به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید ابراهیم رئیسی امروز هفتم اردیبهشت ماه در بدو ورود به فرودگاه اهواز، گفت: در این سفر پیگیر مصوبات سفر اول به استان خوزستان خواهم بود تا بررسی شود که مسئولان چه کردند.
وی افزود: ضمن این که مدیران و مسئولان این حوزه ها بازخواست می شوند تا ببینیم آنچه در سفر اول تصویب شد انجام شد یا خیر. آن چه برای من در آمار و ارائه گزارش ها مهم است، حل مشکل مردم است.
رییس جمهور عنوان کرد: عزیزان مختلفی در استان و چهره های شاخصی که از این استان در مرکز حضور دارند، مسائل مختلفی را پیرامون استان به ما اعلام می کنند اما به نظرم کافی نیست و آن چه مهم است حضور ما در میدان است زیرا این حضور باعث می شود که مسائل حل شود. تا حل مسائل کار را با جدیت دنبال می کنیم.
وی با بیان این که خوزستان خط مقدم دفاع از وطن و دفاع از مرز و بوم کشور است و مردم این استان دین خود را به کشور ادا کردند، ادامه داد: مسئولان نسبت به این استان مسئولیت مضاعف دارند.
رییسی گفت: مردم اهواز نباید مشکل فاضلاب داشته باشند و جوانان خوزستان نباید از بیکاری رنج ببرند. با ظرفیتهایی که در این استان وجود دارد، نباید مشکل آبوفاضلاب و زیرساخت ها وجود داشته باشد.
وی تاکید کرد: در این دوران تلاش دولت جبران عقبماندگیهای استان خوزستان است.
بازدید رئیس جمهور از نمایشگاه احیاگران واحدهای اقتصادی در دزفول
رئیس جمهور در این سفر از دومین نمایشگاه احیاگران واحدهای اقتصادی که در شهرک صنعتی شماره یک دزفول برپا شده است، بازدید کرد.
در این نمایشگاه ۱۶۰ واحد تولیدی و صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل در حوزههای مختلف کشاورزی، خدماتی، صنعتی و گردشگری که با کمک مجموعههای اقتصادی به عنوان احیاگر به مدار تولید و اشتغالآفرینی بازگشتهاند، حضور دارند.
رئیس جمهور در جریان بازدید از این نمایشگاه با توضیحات مسئولان بخشی از مجموعههای احیاگر از اقدامات، فعالیتها و وضعیت کنونی واحدهای احیا شده مطلع شد.
فعالیت بخش قابل توجهی از این واحدها از ۱۰ سال پیش متوقف شده بود که با احیای آنها در دولت سیزدهم بیش از ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه نیز احیا و برای یک هزار و ۸۰۰ نفر به صورت مستقیم و چهار هزار و ۸۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
۴هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در کشور احیا شده است
رئیس جمهور در مراسم احیاء ۱۶۰ واحد راکد صنعتی و تولیدی در جمع کارگران و کارآفرینان تصریح کرد: نام استان خوزستان و دزفول با مقاومت و ایستادگی همراه است و این دو نماد استقامت در برابر هجمههای بی رحمانه دشمن، و نماد احساس مسئولیت هستند.
رئیس جمهور همچنین خاطرنشان کرد: مایه خرسندی است که در استان خوزستان به دست توانای متخصصین و کارآفرینان واحدهای صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل راه اندازی شده اند.
آیتالله رئیسی بیان کرد: ۴هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در کشور احیا شده است، اینجای تقدیر دارد و باید خداوند را شاکر بود. ۱۶۰ واحدصنعتی و تولیدی هم امروز در استان خوزستان و شهرستان دزفول احیا شد.
وی افزود: تولید و اشتغال در استان خوزستان فعال شده است. طی بازدیدی که از غرفهها داشتم برخی شرکتها ۱۰ سال دچار تعطیلی شده بودند و در برخی کارگاهها حدود ۱۷۹ کارگر مشغول به کار شدند و این آمار در واحدهای مختلف، متفاوت است.
رئیس جمهور گفت: اولویت پرداخت تسهیلات به واحدهای صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل است. باید خط تولید افزایش پیدا کند.
آیت الله رئیسی، آمار بیکاری در استان خوزستان را قابل قبول ندانست و تصریح کرد: بیکاری دولت را رنج میدهد و این رنج باید به گنج تبدیل شود که این گنج دست یافتنی است. از گنجهای بسیار پربها نیروی انسانی کار آمد است. آمار بیکاری در استان خوزستان قابل قبول نیست. استان خوزستان دارای ظرفیت و امکانات بسیار است و باید به کار گرفته شود. دولت حمایت خود را از کارگاهها و کارخانجات اعلاممیدارد. استان خوزستان نیاز به کار جهادی دارد.
