بنای جدی دولت حمایت از فعالیت‌های فرهنگی و هنری است

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم اختتامیه نخستین دوره اعطای جایزه ملی آموزش هنر عصر امروز چهارشنبه اول آذر ماه در تالار رودکی برگزار شد.

این مراسم که ویژه هنرآموزان و مدیران هنرستان های هنرهای زیبا و تجلیل از مفاخر آموزش هنر با حضور وزیر ارشاد و اصحاب رسانه برگزار شد، از منوچهر معتبر نقاش و مدرس دانشگاه، محمدعلی بنی اسدی نقاش، تصویرگر کتاب و مجسمه ساز، رحمت افشار استاد حوزه موسیقی، سوسن اصلانی پیشکسوت و نوازنده موسیقی، اسماعیل خلج کارگردان و بازیگر پیشکسوت و داود فتحعلی بیگی کارگردان و نمایشنامه نویس حوزه هنرهای آیینی و سنتی تجلیل و تقدیر شد.

محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این آیین اختتامیه گفت: برای نخستین بار به همت همکارانم در امور هنری این نشان سرو در آموزش هنر اهدا خواهد شد. در دوره جدید وزارت ارشاد بنای ما بر تقویت آموزش های فرهنگی هنری است. در مناطق محروم کشور که حوزه آموزش های هنری به آنجا نرفته بود، امروز بیش از صدهزار هنرآموز را تحت حمایت های آموزشی خود قرار داده ایم، برای آنها گواهینامه صادر کرده ایم و تلاش داریم به آنها مجوز تاسیس آموزشگاه بدهیم.

وی ادامه داد: نکته مهم دیگر این است که ما در حوزه هنر شان حاکمیت را تنظیم گری، نظارت و تسهیل گری می دانیم و بنا داریم حوزه های خصوصی را تقویت کنیم که مهمترین مصادیق این امر، همین آموزشگاه های مختلف هنری هستند که امروزه در زمینه های مختلف مشغول فعالیت هستند.

اسماعیلی با اشاره به اینکه شورای هنر بیش از 12 سال تعطیل بوده و در دوره جدید احیا شده است، افزود: ما تمام تصمیم گیری های مهم حوزه هنر را در همین شورای هنر انجام می دهیم و یکی از این تصمیمات مهم، سر و سامان دادن به آموزشگاه های هنری بوده است. قرار است کسانی که در آموزشگاه های هنری مدارک هنری دارند، بتوانند با استفاده از آنها از کسری خدمت استفاده کنند که لایحه این کار به زودی نوشته و به مجلس تقدیم خواهد شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این نکته که بنای جدی دولت حمایت از فعالیت های فرهنگی و هنری است افزود: ما وظیفه داریم که تا پایان دولت سیزدهم در هر استان یاز کشور یک هنرستان هنرهای زیبا برای دختران و پسران دایر کنیم و این را به جد دنبال خواهیم کرد.

محمد مهدی اسماعیلی در مراسم اختتامیه نخستین دوره اعطای جایزه ملی آموزش هنر گفت: ما در حوزه هنر شان حاکمیت را تنظیم گری، نظارت و تسهیل گری می دانیم و بنا داریم حوزه های خصوصی را تقویت کنیم که مهمترین مصادیق این امر، همین آموزشگاه های مختلف هنری هستند که امروزه در زمینه های مختلف مشغول فعالیت هستند.