به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عملیات تاکتیکی حماس با عنوان طوفان الاقصی، در غزه و به ویژه در مناطق شهرک نشین رژیم صهیونیستی، یک حمله تمام عیار از سوی جبهه مقاومت بود.
حمله ای که به اذعان بسیاری از کارشناسان بین الملل در بحث تلفات رژیم صهیونیستی ، اسرا و ورود فلسطینیان به مناطق صهیونیست نشین امری بی سابقه بوده است.
عملیات حماس علیه رژیم صهیونیستی اگرچه برای صهیونیست ها و همپیمانان آن در دنیا و حتی برخی دولت های عربی منطقه امری شوک برانگیز و ناباورانه بود، اما واکنش های بسیاری را در رسانه های داخلی و خارجی به دنبال داشت.
روزنامه های امروز یکشنبه 16 مهر، در گزارش های متعدد به بررسی ابعاد این عملیات نظامی پرداختند.
آرمان امروز در گزارشی با عنوان «اسرائیل در شوک» نوشت: کــم تر کســی تصور می کرد که نیروهای فلســطینی روز گذشته بتوانند با این حجم گسترده به مناطق تحت تسلط اسرائیل حمله
کرده و بخش هایی از آن را به تصرف خــود درآورند اما ایــن اتفاق رخ داد و نیروهای اســرائیلی کــه بعضا دل خوشــی از نتانیاهو ندارند، در مقابل این حمله غافلگیر شدند. غافلگیــری کــه منجر به کشــته شدن ده ها اسرائیلی شد و نیروهای فلسطینی در نقاط مختلف به سمت ســرزمین های تحت تسلط اسرائیل یورش بردند. حمالتی کم سابقه که سبب شد تا سواالت زیادی در خصوص آینده این جغرافیا در اذهان عمومی شکل گیرد.
اعتماد در گزارشی با عنوان «حمله حماس به قلب فلسطین اشغالی» با اشاره به موضوع عادی سازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی نوشت: هر چند كه عربستان و اسراييل اكنون روابط پشت پرده داشته و تاكنون دو وزير صهيونيستي رسما به رياض سفر كرده و حالا نيز قرار است عيديت سلیمان، وزير محيطزيست اسراييل نيز به منظور شركت در كنفرانس آب و هوا به عربستان سفر كند، اما اعلام گمانهزنيها از عاديسازي روابط طي ماههاي آينده سبب ناراحتي و در عين حال نگراني جامعه مسلمانان و گروههاي مقاومت در منطقه شده است. به همين دليل هم است كه حزبالله لبنان بخشي از بيانيه رسمي خود در اعلام حمايت از گروههاي مقاومت فلسطيني را بهطور صريح به اين موضوع اختصاص داده و تاكيد كرده است:« ما از امتهاي عربي و اسلامي و همچنين آزادگان جهان ميخواهيم حمايت خود را از ملت فلسطين و نيروهاي مقاومت اعلام كنند كه بر وحدت ميداني آنها با خون، حرف و عمل تاييد دارد.»
روزنامه جوان در گزارشی با عنوان اسب بازنده در پرتگاه جهان با مورد تاکید قرار دادن وحدت رویه در جبهه مقاومت نوشت: گرچه حماس عملیات علیه اشغالگران را شروع کرده است، اما دیگر گروههای مقاومت هم پشت سر این جنبش قرار گرفتند تا به دشمن درس فراموش نشدنی بدهند. «سرایا القدس» (شاخه نظامی جهاد اسلامی) نیز حمایت خود را از عملیات حماس اعلام کرد، زیاد النخاله، دبیرکل جهاد اسلامی هم در اظهاراتی تأکید کرد: «جهاد اسلامی با وجود همه چالشها به راه جهاد و مقاومت ادامه میدهد و نبرد با دشمن تا پیروزی بر آن ادامه خواهد داشت.
حزبالله لبنان هم که در ماههای اخیر برای مقابله با ماجراجوییها رژیم صهیونیستی در حالت آمادهباش قرار دارد.
گروههای ساکن در کرانه باختری نیز همصدا با برادران خود در غزه، جبهه دوم عملیات علیه سرزمینهای اشغالی را گشودهاند. گروه «عرین الاسود» در بیانیهای اعلام کرد: «ما وضعیت آمادهباش عمومی و شروع حمله فوری از هر مکان به نیروهای اشغالگر و شهرکنشینان آنها را اعلام میکنیم.»
خراسان هم در گزارش ویژه امروز خود با عنوان تحقیر بیسابقه «اسب بازنده» نوشت: حمله سایبری علیه گنبد آهنین عملیات گروههای مقاومت چنان سهمگین بود که صهیونیستها هم به آن اعتراف کردهاند.
این روزنامه با اشاره به شلیک 5 هزار موشک در 20 دقیقه ادامه داد: آژیر خطر در سراسر سرزمین های اشغالی اسرائیل و تا شمال شهر قدس از حوالی ساعت 6:30 صبح روز شنبه در پی آغاز موشکباران به صدا درآمد.
شرق در گزارش شنبه سیاه اسرائیل نوشت: بیشــک این اتفاق با هر عینکی که مورد بررسی قرار گیرد، باید بهعنوان یک غافلگیری تمامعیار از آن یاد شود؛ چراکه تقریبا هیچ کارشناس، تحلیلگر و رسانهای نمیتوانست وقوع چنین عملیاتی در این سطح را پیشبینی کند. نهتنها محافل تحلیلی و رســانهای که حتی نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی هم در یک شــوک بزرگ قرار گرفتن.
کیهان با تیتر طوفان الاقصی اسرائیل را در هم شکست به استقبال این عملیات رفت و نوشت: عملیات «طوفان االقصي» از سوي نیروهاي مقاومت فلسطین، اوج کارآمدي و قدرت نظامي نیروهاي فلسطیني را نشان داد. آخرین باري که صهیونیستها هدف حمله زمیني قرار گرفته بودند، در ســال 19۷۳ در جنگ اکتبر یا رمضان بود. پس از 19۷۳، هیچ عملیات زمیني علیه اشــغالگران انجام نشده بود، اما عملیات طوفان االقصي براي نخستین بار پس از 50 سال، صهیونیســتها را در معرض یک جنگ همهجانبه و تمام عیار قرار داده است. در نبرد طوفان االقصي، مقاومت فلســطین همزمان با شلیک موشــک، پیشروي زمیني داشت و از نوار غزه خارج شد و شهركهاي جنوب صحراي نقب را به تصرف درآورد.
جام جم نیز در گزارش طوفان برای محو اسرائیل به جنگ چند جبهه ای اشاره کرد و نوشت: جنگ چند جبهه ای، به معنای استفاده از همه ظرفیتهای هوایی، دریایی و نظامی از سوی یک کنشگر فعال در میدان نبرد است.
ترس رژیم صهیونیستی همچنان از وقوع جنگ چند جبهه ای است که رسانه های اسرائیل نیز به آن اذعان کردند که در این صورت ارتش اسرائیل مستاصل خواهد شد. اکنون این استیصال نمود واقعی ندارد و رژیم صهیونیستی قدرت کنترل میدانی را از دست داده است.