به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد نادرالاصلی، مدیر اجرایی هیئت رزمندگان اسلام استان اصفهان با بیان مطلب فوق گفت: در مسیر گام دوم انقلاب اسلامی، بیاطلاعی جامعه جوان از پیشرفتها و دستاوردهای انقلاب اسلامی عامل آسیبزایی خواهد بود که در همین راستا، هیئت رزمندگان اسلام تصمیم گرفت تا برای اقناع افکار عمومی اقشار مختلف جامعه اقدام به روشنگری کند.
وی افزود: فاصله میان تهدید و فرصت، تصمیم است. اگر تصمیم بهدرستی و بهموقع اتخاذ شود، میتواند از تهدیدها جلوگیری کند.
مدیر اجرایی هیئت رزمندگان اسلام استان اصفهان خاطرنشان کرد: این هیئت با استفاده از ظرفیتهای موجود، آمادگی خود را برای بسیج کردن نیروها جهت برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت به مسئولان استانی اعلام کرد که با توجه به تأکید مدیرعامل فولاد مبارکه بر ضرورت برگزاری هرچه سریعتر اردوهای راهیان پیشرفت در این شرکت، از تاریخ 20 بهمنماه تا 20 اسفندماه سال 1401 بالغبر 1700 نفر در قالب 41 گروه مختلف اعم از دانشجویان، دانشآموزان، طلاب و خادمیاران از خطوط تولید شرکت فولاد مبارکه بازدید کردند و با دستاوردهای این صنعت آشنا شدند.
نادرالاصلی با بیان اینکه 40 درصد از این تعداد، از هیئتهای رزمندگان شهرستانهای استان اصفهان بودهاند، ادامه داد: هماهنگی و سازماندهی برای بازدید این تعداد نفرات در یک بازه زمانی کوتاه کار آسانی نبود و مدیریت مجموعه فولاد مبارکه این کار ارزشمند را به سرانجام رساند.
وی با اشاره به بسیج کردن نیروهای هیئت رزمندگان اسلام برای تحقق جهاد تبیین عنوان داشت: 61 هیئت رزمندگان در استان اصفهان به فعالیتهای فرهنگی مشغولاند که برخی از شهرستانها همچون مبارکه دارای چهار هیئت است.
مدیر اجرایی هیئت رزمندگان اسلام استان اصفهان گفت: متأسفانه امروز جوان ایرانی از پیشرفتهای مجموعههای بزرگ صنعتی کشور همچون فولاد مبارکه اطلاع کافی ندارد و نمیداند شرکت فولاد مبارکه بدون حضور حتی یک کارشناس خارجی در حال فعالیت و ارزآوری برای کشور است.
وی ادامه داد: میزان تولید فولاد کشور با قبل از پیروزی انقلاب اسلامی قابلمقایسه نیست، بهطوریکه ایران از نظر میزان تولید در رتبهبندی جهانی تولیدکنندگان فولاد به جایگاه دهم و در برخی از ماهها نیز به جایگاه هفتم ارتقا یافته است؛ این یعنی افزایش تولید چندین میلیون تنی تولید در صنعت فولاد کشور.
نادرالاصلی تأکید کرد: طبق گفته رئیسجمهوری، همانطور که اردوهای راهیان نور در کشور برگزار میشود، اردوهای راهیان پیشرفت نیز باید در قالب بازدید از صنایع بزرگ و پیشرفتهای این صنایع برای نسل جوان برگزار شود تا از نزدیک با دستاوردهای صنعتی و اقتصادی انقلاب اسلامی آشنا شوند.
وی اذعان داشت: امروز دشمنان از طریق رسانههای مختلف و فضای مجازی روی افکار جوانان ایرانی کار میکنند و نمیگذارند جوانان از پیشرفتها آگاهی پیدا کنند. در مقابل ما وظیفه داریم فعالیتهای ارزشمند انجامشده در کشور را به آنان معرفی کنیم؛ براساس بازخوردهایی که از بازدیدکنندگان از خطوط تولید شرکت فولاد مبارکه دریافت کردهایم، دیدگاه آنان به این صنعت نسبت به قبل از بازدید بهکلی تغییر یافته و مثبت شده است.
مدیر اجرایی هیئت رزمندگان اسلام استان تصریح کرد: شرکت فولاد مبارکه با فراهمسازی بستر برپایی اردوهای راهیان پیشرفت، الگوی مناسبی برای سایر مجموعههای صنعتی است تا از این طریق بتوان افکار جامعه را درخصوص دستاوردهای جمهوری اسلامی در حوزههای صنعت و اقتصاد کشور روشن کرد که این امر تجلی جهاد تبیین است.
وی در پایان با اشاره به برنامه بازدید از خطوط تولید شرکت فولاد مبارکه در سال 1402 اذعان داشت: تعداد برنامه بازدیدها در سال 1402 از شرکت فولاد مبارکه روند افزایشی خواهد داشت و از شهرها و شهرستانهای دور و نزدیک نیز در این برنامه حاضر خواهند شد که هریک از بازدیدکنندگان به یک رسانه برای انعکاس دستاوردها و پیشرفتهای صنعت کشور تبدیل خواهد شد.