای باشگاه بی در و پیکری که آشفتگی مالی آن در تاریخ بیسابقه است، هم استقلال و هم پرسپولیس دوران سختی را میگذارند تا چک شخصی و ریش گرو گذاشتن منتفی شود. چک شخصی هزار تا زد و بند میآورد، مگر در فوتبال کسی چک شخصی میدهد؟ آجورلو و ۴ عضور هئیت مدیره در دادگاه باید پاسخگو باشند و عضو هیئت مدیره باید پاسخگو باشد.۳۵۹ میلیارد پول به علاوه ۱۵۰ میلیارد، نزدیک ۵۰۰ میلیارد پول به حساب باشگاه واریز شده،آذرماه اگر بدهی استراماچونی پرداخت میشد، حدود ۶۰ میلیارد تومان بود.
وی در این رابطه عنوان داشت: از مصطفی آجورلو شکایت کردم. محکم پایش هستم. مظلومی، افضلی، مومنی و کریمی، هر ۴نفر باید در دادگاه پاسخگو باشند. همه در این موضوع مسئولیت داشتند. ۳۵۹میلیارد تومان، ۱۵۰ میلیارد تومان، نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان منابع حاصل از افزایش سرمایه به حساب باشگاه استقلال واریز شده، ۱۱۸ میلیاردی که فتح الله زاده میگوید و ۲۵ میلیارد از آن به عنوان اقساط وام کم شده، درست است. ۹۳ میلیارد تومان باقی مانده است. در ماه آذر اگر بدهی استراماچونی پرداخت میشد حدود ۶۰ میلیارد تومان بود. پادوانی ۱۳۰ هزار دلار است که ۳۰ هزار دلار برای وکیل است. احمو موسوی ۵ میلیارد تومان است. پس این سه مورد که دادگاه CAS هستند امکان پذیر بود.
معاون وزیر اقتصاد و دارایی تصریح داشت: سیصد و اندی روز آجورلو فرصت داشت. صد و اندی هم فتح الله زاده، درمورد آن سند دریافت یک میلیارد تومان برای همان چکها توسط فتح الله زاده بود. اگر حرف من اشتباه باشد من از فردا استعفا میدهم. چک شخصی نبوده، چک باشگاه بود. دست مجیدی، عمران زاده، صادقی یا هرکس دیگری هست، چک باشگاه است. در اسناد باشگاه یک بدهکاری است که مشخص است. آن فرد هم مشخص است پولش را از چه کسی دریافت میکند. اینجا کسی که بستانکار میشود فتح الله زاده است. اک یک نفر را معرفی کرده است. نیازی کارمند فتح الله زاده در روزنامه است و چک ها را پیگیری میکرده است. او این پیگیری را انجام داده است.
وی در مورد سرنوشت آن چکها تأکید داشت: این چک ها آن زمان باید پانچ و در باشگاه بایگانی میشد. آقای مظلومی، در کمیته تسویه باید هیات مدیره از مدیرمالی سوال میکرد. آیا این ۵میلیاردی که میخواهم امضا کنم پرداخت بشود برای آقای فتح الله زاده، قبلا پرداخت نشده؟ آیا سوال را کردید؟ اگر این سوال را می کردید شاید نتیجه دیگری میگرفت. خیلی روشن است. تنها راه اثبات این موضوع فیش واریزی است. پول را باشگاه داده و چک دست فتح الله زاده مانده است. چکهای دیگری هم وجود دارد. این چکها دست مدیرعامل امانت است. باید وقتی بستانکاریاش تسویه میشود پانچ کند. این در مورد ۵ میلیارد بود که در هیات مدیره تصویب کردند و یک ریالش نباید پرداخت میشد.
قربانزاده در همین باره خاطرنشان ساخت: وقتی به جای سیستم به اشخاص اعتماد میشود، در همین تحریم هزار دلار جابجا می شود، ۲۵۰ هزار دلار امیرحسین حسینزاده آمده است اما سندی نداریم. چطور درباره واریز پول محبی به باشگاه پرتغالی ۹۰ هزار تا می رود اما ۱۴۰ هزار تا واریز نمیشود و این معنی آشفتگی است و این مسائل بر سر باشگاه آوار میشود. آقای فتحاللهزاده از آذر تا الان باشگاه یک ریال درآمد نداشته و پول قرض گرفته شده که بعدا مصیبت میشود. آقای فتحاللهزاده! یک قرارداد که تامین مالی برای استقلال کند برای من بیاورید. منابع درآمدی بورس را کامل استقلال هزینه کرده و ته دیک آن را هم دو مدیرعامل این تیم آقای فتح الله زاده و آقای آجورلو درآوردهاند.
رئیس سازمان خصوصیسازی در پایان گفت: اگر ثابت نشد فتحاللهزاده برای چکها ۲ بار پول گرفته، فردا از سازمان خصوصیسازی استعفا میکنم و میروم. آقای فتحاللهزاده؛ باید تا فردا (سهشنبه) ۵ میلیارد تومانی که با چک گرفتید را برگردانید!