به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ عبداله چولکی درباره رسیدساز جعلی اظهار داشت: با توجه به تشکیل پروندههایی در سراسر کشور درباه برنامههای رسیدساز جعلی تلفن همراه توسط افراد کلاهبردار در راستای جلوگیری از این وقوعات و آگاهی شهروندان توصیههایی لازم و ضروری است که باید شهروندان برای جلوگیری از کلاهبرداری توصیهها را مورد اهتمام قرار دهند.
وی افزود: چنانچه با افراد طرف معاملات خود از طریق برنامههای مجازی خرید و فروش مانند دیوار، شیپور و … آشنا شدهاید و فرد خریدار ادعای واریز مبلغ معامله را از طریق درگاههای مجازی نظیر آپ و… وعده ارسال پیامک واریز را تا ساعتی دیگر میدهد و با تلفن خود با اپراتور درگاه مجازی جهت قانع کردن شما تماس میگیرد، اعتماد نکنید بلکه شما میتوانید با مراجعه به عابر بانک و بررسی موجودی حساب خود از واریز مبلغ معامله مطمئن شوید.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا تصریح کرد: چنانچه با خریدار از طریق برنامههای مجازی خرید و فروش آشنا شدهاید به رفتارهای غیرمتعارف مانند پیشنهاد قیمت بالا و انجام معاملات در محلهای غیرمعمول حساس شده و دقت بیشتری در خصوص نحوه انجام معامله کنید.
وی خاطرنشان کرد: همچنین دقت بیشتری در خصوص نحوه معامله و دریافت چک و اسکناس داشته باشید زیرا احتمال جعلی بودن متصور است.
سرهنگ چولکی با تأکید بر لزوم آگاهی شهروندان در این باره به شهروندان توصیه کرد: ضمن جدی گرفتن هشدارهای پلیس به هیچ وجه به افرادی که هویت واقعی آنها را نمیشناسند اعتماد نکنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را فوری به مرکز فوریتهای پلیسی اطلاع دهند.