به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدمحمد حسینی معاون رئیسجمهور در نشست بسیج اساتید و رؤسای دانشگاههای یزد و اعضای کانون دانشگاهیان ایران اسلامی استان با موضوع هماندیشی و واکاوی انتخابات با اشاره به اینکه تنها سه ماه تا زمان برگزاری انتخابات فرصت است، اظهار کرد: ضرورت دارد در این مدت همه عناصر متعهد و دلسوز بهویژه اساتید و نخبگان، با احساس مسئولیت وارد صحنه شده و همچون انتخابات ریاستجمهوری، در تشجیع مردم به حضور گسترده نقشآفرینی کنند.
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه تأثیرگذار و مهم مجلس بهخصوص در ۲ حوزه نظارت و قانونگذاری، گفت: مجلس قوی و انقلابی با حضور نمایندگان دردآشنا، کارآمد، متخصص، انقلابی و ولایی میتواند در همگرایی و همراهی با سایر قوا بهویژه قوه مجریه، تصمیمات کارگشا و عملیاتی برای رفع مشکلات و اصلاح برخی ساختارهای معیوب اتخاذ کند و در نتیجه به ایجاد شرایط بهتر برای زندگی مردم مساعدت کند، همچنان که اگر مجلس همانند دوره ششم، منشأ تنش و تقابل در کشور شود تبعات منفی آن موجب اصطکاک و هدر رفتن توان نیروها، توقف و معطلی در روند خدمت به مردم و پیشرفت کشور میشود.
معاون رئیسجمهور با بیان اینکه دولت با تمام توان و بیوقفه برای خدمترسانی به مردم، تکمیل طرح و زیرساختها، رفع کمبودها و جلب رضایت مردم در تلاش است، عنوان کرد: بیتردید با افزایش روحیه نشاط و امید در جامعه که بهخاطر برخی تصمیمات و ناکارآمدیها در گذشته، آسیب دیده است، میتوان روحیه تأثیرگذار بودن در سرنوشت جامعه را در بین چنین افرادی تقویت کرد.
حسینی با تأکید بر اینکه لازم است اهمیت و نقش مشارکت در انتخابات برای مردم بهخوبی تحلیل و تبیین شود، خاطرنشان کرد: مشارکت بالای مردم در انتخابات علاوه بر آثار مثبت داخلی، تقویت انسجام و همدلی در مسیر پیشرفت و آبادانی کشور، پیامدهای بینالمللی دارد و میتواند اقتدار ملی و میزان اثربخشی در معادلات جهانی و منطقهای را افزایش دهد.
وی در ادامه تصریح کرد: برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات، دولت و نهادهای انقلاب مسئولیت زیادی بر عهده دارند و اگر مردم احساس کنند که دولت با تمام توان صادقانه و بیوقفه بهدنبال خدمترسانی و رفع مشکلات است، به آینده امیدوار شده و با انگیزه بیشتری در انتخابات حضور مییابند، لذا دولت با اشراف به این موضوع، خدمت به مردم را با قوت، سرلوحه کار خود قرار داده است.
معاون رئیسجمهور تأکید کرد: دولت در این مدت دستاوردها و موفقیتهای چشمگیری داشته است که باید با تبیین درست به اطلاع مردم برسد و در این زمینه اساتید دانشگاه با توجه به اعتبار و مقبولیت در نزد مردم، رسالت و مسئولیت خطیری بر عهده دارند و با روشنگری و دلگرم ساختن مردم، میتوانند تلاش معاندین و بدخواهان برای سیاهنمایی و القای ناامیدی را بلااثر کنند.
حسینی با بیان اینکه عدهای برخلاف مصالح ملی و عمومی با طرح برخی سخنان ناصواب به دنبال القای ضعف و سستی در توانمندی و اقتدار ملت ایران هستند، گفت: در این راستا وزیر خارجه وقت، در مقطعی ادعا کرد که آمریکا با یک بمب میتواند کل سیستم دفاعی ما را نابود کند و یا با استعفای خود در زمان حضور بشار اسد در ایران و نیز ایجاد دوگانه نادرست میدان و دیپلماسی فضای نامناسبی را در حوزه سیاستخارجی و افکار عمومی ایجاد کرد و یا اینکه اخیراً در ادامه همین جوسازیهای تأمل برانگیر همزمان با مقاومت غیورانه مردم غزه به یکباره میگوید که مردم ایران خسته شدهاند، این درحالی است که امروز وزیر خارجه کشورمان به دور از اینگونه حاشیهسازیها، حضور فعالی در تأمین منافع مردم دارد و همزمان در تحولات منطقه نقشآفرینی و تأثیرگذاری دارد و تودههای مردم و خواص منصف به خوبی تفاوت اینکه چه کسی مسئول باشد را درک میکنند.
وی ادامه داد: مجلس در پیگیری اهداف عالی نظام، بررسی لایحه برنامه توسعه، بودجه و رأی اعتماد به وزرا نقش مهمی دارد و بیتردید اگر تعامل مناسبی بین دو قوه وجود نداشته باشد مثل مقاطعی که تنش و جنجال حاکم بود، رسیدگی به امور مردم دچار وقفه خواهد شد و نتیجهای جز یأس و ناامیدی مردم را بههمراه نخواهد داشت.
معاون رئیسجمهور در امور مجلس تأکید کرد: با توجه به همگرایی بین قوا که در کشور شکل گرفته و اقدامات و برنامههایی که دولت در ۲۵ ماه گذشته برای رفع مشکلات و خدمت به مردم در پیش گرفته است، این امیدواری وجود دارد که زمستان امسال با برپایی انتخابات با نشاط به بهار سیاسی کشور تبدیل شود.
حسینی تصریح کرد: امروز همه باید تلاش کنیم تا توجه همگان به این نکته جلب شود که تکتک آرایی که به صندوقهای آرا ریخته میشود، نوعی سرمایهگذاری در مسیر اقتدار و امنیت ملی، بهبود وضعیت اقتصادی کشور و شتاب در روند پیشرفت و سازندگی کشور است.
وی در این نشست، همچنین ددمنشیهای رژیم صهیونیستی و حامیانش در ارتکاب جنایت جنگی و بیاعتنایی به کنوانسیونهای بینالمللی و پروتکلهای الحاقی در خصوص جنگ را مورد اشاره قرار داد و از اساتید خواست ابعاد مختلف این جنایات جنگی را با زبانهای مختلف برای مردم سایر کشورها روشنگری و اطلاعرسانی کنند.
گفتنی است، در این نشست تعدادی از اساتید در سخنانی دیدگاهها و پیشنهادات خود را عمدتاً در زمینه افزایش مشارکت در انتخابات بیان کردند.