نسل کشی مردم غزه در سکوت مجامع بین المللی

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ برنامه «جریان خاورمیانه» (MidEaStream) شبکه پرس تی وی به جنایات رژیم صهیونیستی در کشتار مردم غزه تمرکز کرد. مروه عثمان مجری این برنامه با اشاره به جنایات دو هفته اخیر علیه مردم غیرنظامی غزه اظهار داشت: «با یک نسل کشی واقعی در غزه توسط صهیونیست ها مواجه هستیم. صدها کودک فلسطینی در حمله نظامی اسرائیل به غزه کشته شده اند که یک سوم کل تلفات را تشکیل می دهد و تعداد تلفات به سرعت در حال افزایش است.

وی تاکید کرد: صهیونیست ها محله به محله و بیمارستان به بیمارستان را با بمباران های سنگین ویران می کنند و نام آن را کوبیدن غزه گذاشته اند.

عثمان ادامه داد: مقامات تل آویو، فلسطینی ها را در غزه از مواد غذایی، سوخت ، برق ، آب و لوازم پزشکی محروم کرده اند.

وی تصریح کرد: اظهارات مقامات ارتش اسرائیل همراه با حملات گسترده و سیستماتیک آنها در باریکه غزه سبب نگرانی شدیدی شده است چرا که اکنون یک کمپین نسل کشی علیه مردم فلسطین در جریان است. بنابراین هدف رژیم صهیونیستی فقط مبارزه با حماس نیست بلکه تل آویو به دنبال نسل کشی در غزه است.

مروه عثمان، این سوال را مطرح کرد که بمباران غزه و کشتن مردم غیرنظامی چه وضعیتی از منظر حقوق بین الملل دارد و چرا سازمان های بین المللی ساکت هستند؟ اَمل وحدات، حقوقدان و کنشگر حقوق بشر از کرانه باختری [در فلسطین اشغالی] در این باره پاسخ داد: «کشتن زنان و کودکان در هر جنگی از نگاه حقوق بین الملل همچنین منشور حقوق بشر و قوانین بشردوستانه همواره یک جنایت جنگی محسوب می شود.»

وی افزود: «باریکه غزه با جمعیت بیش از 2 میلیون نفری زیر بمباران قرار دارد و حملات رژیم صهیونیستی موجب تشدید بحران انسانی در غزه شده است. جامعه جهانی در خصوص قطع آب، برق، سوخت و نیز جلوگیری از ارسال دارو و امکانات درمانی به مردم غزه سکوت کرده است.»

این فعال حقوق بشر تاکید کرد: «آنچه نیروهای اشغالگر در غزه و کرانه باختری انجام می دهند ارتباطی با عملیات مقاومت و حماس ندارد بلکه یک (مجازات جمعی) علیه مردم فلسطین است و مجازت جمعی یک ملت، دقیقا مصداق بارز جنایت جنگی محسوب می شود.»

وحدات، ادامه داد: «ارتباط قائل شدن میان جنایات مستمر اسرائیل علیه مردم فلسطین با عملیات مقاومت به این معنی است که مسئولیت کشتارهایی که رژیم صهیونیستی انجام می دهد را به گردن خود فلسطینی ها بیاندازیم حال آنکه صهیونیست ها از سال 1948 در فلسطین مشغول جنایت و کشتار هستند یعنی زمانی که هنوز حماس یا دیگر گروه های مقاومت وجود نداشتند.»

وی در پایان پیش بینی کرد که «مقاوت ملت فلسطین در ادامه پایداری و ایستادگی در برابر اشغالگری صهیونیست ها قوی تر رشد خواهد کرد.»

این کنشگر حقوق بشر دقیقا به نکته مهمی اشاره می کند؛ آنچه رسانه های غربگرا درباره واکنش تل آویو به عملیات طوفان الاقصی، مطرح می کنند به این خاطر است که حاضر نیستند جنایات و قتل عام هایی که اشغالگران قدس در فلسطین اشغالی انجام می دهند را متوجه اسرائیل کنند و حال آنکه این رژیم از نظر همه دولت ها حتی ایالات متحده و اتحادیه اروپا یک دولت اشغالگر محسوب می شود. از همه بدتر اینکه قطع جریان آب و دارو ارتباطی با سرکوب حماس ندارد و همه می دانند که حماس برای ضربه به اشغالگران از آب یا دارو استفاده نمی کند و یا با غذا نمی توان موشک یا خمپاره ساخت بلکه هدف تل آویو نسل کشی در غزه است.

