به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس اورسجی رئیس فدراسیون کبدی در نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه اظهار داشت: بیشترین فعالیت در حال انجام ما، اردوهای تیمهای ملی برای بازیهای آسیایی است. کمتر رشته ورزشی داریم که به اندازه ما اردوی تیم ملی داشته باشد، الان در ۱۴امین مرحله آقایان و ۱۱امین مرحله زنان هستیم. دور قبل به مدال طلا رسیده بودیم و باید حداقل با قدرت در فینال هانگژو حاضر باشیم. ۳ سال فرصت برگزاری مسابقات را هم به علت کرونا نداشتیم که باعث بروز فاصلهای جدی شده است. اردوها را زودتر و با حجم بیشتر شروع کردیم، علیرغم هزینههای زیادی که وجود داشت.
وی در ادامه بیان داشت: نیاز به اردوهای تدارکاتی مشترک داشتیم اما خیلی از تیمهای ملی دیگر حتی اردوهای داخلی و انتخابیهایشان را هم شروع نکرده بودند. لاجرم مسابقات دروناردویی گذاشتیم و بعد هم در مسابقات قهرمانی آسیا حاضر شدیم. ۲ بار توانستیم با هندوستان بازی کنیم. صحبتی که با کادرفنی داشتیم؛ این بوده که هرگز در این مسابقات دنبال نتیجه نیستیم و باید ارنجی به کرهجنوبی برود که بازیکنان اصلی طی مسابقات مشخص شوند. با ترکیبی رفتیم که ۹۰ درصدشان جوان بودند.
اورسجی پیرامون ترکیب تیم اعزامی گفت: بچههای تیم ملی از این که من گفتم با ترکیب اصلی به بوسان نرفتیم، گلهمند شدند و شاید من اشتباه کردم. بیش از ۴ یا ۵ نفر برای بازیهای آسیایی عوض میشوند. من همینجا قول میدهم به فینال کبدی مردان هانگژو میرسیم و نقره را میگیریم. کسب مدال طلای ما و هندوستان با تردید است و شاید اختلاف عددیمان روی اشتباهات فردی رخ بدهد. این اتفاق در یک بازی در مسابقات قهرمانی آسیا برای ما رخ داد که ۵ امتیاز دادیم. کاپیتان و مهاجم اصلیمان را هم در آن مسابقات نداشتیم که روی نتایج تاثیرگذار بودهاند.
وی درباره اردوی مشترک با پاکستان در ایران عنوان داشت: چند بازی با این تیم داشتیم که در یک بازی با ارنج متفاوت، پاکستان ما را اذیت کرد اما موفق به برد نشد. این تیم هم هرگز حریف جدی ما نیست؛ البته نباید کسی را دست کم گرفت. قول دادهام به فینال بازیهای آسیایی میرسیم و برای مدال طلا تمام تلاشمان را میکنیم. برنامه تمرینات پرفشار در ساحل و دریای کیش را هم گذاشتهایم که اوج قدرت و آمادگی بچهها را میبینیم. بازیکنان شایستهای را به حق در اردوهای تیم ملی داریم و با تصمیم سرمربی همسو هستیم.
رئیس فدراسیون کبدی راجع به کبدی زنان اذعان داشت: دور قبل از سرمربی هندی استفاده میکردیم و صلاح دیدیم ادامه همکاری بدهیم. قبل از تعویق بازیهای آسیایی هم چند مرحله اردو داشتیم و سپس از آذر ۱۴۰۱ استارت اردوها را زدیم. در زنان هم نیاز به اردو و بازی مشترک داشتیم که بهترین جا را هند دیدیم و علیرغم شرایط سخت مالی، با حمایتهای کمیته و وزارت این اعزام را انجام دادیم. ۹ تیم باشگاهی هندی با تیم ملی ما بازی کردند و تجربه ارزشمندی داشتیم. شاید قول دادن برای این بخش، سخت باشد. خانمهای کشورهای دیگر از شرایط بهتری نسبت به ما برخوردارند؛ آزادتر بازی میکنند و بچههای ما حجاب دارند. خانمهای کشورهای دیگر با آقایانشان هم تمرین مشترک دارند که این برای ما مقدور نیست.
وی در ادامه نشست خبری تاکید داشت: چنین مسائلی باعث افزایش فاصله نسبت به کبدی زنان ما شده. در بخش زنان هر مسابقه برای ما حیاتی است و حکم فینال دارد. فکر میکنم در شرایط مناسب اگر سرگروه از دور مقدماتی بالا برویم، میتوانیم کار خوب و نزدیکی در فینال مقابل هندوستان داشته باشیم و چه بسا که مدال طلا هم بگیریم. کارگروه تخصصی بحث لژیونرها را هم خواهیم داشت و به کارمان تا بازیهای آسیایی و پس از آن ادامه میدهیم.
