به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور؛ در این نشست مشترک، معاون برنامه ریزی و هماهنگی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی ضمن ارائه آخرین یافته های علمی داخلی و خارجی پیرامون مبارزه با فساد اظهار کرد: دادههای عملکردی موجود در دیوان محاسبات ثروت ارزشمندی است که میتوان از آنها در طراحی برنامهها و اقدامات عملی در مبارزه با فساد استفاده حداکثری کرد.
وی گفت: در حال حاضر برنامههای طراحی شده از جامعیت لازم برخوردار نیستند و ظرفیتهای دیوان محاسبات می تواند در این حوزه گره گشا باشد.
در ادامه، رئیس مرکز آموزش و برنامهریزی دیوان محسبات کشور، ضمن اعلام آمادگی برای همکاری های مشترک در موضوع مبارزه با فساد و توسعه سلامت در بخش اداری کشور گفت: آنچه باید در قوه مقننه مبنای نظر باشد، موضوع تعدد قوانین و مقررات و تفسیرپذیری آنها در دستگاه های اجرایی است.
محمدی خاطرنشان کرد: بر طبق آمار و داده های موجود در دیوان محاسبات، ریشه و منشاء بسیاری از مشکلات به موضوع عدم رعایت قوانین و مقررات باز می گردد که باید برای حل آن چاره اندیشی شود.
در پایان این نشست، اعضای جلسه ضمن ارائه گزارشهای مطالعاتی انجام شده در ارتباط با مدلهای اجرایی و عملی با قابلیت پیاده سازی متناسب با شرایط دستگاه های اجرایی به بحث و تبادل نظر پرداختند.