بروز وارونگی هوا در پایتخت اواخر هفته جاری
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، محمدهادی حیدرزاده اظهار داشت:‌ وضعیت هوای تهران در شرایط ناسالم قرار دارد و فقط در خصوص ذرات کمتر از 2.5 میکرون هوای پایتخت در شرایط کنونی درگیر آلودگی است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

مدیرکل محیط زیست استان تهران افزود: شرایط موجود به دلیل وزش باد و بروز گردوخاک محلی است ضمن آنکه باید گفت وضعیت کیفی هوای تهران تا شرایط اضطرار فاصله دارد.

,

وی ادامه داد: ‌در این باره تمهیدات لازم اندیشیده شده است که از جمله می‌توان به تعطیلی کارخانه‌های آسفالت، معادن، سیمان، زنگ ورزش مدارس طی فردا و توقف ورزش صبحگاهی اشاره کرد.

,

حیدرزاده بیان داشت:‌ میزان ذرات معلق زیر 2.5میکرون هم‌اکنون برابر 143 پی‌پی‌ام است که مجاب کاهش شعاع دید شده است و چنانچه میزان این ذرات بین 200 تا 220 پی‌پی‌ام قرار گیرد، در شرایط اضطرار خواهیم بود.

, ‌ میزان ذرات معلق زیر 2.5میکرون هم‌اکنون برابر 143 پی‌پی‌ام است که مجاب کاهش شعاع دید شده است و چنانچه میزان این ذرات بین 200 تا 220 پی‌پی‌ام قرار گیرد، در شرایط اضطرار خواهیم بود,

مدیرکل محیط زیست استان تهران درباره تعطیلی مدارس و ادارات با توجه به افزایش آلودگی هوا اظهار داشت:‌ از آنجایی که در شرایط اضطرار قرار نداریم، مدارس و ادارات نیز تعطیل نخواهند شد، مگر اینکه به شرایط اضطرار برسیم.

,

وی با اعلام اینکه در خصوص مونوکسید کربن و سایر آلاینده‌ها مشکلی نداریم، گفت: هنوز وارونگی دما اتفاق نیفتاده است.

,

حیدرزاده همچنین در مورد ادامه‌دار بودن شرایط حاکم بیان داشت:‌ بر اساس اعلام سازمان هواشناسی فردا شاهد ناپایداری‌های جوی در پایتخت خواهیم شد که این مسئله از غلظت آلاینده‌ها می‌کاهد.

,

به گفته وی هم‌اکنون از سمت غرب تهران از غلظت ذرات زیر 2.5 میکرون کاسته شده است.

,

حیدرزاده خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود اینورژن (وارونگی دما)‌با توجه به کاهش دمای هوا طی روزهای آینده در اواخر هفته ایجاد شود.

, پیش‌بینی می‌شود اینورژن (وارونگی دما)‌با توجه به کاهش دمای هوا طی روزهای آینده در اواخر هفته ایجاد شود,

انتهای پیام/ن

]
مدیرکل محیط زیست استان تهران با بیان اینکه فردا زنگ ورزش مدارس لغو می‌شود، گفت: اواخر هفته جاری در پی کاهش دمای هوا، شاهد وارونگی هوا در پایتخت خواهیم بود.