به گزارش خبر نگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛دکتر عبدالرضا پازوکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، به مناسبت چهل و هشتمین سالگرد تأسیس این دانشگاه، اظهار داشت: طی این سالها، دانشگاه با پیگیری مسیری برجسته، به افتخارات علمی کشور در دنیای بینالمللی پیشبرده شده است. دانشگاه علوم پزشکی ایران در ردهبندی تایمز جهانی در محدوده ۶۰۰ تا ۸۰۰ قرار دارد و با داشتن ۱۱ دانشکده، ۱۱۰۰ اعضای هیئت علمی و ۱۰ هزار دانشجو، در زمینههای مختلف آموزشی و پژوهشی فعالیت میکند.
وی افزود: در زمینه ارائه خدمات بهداشتی، درمانی، غذا و دارو، در سال ۲۰۲۲، موفق به کسب رتبه اول در شاخص تأثیر بهداشتی شدهایم که نشاندهنده تلاشهای برجستهای است که انجام دادهایم.
دکتر پازوکی تأکید کرد: علیرغم چالشها و مشکلاتی که در طول این سالها رخ داده است، در حال حاضر در رده چهارم علم سنجی کشور قرار داریم. در حوزه آموزشی، زیرساختها و ساختمانهای دانشگاه به منظور ارائه خدمات تخصصی در مراکز مختلف، مورد توجه ویژه قرار گرفتهاند. به عنوان مثال، بازسازی بیمارستان فیروزآبادی یکی از این تلاشهاست. همچنین، در حال حاضر در حال انجام اقدامات بازسازی بیمارستان حضرت رسول و فیروزگر به عنوان دو بزرگترین مراکز آموزشی در این حوزه هستیم.
وی اظهار داشت: افزایش تخصصها و فوق تخصصها در دانشگاه در دو سال اخیر، منجر به کسب رتبه سوم کشور در تولید علم در حوزه جراحی چاقی شده است. این تلاشها باعث شده که بیش از نیمی از این دستاوردها به دانشگاه علوم پزشکی ایران تعلق داشته باشد و ما در رده سوم تولید علم در این حوزه به ترتیب آمریکا و چین قرار داشته باشیم.
او بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران رتبه چهارم در زمینه علم سنجی در کشور را کسب کرده است. در این دانشگاه توجه ویژه به حوزه آموزشی شده است. ساختمان جدید بیمارستان فیروزآبادی ساخته شده است و خدمات بهداشتی و درمانی خوبی به مردم ارائه می دهد.
پازوکی ادامه داد: مجوزهای لازم برای بازسازی ساختمان های بیمارستان حضرت رسول در حال اخذ است. بیمارستان امام خمینی شهریار به زودی راه اندازی خواهد شد. دو دانشگاه تحت پوشش دانشگاه اخطار کتبی نا ایمن را دریافت کرده اند.
رپیس دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: بیمارستان سوختگی شهید مطهری مرکز ارجاع بیماران از تمام کشور است. بیمارستان ها قدیمی و نیازمند بازسازی است و امیدواریم تا دو سال آینده ساختمان جدید بیمارستان سوختگی شهید مطهری افتتاح شود.
او بیان کرد: رشته های تخصصی و فوق تخصصی در دو سال گذشته در این دانشگاه افزایش داشته است. این دانشگاه رتبه سوم تولید علم در بحث جراحی های چاقی و متابولیک را کسب کرده ایم.
او اضافه کرد: در دو سال گذشته، بیمارستانهایی در مناطق کمبرخوردار افتتاح و بازسازی شدهاند. در این راستا، بیمارستان فیروزآبادی و بیمارستان ملارد اشاره ارزشمندی هستند. همچنین، با همکاری وزارت بهداشت برای افزایش ظرفیت ورود دانشجویان به رشتههای پزشکی و دندانپزشکی، نیاز به فضاهای آموزشی جدید است. به همین منظور، بیمارستان امام خمینی شهریار به عنوان مرکز آموزشی در دستور کار قرار گرفته است و امیدواریم که در تاریخ ۱۱ مهرماه امسال افتتاح شود. همچنین، برنامههای آموزشی برای بیمارستان شهدای یافتآباد نیز در دستور کار قرار دارد.در حوزه بینالملل نیز رشد خوبی داشتیم و حضور اساتید در مجامع بینالمللی و افزایش تعداد دانشحویان خارجی از اتفاقات خوب این بخش است.همچنین کلنگ زنی و شروع پروژه ساخت دانشکده دندان پزشکی را داشتیم تا توجه ویژهای به بهداشت وسلامت دندان شود.
وی با تاکید بر لزوم افزایش توجه به ساخت مرکز تخصصی تروما در پایتخت، تصریح کرد: در مورد بیمارستان هفت تیر که مرکز درمانی تروما است با حمایت ریاست جمهوری اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد تا تهران مرکز تخصصی تروما داشته باشد.