نگاه به انرژی و نحوه مصرف آن باید در کشور تغییر کند

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالعلی رحیمی مظفری عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز و در جریان بررسی گزارش کمیسیون انرژی درباره عملکرد وزارت نفت در تعرفه گذاری گاز مشترکان خانگی اظهار کرد: اشکال پیش آمده در افزایش تعرفه گاز خانگی به خاطر تغییر میزان و مصرف در هر پله بوده که باید جواب دهند چرا این اتفاق افتاده است.

وی با بیان این‌که باید فکری به حال انرژی کشور کرد، افزود: مصرف ۷ برابری انرژی در کشور ما نسبت به متوسط دنیا یک فاجعه است آن هم برای کشوری که بر پایه انرژی اداره می‌شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با طرح این پرسش که کجا باید برای وزارت نفت تصمیم‌گیری شود، اظهار کرد: اردیبهشت‌ماه سال گذشته پیش نویسی در دولت آمد در آبان‌ماه در دستور کار قرار گرفت و در آذرماه ابلاغ شد این به چه معناست؟ آیا به خاطر ترس از حاشیه‌ها این کار را نکرده‌اند؟

رحیمی مظفری با بیان این‌که نمی‌توان با گران کردن و انداختن بار روی دوش مردم مصرف انرژی را مدیریت کرد، تصریح کرد: باید مصرف انرژی در خانه‌ها، کارخانه‌ها، نیروگاه‌ها بهینه شده و استاندارد سازی در صنعت و بخاری‌ها صورت گیرد. لازم است دولت به این سمت حرکت کند.

یک عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: نگاه به انرژی و نحوه مصرف آن باید در کشور تغییر کند، امروز حدود نیمی از انرژی کشور به هدر می رود و مردم مقصر آن نیستند.