محل تجمع مزدوران خارجی در اودسا را هدف قرار دادیم

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اسپوتنیک، در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: نیروهای روسیه به تأسیساتی در اودسا در جنوب اوکراین که در آن حملات تروریستی علیه روسیه با قایق های بدون سرنشین سازماندهی می‌شد، حمله کردند.

در این بیانیه تاکید شده است: تمام اهداف مشخص شده نابود شدند.

براساس این بیانیه نیروهای مسلح روسیه شب گذشته یک حمله گروهی با سلاح‌های هوایی و دریایی دقیق و دوربرد به تأسیساتی که با استفاده از قایق‌های بدون سرنشین برای انجام اقدامات تروریستی علیه فدراسیون روسیه آماده می‌شد، انجام دادند. مزدوران خارجی در تأسیسات آسیب‌دیده حضور داشتند.

شبکه خبری آرتی در گزارشی اعلام کرد که اهدافی در اودسا از جمله فرودگاه مورد استفاده برای حملات هواپیماهای بدون سرنشین با موشک‌های کروز هدف گرفته شدند.

کی‌یف اعلام کرد که فرودگاه شکولنی( Shkolny ) توسط ارتش روسیه و همچنین زیرساخت‌های بندری مورد حمله قرار گرفته است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که سیستم دفاع هوایی اودسا تا حد زیادی از کار افتاده است.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد در حملات شب گذشته به اودسای اوکراین تمام اهداف انتخاب شده که محل تجمع مزدوران خارجی بود هدف قرار گرفتند.