اجرای سرویس مدارس استثنایی در حال پاسکاری مسئولان/ ماجرای پرداخت ۷ ‌میلیاردی چیست؟

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تقریبا ۳ ماه از تجمع مادران دانش آموزان مدارس استثنایی نسبت به کم کاری در واریز مبلغ حق سرویس و تعطیلی آن می گذرد که تنها عملکرد  مسئولان پاسخ‌گویی به یکدیگر است. متاسفانه این مشکل تاکنون رفع نشده و مادران همچنان سردرگم و نگران تردد فرزندان خود به مدرسه هستند.

جلال بهرامی معاون حمل و نقل بلافاصله بعد از واکنش خانواده ها طی نامه‌ای به مدیرعامل سازمان تاکسیرانی دستور داد تا مبلغی بالغ بر هفت میلیارد تومان را به صورت علی‌الحساب برای سرویس مدرسه دانش‌آموزان استثنایی پرداخت کند.

در سال جاری اعضای شورای شهر نسبت به موضوع سرویس‌ دانش‌ آموزان مدارس استثنایی و کم کاری در واریز مبلغ حق سرویس این مدارس واکنش نشان دادند و با جدیت پیگیر این موضوع شدند تا اینکه مهدی وحدت‌کار مدیرعامل سازمان تاکسیرانی به پرداخت ۷ ‌میلیارد برای کمک به سرویس مدارس استثنایی اشاره کرد و گفت: براساس قانون، شناسایی پیمانکاران و پرداخت کمک هزینه به عهده سازمان تاکسیرانی و انعقاد قرارداد و نظارت بر عملکرد پیمانکاران بر عهده ادارات کل آموزش و پرورش است.

به گفته وحدت کار؛ بر اساس توافق‌های انجام شده، ادارات کل آموزش و پرورش وظیفه داشتند تا یک ماه پس از انعقاد تفاهم نامه نسبت به ارسال قراردادها و متعاقبا صورت وضعیت‌ها اقدام کنند و سازمان تاکسیرانی نیز به طور متناظر نسبت به پرداخت کمک هزینه‌ها تا سقف بودجه ابلاغی از سوی شورای اسلامی شهر تهران اقدام کنند، این در حالی است که هم قراردادها و هم صورت وضعیت‌ها در اسفند ماه سال گذشته به این سازمان واصل شد که علی رغم مشکلات موجود، سازمان تاکسیرانی برای رفع مشکلات و دغدغه‌های این کودکان و خانواده‌های آنان در اسرع وقت نسبت به انجام تعهدات خود اقدام کرد.

رنجش خانواده دانش آموزان استثنایی معطوف به عملکرد سازمان تاکسیرانی نیست

وی اظهار داشت: آنچه موجب رنجش خاطر این عزیزان شده به هیچ وجه معطوف به عملکرد سازمان تاکسیرانی نیست و عملا طبق ضوابط و مقررات جاری تکلیفی برای پرداخت کامل این هزینه‌ها برای شهرداری تهران دیده نشده و ما صرفا در چارچوب بودجه ابلاغی امکان پرداخت کمک هزینه‌ها را داریم.

وی در ادامه گفت: ما از ابتدای امر موکدا اعلام کردیم تعهدات مالی ایجاد شده از سوی اداره کل آموزش و پرورش برای سازمان تاکسیرانی قابل پرداخت نیست و بهتر است سازمان آموزش و پرورش استثنایی با تبعیت از اساسنامه خود از اعتبارات جاری آن سازمان برای این امر استفاده کند.

وحدت کار گفت: سازمان مدیرت و نظارت بر تاکسیرانی با تمام توان و ظرفیت در حال خدمت رسانی به تمامی شهروندان محترم تهرانی به ویژه جامعه معلولان است و رفع دغدغه این بزرگواران از مهمترین اولویت‌های ما است، ما در سازمان تاکسیرانی با وجود تمامی موانع و مشکلات پای کار آمدیم تا این کودکان کمترین آسیب را هم نبیند و امیدواریم با همراهی سایر دستگاه‌های مربوطه در امر سرویس رسانی به کودکان استثنایی هرچه سریع‌تر شاهد رفع دغدغه‌های این کودکان باشیم.

 به گزارش دانا؛ آخرین خبرها نشان می‌دهد که سرویس مدارس استثنایی در کشور همچنان با مشکلاتی مواجه است و مسئولان به جای اجرا در حال پاسکاری هستند و به دلیل عدم اجرای صحیح این سرویس تنها در حال پاسخ‌گویی به انتقادات هستند. صبح امروز نیز خبری مبنی بر پرداخت ۷ میلیارد تومان دیگر برای کمک به سرویس مدارس استثنایی رسانه ای شد، حال این سوال مطرح است که با تزریق این بودجه مشکل اجرا رفع خواهد شد یا تنها اعلام عملکرد بود؟!

 بیشتر بخوانید:

سرویس‌ مدارس استثنایی؛ وعده‌‌ای که عملی نشد!/ اجرا در هاله ای از ابهام

براساس گفته مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران ۷ ‌میلیارد دیگر به عنوان کمک هزینه‌های مربوط به سرویس مدارس استثنایی پرداخت شده است.