مهدی ناصحی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا با بیان اینکه ۱۰۷ بیماری خاص و صعب العلاج در صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج ثبت شده است، اظهار داشت: درحال حاضر حدود ۸۰۰ هزار نفر دارای نشان بیماریهای خاص و صعب العلاج هستند.
به گفته مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران؛ صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج درآبان ماه سال گذشته راه اندازی شد که تاکنون ۱۰ میلیون نفر به مراکز درمانی مراجعه و تحت پوشش بسته های خدماتی قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه بیمارانی که دارای نشان بیماری خاص و صعب العلاج باشند، میتوانند مطابق با بسته خدماتی از مزایای صندوق خاص و صعب العلاج بهره مند شوند، گفت: فرایند نشان دار شدن بیماران، با توجه به نوع خدمت، قوانین بیمهای مربوطه و نیز نوع بیماری متفاوت است و شامل ثبت توسط پزشکان، ثبت بر اساس اطلاعات دریافتی از وزارت بهداشت و ثبت توسط کارشناسان اداره کل بیمه سلامت است.
وی در ادامه بااشاره به اینکه پس از اعطا نشان بیماری، فرد میتواند خدمات مورد نیاز را دریافت کند، تصریح کرد: این فرایند با کنترل تمامی قواعد مرتبط در بستر نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک، در حذف یا کاهش مراجعات غیرضروری بیماران به ادارات کل استانی نقش دارد.
به گفته مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران؛ سیاست سازمان بیمه سلامت ایران شناسایی بیشتر بیماران خاص و صعب العلاج است تا افراد بیشتری بتوانند از مزایای صندوق صعبالعلاج بهرهمند شوند.
ناصحی در خاتمه با بین اینکه در صندوق بیماریهای صعب العلاج ۹۰ تا ۱۰۰ درصد هزینهها پوشش داده میشود، تصریح کرد: سازمان از ۱۰۷ بیماری که تحت پوشش صندوق است؛ ۵۰ بیمار را وارد سامانه کرده و مابقی را نیز وارد سامانه خواهد کرد.