به گزارش راه دانا، شرکت در جشن احیای ۱۶۰ واحد غیر فعال خوزستان در دزفول، افتتاح ۷۰ کیلومتر از طرح مهم دوخطه کردن راه آهن اهواز اندیمشک، افتتاح طرح نیروگاه سیکل ترکیبی اندیمشک، افتتاح طرحهای آبرسانی به چند روستا و بازدید مانیتورینگ از طرح انتقال آب غدیر، افتتاح پالایشگاه هویزه، دیدار با مردم اندیمشک، اهواز و شادگان و دیدار با کارآفرینان، فعالان اقتصادی، مدیران استانی و فعالان فرهنگی از جمله برنامههای دومین سفر رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت به خوزستان است.
تاکید رییس جمهور بر تکمیل کارخانه سیمان اندیمشک
آیت الله رییسی گفت: امروز وظیفه مسئولان بسیار سخت است و باید زمینه لازم برای اشتغال جوانان تحصیل کرده دختر و پسر ما فراهم شود. قبل از اینکه در جمع شما حاضر شوم، ۱۶۰ مجموعه صنعتی که بیش از ۱۰ سال تعطیل بوده و هزاران میلیارد سرمایه مردم راکد بود مجدا احیا و به چرخه تولید اضافه شد اگرچه این میزان افتتاح لازم اما کافی نیست زیرا معتقدم استعداد و ظرفیت های منطقه بیشتر است.
وی ادامه داد: اشتغال و بیکاری جوانان، خانواده ها را نگران کرده است به همین دلیل پروژه نیمه کاره ای که در استان و به ویژه اندیمشک وجود دارد جزو اولویت های دولت خواهد بود. پروژه سیمان منطقه که نیمه کاره رها شده بود باید با تلاش آقای استاندار و مسئولان محلی و با همکاری تهران مجددا احیا شود تا علاوه بر تولید اشتغال لازم ایجاد شود.
وی تاکید کرد: به استاندار و مسئولان استانی دستور داده شده است نسبت به تکمیل این پروژه اقدام کنند تاهم تولید و هم اشتغال افزایش یابد که این کار سریعا انجام خواهدشد.
رییس جمهور عنوان کرد: امروز مردم به طرح الوار گرمسیری اشاره کردند که این طرح در دستور کار دولت است و حتما نسبت به تکمیل آن اقدام می شود و به زودی شاهد بهره برداری آن خواهیم بود.
وی افزود: نکته دیگری که خانواده ها را رنج می دهد مسئله مسکن است. ما در استان زمین کمی نداریم لذا آقای استاندار و وزیر راه و شهرسازی در این سفر باید مسئله واگذاری زمین به افراد واجد شرایط و پرداخت تسهیلات در زمانی کوتاه مدت را پیگیری کنند به نحوی که جوانان منطقه برای بحث ازدواج، مسئله مسکن و زمین را بهانه نکنند. این موضوع باید به خوبی مدیریت شود هر چند نیاز به یک کار جهادی است.
نسبت به تحقق رشد تولید و مهار تورم تردید نداریم
آیت الله رییسی با بیان اینکه تکمیل پروژه های نیمه تمام، اولویت دولت است افزود: امروز دولت با وجود همه تحریمها و تهدیدهای دشمنان، با کمک شما مردم در جهت پیشرفت کشور به ویژه استقلال اقتصادی حرکت می کند. یقین داریم که رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در بحث اقتصادی به دست دولت اجرایی می شود. ما شاهد کارشکنی دشمنان هستیم که سعی می کنند در کشور اغتشاش ایجاد کرده و مانع از حرکت کارخانه ها شوند اما به مدد الهی و کمک مردم هرگز کشور را متوقف نخواهیم کرد.
وی افزود: ما نسبت به تحقق شعار سال یعنی رشد تولید و مهار تورم تردیدی نداریم و قطعا همه واحدهای تولیدی و سرمایه گزاران در جهت رشد تولید کمک می کنند تا این شعار عملیاتی شود هرچند دشمن نمی خواهد این موضوع محقق شود. در آن زمان مردم ما در جنگ تحمیلی با مقاومت خود نگذاشتند حتی یک وجب از خاک کشور به دست دشمن قرار بگیرد و امروز همان مردم در صحنه بوده و در جهت عملیاتی کردن شعار اقدام می کنند.