امروز شاهد انتفاضه موشک در فلسطین هستیم

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جلسه دیدار با اعضای شورای سیاست‌گذاری کنگره بین‌المللی شهید طهرانی مقدم با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل وزارتخانه برگزار شد.

در این مراسم محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با درود بر روان پاک شهدا و شهید طهرانی مقدم و شهدای غزه و گرامیداشت پیروزی مقاومت فلسطین در برابر جنایت ددمنشانه رژیم صهیونسیتی گفت: این روزها و پیروزی‌های مقاومت در تاریخ ثبت شدند و باعث افتخار همیشگی مقاومت شدند. حملات وحشیانه رژیم صهیونسیتی هم در روزهای اخیر سندی بر مظلومیت مردم مظلوم فلسطین و غزه است.

وزیر فرهنگ افزود: سال گذشته دشمن روزهایی را برای تجمع علیه جمهوری اسلامی ایران مشخص می‌کرد اما امروز پرچم جمهوری اسلامی در دنیا برافراشته شده است.

وزیر فرهنگ در ادامه این جلسه گفت: بارها در خصوص شهید طهرانی مقدم و فعالیت‌های ایشان در زمان جنگ از زبان دوستان‌شان شنیدم و به درستی ایشان پدر موشکی لقب گرفت و وصیت کرد بر روی سنگ قبرش حک کنند «اینجا مدفن کسی است که می‌خواست اسرائیل را نابود کند» و دعای خیر ایشان حتما پشت سر جبهه مقاومت است.

 اسماعیلی در ادامه افزود: امروز این شهدا نیاز به تجلیل ما ندارند و این ما هستیم که با تاسی از راه آنان و بازشناسایی آنان، باید به نسل‌های مختلف بگوییم که این مردان بزرگ، انقلاب اسلامی را از گردنه‌های مهم گذرانده اند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: گذشته انتفاضه سنگ بود و امروز انتفاضه موشک است. امروز ما تحقیر شدن اسراییل را می‌بینیم و مشاهده می‌کنیم. فرزندان مقاومت اسلامی آماده هستند که طومار این رژیم را در هم بپیچند. تجلیل از شهید طهرانی مقدم تجلیل از کسانی است که گذشته در این مسیر بوده اند و در آینده وارد این مسیر می‌شوند. از برادران شهید طهرانی مقدم بابت حضور در این جلسه تشکر می‌کنم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه افزود: در وزارت فرهنگ ما کنار شما هستیم. نماینده‌ای را به شما معرفی می‌کنم که تعامل بیشتر صورت بگیرد چرا که نام این شهید باید در اهتزاز بماند. عرصه های هنری را برای معرفی این شهیدان به خدمت می‌گیریم.

 اسماعیلی در پایان با دعای شفاعت شهید طهرانی مقدم در حق خدمت‌گزاران برای این کنگره آرزوی توفیقات روز افزون کرد.

در ادامه مراسم، رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش به صورت برخط و در تماس تلفنی در این جلسه حضور پیدا کرد و ضمن تشکر از تشکیل این نشست، این جلسه را نشان اهتمام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به فرهنگ ایثار و شهادت دانست.

 وی ضمن گرامیداشت مقاومت فلسطین و تقدیر از پیروزی‌های جبهه مقاومت در میدان نبرد، ادامه داد: امروز گویا شهید طهرانی مقدم در غزه می‌جنگد.

وی در پایان ضمن عذرخواهی برای عدم حضور در این جلسه، برای کنگره بین‌المللی شهید طهرانی مقدم آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه این جلسه کلیپی با محوریت نمایش  فعالیتهای این کنگره نمایش داده شد. در بخشی از این کلیپ به محورهای اصلی نخستین کنگره بین‌المللی شهید طهرانی مقدم اشاره شد که عبارت بود از: حق‌مداری و ولایت‌مداری شهید طهرانی مقدم - اخلاق‌مداری و خانواده‌محوری شهید طهرانی مقدم - الگوی رهبری و سبک مدیریت شهید طهرانی مقدم - ابتکار، خلاقیت و تولیدات دانش بنیان شهید طهرانی مقدم - افق‌ها، آرمان‌ها، راهبردها شهید طهرانی مقدم

در ادامه این جلسه جمال الدین مهدی‌نژاد، سرپرست دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دبیرکل نخستین کنگره بین المللی دانشمند برجسته شهید حسن طهرانی مقدم، ضمن تشکر از فراهم شدن فرصت این جلسه، افزود: زبان ما تعلیم و تربیت است. طبق آمار، در گذشته اعلام شد که ۱۲ نفر از اساتید تربیت دبیر شهید رجایی در جایگاه سرامدان اساتید کشور در دنیا قرار گرفتند که پیشتر این تعداد ۹ نفر بود.

