به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معاون درمان وزارت بهداشت در دومین همایش و نمایشگاه بینالمللی بیمارستان ها و مراکز درمانی با بیان اینکه پزشکی در ایران بعد از انقلاب یک جهش ویژه داشته است، گفت: در حال حاضر تقریبا اعزام بیمار به خارج از کشور نیاز نیست و تقریبا درمان تمام بیماران در داخل انجام می شوند.
سعید کریمی با بیان اینکه ۱۱۰۰ بیمارستان در کشور وجود دارد، افزود: ۷۰۰ بیمارستان دولتی هستند و مابقی خصوصی بوده و ۲۵۰ بیمارستان مجوز آی پی دی گرفته و می توانند بیمار خارجی جذب کنند.
او با بیان اینکه سال گذشته ۱.۲ میلیون از خارج از کشور برای درمان به ایران مراجعه کرده بودند، گفت: این تعداد شامل افراد مهاجر یا دانشجویان خارجی مقیم در ایران نبوده است و سال گذشته از درمان خارجی ها یک میلیارد دلار درآمد داشته ایم و هدفگذاری ما ۶ میلیارد دلار است.
کریمی با تاکید بر اینکه هم اکنون ۱۵۰ هزار تخت بیمارستان در کشور داریم، اظهار کرد: ۳۰ درصد ظرفیت های تخت بیمارستان ها خالی است و می توانیم آنها را برای جذب بیماران خارجی رزرو کنیم.
معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه در جذب گردشگر سلامت باید به صورت یکپارچه عمل شود تا آنها دچار افراد سودجو نشوند، اظهار کرد: همچنین بیمه ها باید وارد میدان شوند و همکاری بین المللی را توسعه دهند.
او با تاکید بر اینکه برخی کشورها نگران این هستند که در زمان درمان دچار عوارضی شوند، اظهار کرد: به همین دلیل پوشش بیمه درمان اهمیت ویژه ای دارد.
کریمی با اشاره به اینکه اطلاع رسانی در زمینه گردشگری سلامت دچار مشکل است، گفت: در حال حاضر باید توانمندی های ایران در این بخش به کشورهای دیگر معرفی شود.
او با تاکید بر اینکه اعزام بیمار هم توسط دولت ها و هم شخصی انجام می شود، اظهار کرد: به همین دلیل ایران هم باید تفاهمنامه هایی را با کشورهای دیگر برای درمان بیماران داشته باشد هم زمینه جذب بیماران خارجی به صورت شخصی وجود داشته باشد.