القا دوگانه جنگ و صلح در ایران؛ سناریوی تکراری غربگراها/چرا ظریف از کشیده شدن جنگ غزه به ایران می گوید؟

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بیش از یک ماه است که جنایات هولناک و نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه، جان کودکان و زنان بی گناه و غیرنظامیان را می گیرد در این بین افکار عمومی جهان هر روز  در تجمعات ضد صهیونیستی این جنایات را محکوم کرده و خواستار آتش بس در غزه است.

این در حالی است که به نظر می رسد، سنگینی شکست رژیم صهیونیستی در عملیات طوفان الاقصی مانع آن می شود که اشغالگران قدس تن به آتش بس بدهند از این رو دیوانه وار همچنان دست به شهادت مردم بی گناه غزه می زنند.

در این بین، اما جریان غربگرا و چهره های نزدیک به دولت حسن روحانی سناریوی تکراری القا دوگانه جنگ و صلح را در کشور دنبال می کنند.

سناریوی تکراری که 8 سال کشور را معطل نگه داشت و به مردم القا کرد که اگر تفکرات روحانی و دولتش بازوی اجرایی کشور نباشد، ایران درگیر جنگ با آمریکا خواهد شد.

روحانی و دولتش در تمام دوران 8 ساله مسئولیت خود بر این مسئله تاکید کردند که سایه جنگ را از کشور برداشتند!

مردم ایران خسته شدند!

حالا، اما با شدت گرفتن درگیری ها در غزه در حالی که حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران بارها تاکید کرده است که ایران در تحولات غزه دخالتی ندارد و هرآنچه در درگیرهای بین نیروهای مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی صورت می گیرد، کار جوانان فلسطینی، حماس و جهاد اسلامی است، محمدجواد ظریف، وزیر خارجه کابینه روحانی در اظهاراتی عنوان کرده است: اگر پای ایران را به وسط معرکه جنگ بکشانند برای هیچکدام از مقام های حاکمیتی اتفاقی رخ نخواهد داد! بمب بر سر مردم ایران فرود می آید!

ظریف البته به موضوع تحریم ها نیز اشاره کرده است و با لحنی کنایه آمیز گفته است: تا حالا مگر تحریم ها به چه کسانی ضرر زده؟ به کسانی که روزی چند میلیون دلار درآمد دارند یا به مردم بیچاره؟ مردم ایران خسته شدند از اینکه مسولین ایران از فلسطینی ها هم داغتر هستند!

البته وی تلاش کرده است در خلال این اظهارات ژست حقوق بشری خود را هم حفظ کرده و در بخش دیگری از صحبت هایش بگوید: این مردم فلسطین هستند که باید درباره فلسطین تصمیم بگیرند اما اسرائیلی ها ثابت کردند که روی حرف خود باقی نمی مانند.

جریان نزدیک به دولت روحانی و اردوگاه اصلاحات که اصلی ترین حامی روحانی در 8 سال ریاست جمهوری او بود، تا به امروز یعنی بعد از گذشت بیش از یک ماه از شهادت مردم غزه، موضع شفاف و روشنی در محکومیت جنایات آمریکا و صهیونیست ها اتخاذ نکردند.

از سوی دیگر در روزهای اخیر برای القا نگرانی از کشیده شدن جنگ ایران به میدان جنگ غزه بسیار فعال شدند.

عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی دولت روحانی هم که افکار عمومی ایران بیش از هر چیز در انتظار محاکمه وی در پرونده های تخلفاتش است، نیز در اظهارنظری گفته است: ورود ایران به هر جنگی در منطقه، مخاطره فروپاشی و تجزیه ایران را در پی دارد!

عصر ایران هم به نقل از حسن روحانی نوشته است: الان در شرایط جنگ نیستیم اما ممکن است یک اشتباه، تصمیم نادرست یا یک عمل غیردقیق، شعله جنگ را به سمت ما بکشاند!

تلاش روحانی و دولتمردانش برای ایجاد التهاب در بازارهای مالی

به نظر می رسد جریان نزدیک به دولت روحانی به دنبال آن است که با ایجاد دوگانه جنگ و صلح زمینه برای خالی کردن دل مردم و ایجاد التهاب در بازار ارز و بازار مالی کشور را ایجاد کند.

در طول سه سال گذشته دولت سیزدهم با دیپلماسی فعال منطقه ای توانسته است روابط ایران را با بسیاری از کشورهای منطقه که در دولت حسن روحانی به خاطر نگاه به غرب و آمریکا در قهر سیاسی و دیپلماتیک به سر می برد، اصلاح کند.

موقعیت ایران در منطقه از جایگاه ویژه ای برخوردار شده است به طوری که روابط ایران با عربستان سعودی از سر گرفته شده و در زمینه اقتصادی نیز ایران به عضویت رسمی سازمان های بین المللی شانگهای و بریکس در آمده است.

این دستاورد منطقه ای دولت سیزدهم، به نظر می رسد با ذائقه حسن روحانی و دولتمردانش خوش نیامده و حالا به دنبال ایجاد التهاب در داخل کشور به بهانه جنگ غزه هستند.

آزادی فلسطین آرمان ملت های اسلامی است که تنها با وحدت کلمه در جبهه مقاومت و بین دولتها و ملت های اسلامی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین محقق خواهد شد.

در حالی این روزها افکار عمومی جهان به دنبال محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه است که حسن روحانی و دولتمردانش در پی ایجاد دوگانه جنگ و صلح در ایران هستند.