خبرنگاران و تاوان آگاهی بخشی

برنامه «جریان خاورمیانه» پرس تی وی در بخش دوم به موضوع مهمی توجه کرد و آن قتل خبرنگاران بدون هیچ مجازاتی توسط رژیم صهیونیستی است که به یک روند عادی تبدیل شده است. تل آویو که جنگ رسانه ای را باخته است تلاش می کند با کشتن خبرنگاران مانع از انتقال خبرهای مربوط به فلسطین اشغالی به جهان شود.

مروه عثمان، مجری شبکه پرس تی وی گفت: خودروی عصام عبدالله، خبرنگار خبرگزاری رویترز، در روستای علما الشعب، واقع در جنوب لبنان [که از غزه بسیار فاصله دارد] توسط تانک اسرائیلی هدف گرفته شد و در اثر این شلیک خبرنگار لبنانی کشته و دو نفر خبرنگار همراهش نیز به شدت مجروج شدند.

وی تاکید کرد: حمله توپخانه ای اسرائیل به گروهی از خبرنگاران از چندین رسانه در حالی انجام شد که عصام عبدالله و همراهانش همه علامت های خبرنگاری و رسانه ای بودن را بر روی خودرو، لباس و کلاه خود مشخص کرده بودند.

عثمان، افزود: این جنایات جنگی که صهیونیست ها به آسانی مرتکب می شوند، یک حمله آشکار علیه آزادی بیان و رسانه، حقوق بشر و حقوق بین المللی و موازین بشردوستانه است.

مجری پرس تی وی خاطرنشان کرد: با اشاره به اینکه روزنامه نگاران بخشی از جمعیت غیر نظامی هستند، اظهار داشت: خبرنگاران قربانی انجام وظیفه خود برای بازتاب حقیقت می شوند چرا که آنان با لنزهای دوربین و قلم خود، حملات مکرر اشغالگران اسرائیلی در جنوب لبنان را به صفحه نمایش [مردم] انتقال می دهند.

علی عواد، روزنامه نگار لبنانی که مهمان برنامه شبکه پرس تی وی، بود درباره قتل خبرنگاران توسط ارتش رژیم صهیونیستی گفت: «اسرائیل خبرنگاران را هدف می گیرد به این دلیل که از صدای تاثیرگذار آنها می هراسد.»

وی ادامه داد: «شلیک به عصام عبدالله و کشتن وی در حالیکه برای یک خبرگزاری انگلیسی فعالیت می کرد دقیقا مشابه کشتن خانم شیرین ابوعاقله (خبرنگار الجزیره انگلیسی) در سال 2022 میلادی است و هدف رژیم صهیونیستی این است که بیان حقیقت در رسانه ها را متوقف کند.»

این روزنامه نگار لبنانی تصریح کرد: «در حقیقت آزادی بیان و احترام به دموکراسی از منظر صهیونیست ها وجود خارجی ندارد و آنها هر صدایی که جنایات آنها را افشا کند ساکت می کنند. به بیان دیگر رسانه ها وقتی اجازه کنشگری دارند که در خدمت این رژیم و غرب باشند.» 

عواد، با بیان اینکه سازمان ملل به عمد از محکومیت جنایاتی که توسط اسرائیل علیه خبرنگاران انجام می شود غفلت می ورزد خاطرنشان کرد: «وقتی حقیقت در رسانه بیان نشود شرایط برای انتشار اخبار و اطلاعات نادرست فراهم می شود و این دقیقا همان چیزی است که تل آویو می خواهد، مشابه آن وضعیتی که آمریکا برای حمله به عراق در سال 2003 انجام داد و با فیک نیوز و اطلاعات غلط توانست افکار عمومی جهان را درباره سلاح های کشتار جمعی عراق فریب دهد و یک جنگ را بر مردم عراق تحمیل کرد در حالیکه بعد ها مشخص شد در سال 2003 سلاح کشتار جمعی در عراق نبود.»

در همین حال می توان گفت کشتن روزنامه نگاران و اهالی رسانه برای رژیم صهیونیستی کارساز نخواهد بود و مردم جهان با اعتراض ها و تظاهرات های خود نشان دادند که از عمق جنایت ها و نسل کشی که تل آویو در فلسطین اشغالی مرتکب می شود آگاه شده اند.

اَمل وحدات، حقوقدان و کنشگر حقوق بشر گفت: هدف رژیم صهیونیستی فقط مبارزه با حماس نیست بلکه تل آویو به دنبال نسل کشی در غزه است.