قمار انتخاباتی اصلاح طلبان بر سر لایحه حجاب و عفاف!

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حالی اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی از ارسال لایحه حجاب و عفاف به شورای نگهبان خبر دادند که افکار عمومی در انتظار اعلام نظر این شورا درباره قانون شدن این لایحه است.

موافقت اکثریت نمایندگان مردم در مجلس نسبت به تصویب لایحه حجاب و عفاف منجر به این شد که این لایحه مطابق اصل ۸۵ قانون اساسی مورد بررسی قرار گیرد، به طوری که بدون بررسی در صحن علنی مجلس مستقیما برای تایید نهایی به شورای نگهبان ارسال شود.

بررسی این لایحه ذیل اصل ۸۵ درحالی است که در تدوین آن، قوای سه گانه اعمال نظر کردند.

این لایحه در قوه قضائیه تدوین شد و پس از آن برای اعمال نظر به قوه مجریه ارسال شد، در نهایت عبور از مسیر قوه مقننه برای تبدیل شدن به قانون، در اختیار نمایندگان قرار گرفت تا وکلای ملت نیز نظرات خود را بر آن اعمال کنند، تا لایحه حجاب و عفاف جمع‌سپاری شده و همه نظرات در آن دیده شود.

از سوی دیگر، توجه افکار عمومی به این لایحه موجب شد متن آن به طور کامل در رسانه ها منتشر شده و در اختیار افکار عمومی قرار گیرد به گونه ای که امروز تمام بندها و تبصره های آن برای مردم روشن و شفاف است و هیچ موضع محرمانه ای در آن وجود ندارد.

در این میان، اما اردوگاه اصلاحات که در ماه های منتهی به انتخابات دچار تشتت و افتراق سیاسی شده و بیش از آنکه به یک وحدت رویه دست پیدا کند در حال حل و فصل اختلافات درونی است، فرصت را مهیا دیده تا لایحه حجاب و عفاف را سیبل اهداف سیاسی خود قرار داده و سوار بر موج رسانه ای، بر نتیجه انتخابات مجلس قمار کند!

مواضع عضو ستاد انتخاباتی میرحسین درباره لایحه حجاب و عفاف!

علی ربیعی، وزیر دولت روحانی و عضو ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی در تازه ترین مواضعش گفته است: لایحه عفاف و حجابی که به مجلس رفت و در نهایت به دور از منظر افکار عمومی به صورت «اصل هشتاد و پنجی» آن‌چنان گسترده شده که نزاع و ستیز را به مدارس هم انتقال خواهد داد!

ربیعی این را هم گفته است که من واقعا فکر می‌کنم سیاست‌گذاران در مجلس، در جهانی متفاوت از جهان واقعی و جاری در جامعه ایران، سیر می‌کنند. یکی دیگر از دلایل ناآرامی‌ها، ناامیدی مردم از تغییر و تحول بود. جامعه احساس می‌کرد که روزنه‌ای برای تغییر به چشم نمی‌خورد. انتخابات پیش‌روی مجلس شورای اسلامی می‌توانست سیگنال و علامتی برای پاسخ به این ذهنیت جامعه باشد که متاسفانه هیچ علامتی مشاهده نشد. این روزها، تلاش چندانی (حتی در قالب اظهارنظر) ازسوی مقامات ارشد دولت برای رقابتی شدن و نشاط در انتخابات به چشم نمی‌خورد.

این مواضع در حالی مطرح است که سال تحصیلی گذشته برای دانش آموزان و اولیای آنها به بهانه پرتاب مواد سمی در مدارس با استرس و فشار روانی سپری شد.

موضوعی که فرصت سازی مطلوب برای رسانه های ضد انقلاب کرد تا به این بهانه با ایجاد دلهره و ناآرامی در فضای آموزشی و مدارس، برای کشور حاشیه سازی کنند.

استفاده ابزاری از مدارس و دانش آموزان این بار به بهانه حجاب و عفاف است، که به نظر می رسد بیش از هر چیزی برای جریان اصلاحات کارکرد انتخاباتی دارد. سناریوی هماهنگی که در رسانه های زنجیره ای اصلاح طلب برای هجمه به لایحه حجاب و عفاف کلید خورده است و گاه و بی گاه یکی از چهره های منتسب به این جریان با اظهاراتی شاد برای پیشبرد این هدف تلاش می کند.

جریان اصلاحات که این روزها بیش از هر چیز درگیر حل و فصل تشتت و افتراق درون حزبی است، برای بهره برداری انتخاباتی از لایحه عفاف و حجاب تلاش می کند.