مهدی‌نژاد همچنین افزود: افتخار می‌کنم که دانشجویان این دانشگاه در امر تهذیب نفس حتی از اساتید خود هم مقدم‌تر شدند. ۷۰ شهید در پنج شش سال اول از این دانشگاه تقدیم انقلاب شد. لذا به این امر افتخار می‌کنیم.

 سرپرست دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در ادامه افزود: شهید طهرانی مقدم از سال ۶۹ در دانشگاه ما حضور داشت و ما از حضور ایشان غافل بودیم و ۱۱ سال هم از شهادت ایشان می‌گذرد و امسال کتابی در بزرگداشت یاد و نام ایشان برای تدریس درنظر گرفته شده است.

جمال الدین مهدی‌نژاد، سرپرست دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دبیرکل نخستین کنگره بین المللی دانشمند برجسته شهید حسن طهرانی مقدم ادامه داد: قضایای سال گذشته نشان داد که باید بستر مناسبی فراهم شود تا دانشجویان در برابر حملات شناختی آمادگی پیدا کنند و فضای دانشگاه از امور معنوی آکنده باشد.

 حاج حسن طهرانی‌مقدم از سرآمدان دنیای اسلام هستند

سردار حمیدرضا مقدم‌فر مشاور فرهنگی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن بازگویی یک خاطره از دوران آشنایی با حاج حسن تهرانی مقدم و گرامیداشت پیروزی های جبهه مقاومت در عملیات طوفان‌الاقصی ادامه داد: احساس می‌کنم نسبت به گرامیداشت حاج حسن تهرانی مقدم کم کاری داشتیم و بزرگانی مثل حاج قاسم و حاج حسن طهرانی‌مقدم، سرآمدان دنیای اسلام هستند و این موضوع، لزوم بزرگداشت این شخصیت ها را نشان می‌دهد و باید حق این مرد ادا شود.

سردار مقدم‌فر در ادامه افزود: لازم است یک مراسم مردمی درباره شهید طهرانی‌مقدم برگزار شود تا عموم مردم با فعالیت‌های ایشان آشنا شوند.

در ادامه این جلسه یوسف نوری وزیر پیشین آموزش و پرورش بیان کرد: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شجاعت کردند. تعدادی افراد از قِبَل این مردم به جایی رسیده بودند و حالا در مقابل فرهنگ مردم ایستاده بودند و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در برخورد با اینگونه افراد شجاعت به خرج داد.

نوری در ادامه افزود: فرصت مناسبی برای بزرگداشت شهید طهرانی مقدم فراهم شده است. این شهید هم حکیم بودند هم فاضل. بحث گفتمان‌سازی اهمیت بسیار زیادی دارد و در این بخش درباره شهید طهرانی‌مقدم در رسانه‌ها، عالی کار شده است.

وزیر پیشین آموزش و پرورش گفت: مورد دیگر در حوزه نشر و چاپ است و در این حوزه باید به حوزه کودک و نوجوان توجه ویژه‌ای شود و همینطور در حوزه بازگویی خاطرات شهدا برای کودکان. کارگروه ویژه‌ای برای این امر باید تشکیل شود تا هرقدر که می‌توانیم کودکان را با نام و یاد شهدا آشنا کنیم.

در بخشی از نشست علی طهرانی مقدم، مدیرعامل موسسه شهدای غدیر و مسئول کمیته اطلاع رسانی کنگره، گزارشی از سازوکار کنگره و دست اندرکاران این کنگره ارائه داد.

محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:فرزندان مقاومت اسلامی آماده هستند که طومار این رژیم را در هم بپیچند.