نشست قاهره، پشت پرده ای فراتر از میزبانی مصر/ غرب نگران نابودی غده سرطانی از منطقه

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از گذشت حدود دو هفته از آغاز عملیات طوفان الاقصی و کشتار ملت مظلوم فلسطین در نوار غزه، نگرانی از ادامه جنایات صهیونیست ها در سرزمین های اشغالی، کشورهای اسلامی را بر آن داشت تا نشستی برای حل بحران فلسطین برگزار کنند.

این نشست که به میزبانی مصر در قاهره برگزار شد، نه دستاوردی داشت و نه محفلی بود که خواسته و مطالبه ملت فلسطین را به گوش مدعیان حقوق بشر رسانده شود.

اجلاس قاهره به موازات ارسال تسلیحات نظامی به تل آویو!

برگزاری اجلاس قاهره با حضور فعالانه کشورهای عضو اتحادیه اروپا آن هم در شرایطی که تسلیحات نظامی به طور گسترده از آمریکا به تل آویو ارسال می شود، نشان از آن است که متحدان رژیم صهیونیستی به شدت نگران اضمحلال و نابودی این غده سرطانی در منطقه هستند.

در حالی نشست قاهره با حضور آنتونی گوترش، دبیر کل سازمان ملل، نخست‌وزیران ایتالیا، اسپانیا، یونان، وزیران خارجه بریتانیا، آلمان و فرانسه و نروژ، شارل میشل رئیس شورای اروپا و جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی و امنیتی اتحادیه اروپا برگزار شد که حامیان جبهه مقاومت در این اجلاس غایب بودند. حضور چهره ای همچون محمود عباس در این اجلاس به عنوان یک چهره سازش کار بدون شک مقبول مردم فلسطین نیست از این رو نمی توان از او به عنوان زبان کودکان فلسطینی برای رساندن صدایشان به گوش دنیا نام برد.

برگزاری نشست یک جانبه آن هم برای دفاع از رژیم کودک کش صهیونیستی، به نظر می رسد بیش از آنکه به میزبانی قاهره بوده باشد، میزبانی اراده ای بالاتر از قاهره و رئیس جمهور مصر را به دنبال داشت، اراده ای که بیش از ملت فلسطین حامی رژیم صهیونیستی و جنایات آن در منطقه است.

تلاش غرب برای کاهش همگرایی جهانی علیه رژیم صهیونیستی

حضور گسترده نمایندگان کشورهای اروپایی در این اجلاس و حتی حضور رئیس جمهور آفریقای جنوبی در قاهره، با اعمال فشار صهیونیست ها و اراده ایالات متحده آمریکا صورت گرفته است، چرا که امروز با وجود جنایات وحشیانه ای که در غزه از سوی رژیم اشغالگر قدس در حال وقوع است، حماس و جهاد اسلامی حذف شدنی نیستند.

رژیم صهیونیستی که مدعی بود تا بن دندان مسلح است و سیستم اطلاعاتی آن در تمام دنیا از برجستگی های ویژه و منحصر به فردی برخوردار است، امروز دچار شکاف های عمیق و استراتژیک شده است، شکافی که به تعبیر رهبر انقلاب، ترمیم پذیر نیست.

حال، اما غرب برای کاهش فشار افکار عمومی و همگرایی که در جهان علیه رژیم صهیونیستی به وجود آمده است، راهی جز نمایش برگزاری اجلاس برای حل بحران در غزه ندارد. اجلاسی که خروجی آن تقریبا هیچ و دستاوردش حتی برای صهیونیستی ها دندان گیر نیست.

تلاشی عبث برای طرحی شکست خورده

بدون شک کشورهای عربی و اسلامی باید سرنوشت فلسطین را به خود فلسطینی‌ها واگذار و از آنان حمایت کنند، نباید هیچ کشوری به جای فلسطینی‌ها، برای سرنوشت و آینده آنان تصمیم‌گیری کند.

این در حالی است که جریان سازش در فلسطین همچنان در پی طرح شکست خورده تشکیل دو کشور در فلسطین است. در طول سالهای گذشته نیز بارها اجلاس و نشست های متعددی برای حل و فصل مسئله فلسطین برگزار شده است، اما هیچکدام منتج به نتیجه‌ای که منافع ملت فلسطین را تأمین کند، نشده است و نشان‌دهنده آن است که این مسیر کاملاً غلط و طرحی از سوی آمریکایی‌هاست و همواره قصد داشته و دارند تا «راه حل دو دولت» را به کرسی بنشانند.

اما تردیدی نیست که حل مسأله فلسطین را فقط در داخل فلسطین باید جستجو کرد، کسانی که فلسطینی هستند اعم از مسیحی، یهودی و مسلمان حق رأی دارند و باید آینده و سرنوشت خودشان را انتخاب کنند و غیر از این هر تصمیم دیگری منجر به شکست شده و باز هم شکست خواهد خورد.

در حالی نشست قاهره برای حل مسئله فلسطین با حضور پر رنگ اعضای اتحادیه اروپا برگزار شد که به نظر می رسد غرب از اضمحلال رژیم صهیونیستی دچار نگرانی شده است.