به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جعفر تشکری هاشمی صبح امروز در خصوص واگذاری زمین پایانه معلولین و جانبازهای شرکت واحد اتوبوسرانی به استارتآپها گفت: گویا قرار است که زمین شرکت واحد که در آن پایانه معلولان و جانبازان قرار دارد به استارت آپها اختصاص پیدا کند و این در حالیست که این سامانه تنها امید معلولان برای دسترسی به مراکز آموزشی بود.
وی با بیان اینکه برای اینکه معلولان و جانبازان تحرک داشته و به امراض مختلف همچون زخم بستر مبتلا نشوند این سامانه برای آنها ضروری است، گفت: زمینهای مختلفی در شهر تهران وجود دارد و میتوانیم از این زمینها برای استارت آپها هزینه کنیم. چرا که با گرفتن این فضا شاهد سردرگمی معلولان خواهیم بود.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه در کجای برنامه چهار ساله توسعه اینقدر به استارت آپها وزن دادیم که حالا به مسئله درجه یک شهرداری تبدیل شده، گفت: از شهرداری سوال داریم که قرار است چه مقدار از این ظرفیت به استارت آپها داده شود و اساسا ما باید برای شهرداری صلاحیت تعیین کنیم یا آنها برای شورا؟ و اساسا میبینیم که فعالیتهای هوشمندسازی در شهر بطور کامل تعطیل شده و وضعیت یارانه شهر، فاوا و شرکت کنترل ترافیک را که میبینید و اساس معلوم نیست با این وضعیت هوشمندسازی چرا برای واگذاری زمین به استارت آپها تلاش میکنند.
وی با بیان اینکه ما مصوبهای داشتیم که بر اساس آن شهرداری تا ۱۶ خرداد فرصت داشت که لایحهای را برای تحقق شعار سال بدهد اما دو ماه گذشته و هنوز این اتفاق نیفتاده است، گفت: شورا باید به این رفتار شهرداری وارد شود.
در ادامه مهدی عباسی نیز با اشاره به حضور خود در جمع معلولان گفت: وقتی موضوع واگذاری زمین در شورا مطرح شد در جمع معلولان حاضر شدم و معلولان گفتند که این جلسات بی فایده است و دوباره تجمع خواهند کرد و به نظر میرسد که باید در خصوص واگذاری این زمین تصمیم گیری شود.
در ادامه مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تهران در واکنش به سخنان اعضای شورای شهر با تاکید بر اینکه وظیفه ما این است که خللی در خدمت رسانی ایجاد نشود، گفت: ما ۴۰ دستگاه ون جانبازان را در برنامه قرار دادیم و طی ۱۵۰ روز آینده به سامانه معلولین و جانبازان اضافه خواهد شد و این در حالیست که مقرر شده مدیریت سامانه معلولین به تاکسیرانی منتقل شود و خدمات بدون ذرهای تأخیر و خلل، به سازمان تاکسیرانی واگذار میشود.
وی با بیان اینکه ملک سامانه معلولین نیز در راستای تقویت مرکز هوشمندسازی مقرر شده که جابجا شود و این زمین به غیر واگذار نمیشود و در داخل مجموعه شهرداری میماند، ادامه داد: سامانه معلولین یا به ضلع غربی ورزشگاه آزادی یا به قسمتی از شیر پاستوریزه منتقل میشود و هنوز اقدامی صورت نگرفته و در حال برنامه ریزی هستیم؛ اما به گونهای برنامه ریزی میشود که ونها و مینیبوسهای معلولین فقط در شش سامانه ویژه معلولین و جانبازان متمرکز نشود؛ بلکه این خودروها در بخشهای مختلف مستقر میشوند.
مهدی چمران رییس شورای شهر تهران نیز در واکنش به این سخنان گفت: قرار است سرویسها در بخشهای مختلف شهر مستقر شود و باید دید که در فضای جدید میتوان از امکانات استفاده کرد و شهرداری که با معلولان مشکلی ندارد و همه ما خود را خدمتگزار آنها میدانیم و قطعا و یقینا باید شرایط بهتری برای آنها ایجاد شود.
در ادامه تشکری هاشمی با تاکید بر اینکه وقتی مصوب شده که این سامانه به سازمان تاکسیرانی واگذار شود یعنی هیچ چیز درست نیست، افزود: در قانون بودجه سال جاری مصوب کردیم که مدیریت وخرید ونها بر عهده شرکت اتوبوسرانی باشد؛ اما حالا مصوبه شورای شهر را تغییر میدهند و این وضعیت اعلام میکند که میخواهیم این سیستم را تعطیل کنیم و برای مرکز هوشمندسازی میتوانید زمینی را بدهید؛ اما چرا ۵۰۰۰ معلول را اینگونه بلاتکلیف میکنید؟
وی با بیان اینکه اگر بحث حسن نیتهاست این همه زمین در شهرداری وجود دارد و میتوانید از این زمینها در اختیار مرکز هوشمندسازی قرار دهید، گفت: واگذاری این موضوع به تاکسیرانی به معنای تعطیلی خدمات رسانی به جامعه معلولان است.