اورسجی درباره محل مقر کنفدراسیون کبدی آسیا گفت: بخش عمدهای از آن به دستگاههای بالادستی برمیگردد و بخشی هم به من. برای رسیدن به این کرسی شیر یا خط نکردم، هیچ کشوری هم همینطوری به من رای نداده. سالیان سال اتفاقات و کارهایی شده تا به اینجا رسیدهایم. میزبانیها و قدرت فنی باعث آن شده که خودمان را نشان بدهیم. من فقط خواستم انتخابات را در ایران برگزار کنید که بدون کوچکترین حمایتی از دولت یا حکومت، این کار را انجام دادم. ما از متولیان ورزش نخواستیم که برای ما رای جمع کند، یک میزبانی خواستیم که ما را تنها گذاشتند. فقط میگویند حمایت میکنیم اما در حد بلوف و شعار بوده است. چندین بار به سیدحمید سجادی حضوری گفتم؛ نتیجه نگرفتیم.
وی در تصریح این بحث ابراز داشت: در جلسه دیپلماسی ورزش اگر من بودم، اسمم را در تاریخ مینوشتند. کدام دیپلماسی ورزشی داریم؟ یک مقر خواستیم آن هم به اسم من نیست، باید چند بار مکاتبه کنم؟ من به وزیر سابق ورزش و جوانان نوشتم یا معاونان حرف گوش نمیدهند، یا رنگ خودکارت را عوض کن! اگر من بچه یک آدم سیاسی بودم، قهرمان ملی نامیده میشدم اما پشتوانه سیاسی نداشتم و شدم هیچی! یک ساختمان برای یک کشور چیزی است؟ تا کی شعار و حرف الکی؟ باید یک مقری داشته باشم که بتوانم آدم بچینم، برنامه بدهم و کار کنم.
رئیس کنفدراسیون کبدی آسیا خاطرنشان ساخت: سجادی به من خیلی امیدواریهای بیهوده داد اما هیچکدام عملی نشد و پدر من را در آوردند. وقتی به یک نفر قول میدهی و منتظرش میگذاری، درست نیست عمل نکنی. فعلا یک نشستی با شهرداری کیش برنامهریزی کردهایم که نگاه خوب و توسعهای داشتند و تفاهمنامههایی قرار است امضا کنیم. ورزش جزیره خواهان این بوده که مسابقات جهانی به میزبانی کیش برگزار شود و در تقویم به شکل ثابت قرار بگیرد. من نمیدانم دیگر برای این رشته باید چه کنم؟ من که آهن نیستم، انگیزهام از بین میرود. صبح تا شب در اختیار کبدی هستم و حمایتی هم نمیکنند. قرار شده هیات دولت یک قطعه زمینی را برای آکادمی مصوبه کنند که ما منتظر واگذاریاش هستیم.
وی در خصوص این که چرا دیر به این موضوع واکنش نشان داده، گفت: نمیدانستم سجادی قرار است قبل از بازیهای آسیایی استعفا بدهد. ۸۰ درصد تمرکزم معطوف به بازیهای آسیایی و تیم ملی است و فکرم درگیر این موضوع بوده. واقعا قولهایی میدادند که من امیدوار باشم. در نمازخانه وزارت به او گفتم دستور را بدهید، سجادی گفت نگران نباش. بالاترین فرد دستگاه ورزشی کشور اینجوری حرف میزد و من چه میتوانستم بگویم؟ به آدمی نیاز داریم که با یک اشاره کار را تمام کند. مرا جایی فرستاده بودند که آدمهایش فقط چوب دستشان نبود! اگر نمیشود، بگویید نمیشود. من میروم گلریزان میگیرم! وقتی نماینده مجلس به من زنگ میزند که یک بازیکن در ترکیب تیم ملی قرار بگیرد، چه بگویم؟ چه انتظار حمایتی از آنها داشته باشم؟! امروز از وزارت به من زنگ زدند که نماینده فلان استان گفته چرا فلان بازیکن در اردوی تیم ملی نیست! من زیر یوغ هیچکسی نمیروم و استعفا هم نیاز باشد، میدهم.
وی درباره برنامه اش برای بازیهای آسیایی گفت:ما روی ۲ طلا برنامه ریزی کردیم و تمام برنامه ریزی که انجام دادهایم برای کسب مدال طلا است و با توجه به اتفاقاتی که در بازیهای آسیایی جاکارتا افتاد. به دعوت مسئولان اجرایی بازیهای آسیایی هانگژو ۱۰ روز به چین رفتیم تا محل برگزاری مسابقات را تأیید کنیم. ۱۰ دوربین برای زمین آقایان و ۱۰ دوربین برای زمین زنان گذاشته شود تا ویدئو چک کامل باشد و هیچ تیمی ضرر نکند. این بزرگترین کاری بود که می توانستم به عنوان رئیس کنفدراسیون انجام دهم.