کاتالیست های تولید متانول شرکت پژوهش فناوری رقابت پذیر هستند

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نیپنا؛ سعید صاحبدل فر، مشاور ارشد شرکت تحقیقات و فناوری پتروشیمی و مشاور کاتالیزور تولید متانول سبز با هیدروژناسیون CO2، عصر امروز (دوازدهم اردیبهشت‌ماه) در نشست تخصصی «محیط زیست پاک واحدهای پتروشیمی» در چهاردهمین همایش بین‌المللی صنعت پتروشیمی ایران (IPF) ، با اشاره به اقدامات انجام شده از سوی شرکت پژوهش و فناوری برای تولید کاتالیست های تولید متانول سبز با هیدروژناسیون CO2، افزود: شرکت پژوهش و فناوری دستاوردهای خوبی در تولید این نوع کاتالیست یک مرحله ای سنتز مستقیم کسب کرده است.

وی با بیان اینکه کاتالیست‌ها معمولا از سه فلز مس، روی و آلومینیوم تشکیل می‌شوند، افزود: بهترین گزینه برای تولید کاتالیست‌ها استفاده از کاتالیست‌های سه فلزی است که هم تجاری بوده و هم ارزان قیمت است.

صاحبدل فر با بیان اینکه،شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی از یک کاتالیست نوآورانه و بهینه سازی شده برای تولید متانول استفاده کرده که عملکرد خوبی داشته است.

مشاور ارشد شرکت تحقیقات و فناوری پتروشیمی افزود: ما این کاتالیست را با کاتالیست تجاری مقایسه کردیم که از نظر خروجی متانول عملکرد خوبی داشت و حتی با یک شرکت خارجی تا مرحله عقد قرارداد برای عرضه تجاری در اروپا پیش رفتیم که به دلیل تحریم‌ها، کار متوقف شد.

وی گفت: با این حال مقایسه‌ کاتالیست تولیدی شرکت پژوهش و فناوری با نمونه مشابه اروپایی حاکی از این بود که کاتالیست تولیدی ما از نظر عملکرد CO فرق چندانی با کاتالیست خارجی ندارد.

صاحبدل فر تصریح کرد: کاتالیست شرکت پژوهش وفناوری در مقایسه با کاتالیست‌های تجاری موجود اروپایی از کارایی پایدار در سنتز متانول برخوردار است.

وی افزود: اگرچه فرمولاسیون این کاتالیست شبیه کاتالیست های موجود اروپا است، منتهی از نظر مواد اولیه قابل رقابت در بازارهای جهانی بوده و می‌توانیم با استفاده از زیرساخت‌های متانول سنتی، تولید تجاری آن را انجام دهیم.

 

مشاور ارشد شرکت تحقیقات و فناوری پتروشیمی گفت: کاتالیست های تولید متانول شرکت پژوهش وفناوری در مقایسه با نمونه های تجاری اروپایی از عملکرد بهتری برخوردار است وقابلیت رقابت در بازارهای تجاری را دارد.