پاداش پای سکو بازیهای آسیایی مشخص شد/ ۱۰ هزار دلار برای ورزشکار و سرمربی طلایی در هانگژو

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک درباره پاداش پای سکوی مدال‌آوران در بازی‌های آسیایی هانگژو اظهار داشت: پیشنهاد 10 هزار دلار پاداش پای سکوی مدال طلای بازی‌های آسیایی را به هیئت اجرایی می‌بریم، ولی معادل ریالی آن را همان لحظه به حساب ورزشکار می‌‌ریزیم. پاداش مدال‌های نقره و برنز نیز 3 هزار و 1500 دلار است. درست است مدال نقره و برنز باارزش است، ولی به نسبت 10 هزار دلار یعنی 5 و 3 هزار دلار در نظر نگرفتیم.

وی در ادامه افزود: پاداش نقره را سه هزار دلار در نظر گرفتیم و فاصله طلا و نقره، هفت هزار دلار است تا انگیزه ورزشکاران برای کسب طلا افزایش یابد. البته وزارت ورزش هم پاداش خود را خواهد داشت و ما نیز در حال طی فرایند مصوبه هیئت اجرایی هستیم.

دبیر کل کمیته ملی المپیک و سرپرست کاروان ایران در بازی‌های آسیایی هانگژوه گفت: نکته مهم این دوره آن است که سرمربی ورزشکار طلایی نیز معادل ریالی 10 هزار دلار را به‌عنوان پاداش می‌گیرد و اگر چند ورزشکار یک سرمربی طلا بگیرند به نسبت درصد آن کمتر می‌شود. این در قالب جدول به تصویب هیئت اجرایی می‌رسد که متعاقباً به‌صورت رسمی اعلام خواهد شد

ورزشکاران و سرمربیان طلایی بازی‌های آسیایی آسیایی پاداش ۱۰ هزار دلاری دریافت می‌کنند.