به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آلبرت بغزیان، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران درباره نقش سککوک در حمایت از اقشار ضعیف و رفع محرومیتها گفت: سککوک سامانهای برای تامین مالی زنجیره تأمین است که در زمینه رشد تولید و شکوفایی اقتصادی دارای کارکرد صحیح است و میتواند در صورت فراگیری به رفع محرومیتها کمک کند.
وی افزود: سککوک بستری برای تسهیل انجام معاملات است و به واسطه اینکه نوعی زنجیره تأمین مالی است میتواند فعالیت واحدهای تولیدی، بازرگانی، تعاونی و دیگر صنوف را رونق بخشد و با رونق بخشیدن به فعالیت اینها تمام اقشار جامعه به ویژه محرومان نفع خواهند برد.
استاد اقتصاد دانشگاه تهران با بیان اینکه حمایت از اقشار ضعیف و محرومان یک امر مهم است که باید در تحقق آن تلاش شود، اظهار داشت: با حمایت از کسب و کارهای خرد، کوچک و متوسط میتوان محرومیتها را کاهش داد و به توسعه کسب و کار در مناطق محروم کمک کرد.
بغزیان افزود: سامانههایی مانند سککوک میتوانند زنجیره تأمین مالی را سر و سامان بخشند و هدایت منابع را به درستی و با هدف رفع محرومیتها و اشتغالزایی انجام دهند.
وی بیان کرد: اقشار ضعیف نیازمند حمایت هستند و این حمایتها، باید هدفمند باشند تا مبادا هدررفت منابع باعث شود که حمایتها مقطعی باشد و به باور من سککوک میتواند این مهم را انجام دهد و زنجیره تأمین مالی را تقویت و کارامد سازد.
این کارشناس اقتصادی گفت: حمایت از کسب و کارهای کوچک و هدایت اقشار ضعیف به انجام این نوع کسب و کارها میتواند به کاهش محرومیتها کمک کند، ولی به شرط اینکه سیستم تأمین مالی به درستی این کسب و کارها را شناسایی کند و لذا سککوک این توانایی را دارد که منابع را به سمت کسب و کارهای کوچک هدایت کند.
بغزیان در پایان اظهار کرد: ما در راستای توسعه اقتصادی و شکوفایی کسب و کارها به سامانههایی مانند سککوک نیاز مبرم داریم و لذا ضرورت دارد که چنین سامانههایی را تقویت کنیم.