به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی حاجیوند با اشاره به اینکه «طرح توزیع سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ تاکنون در کشور در حال اجراست»، اظهار کرد: با پایان یافتن مهلت ۱۰ ساله تسویه اقساط سهام عدالت از محل سود سالیانه، چند سالی است که این سود به حساب مشمولان واریز میشود.
وی افزود: در این راستا امسال نیز قرار است سود سهام عدالت در دو نوبت به حساب مشمولان واریز شود که نوبت نخست آن تا پایان آذرماه و نوبت بعدی هم تا پایان سال خواهد بود.
دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت درباره توزیع سود سهام عدالت در سال جاری اعلام کرد: با پایان یافتن فصل مجامع، بیشتر شرکتهایی که بخشی از سهام آنها در قالب سهام عدالت به مشمولان واگذار شده است و به آنها شرکتهای سرمایهپذیر گفته میشود، تمام یا بخشی از سود مجامع خود را به حساب شرکت سپردهگذاری مرکزی و تسویه وجوه واریز کردهاند و برای شرکتهای باقیمانده نیز نامهنگاری و پیگیریها انجام شده است و در مرحله دریافت سود مجامع از این شرکتها هستیم.
حاجیوند تصریح کرد: تلاش میشود طبق وعده دادهشده بخش نخست سود سهام عدالت تا پایان آذرماه به حساب مشمولان واریز شود.
واریز سود طبق روال سالهای گذشته
دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت با بیان این که بهخلاف یارانه نقدی که به حساب سرپرست خانوارها واریز میشود، سود سهام عدالت به حساب افراد واریز خواهد شد، گفت: سهامداران برای دریافت سود سهام عدالت نباید اقدام خاصی انجام دهند، نباید به جایی مراجعه کنند و نباید مبلغی را پرداخت کنند.
وی ادامه داد: سود سهام عدالت طبق روال معمول سالهای گذشته به حساب دارندگان این سهام واریز میشود و در صورتی شماره شبای نادرست درج شده باشد، و یا مواردی چون حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، اعلام شماره حساب شخص دیگر، ارزی بودن حساب بانکی و یا مسدود بودن حساب رخ داده باشد، سهامداران عدالت نباید منتظر دریافت سود باشند.
حاجیوند اضافه کرد: بر این اساس لازم است این دسته از سهامداران با مراجعه به سامانه سجام اقدام به درج شماره شبای جدیدی کنند که مشمول موارد ذکرشده نباشد.
دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: مشکلدار بودن حساب بانکی و عدم واریز سود سهام عدالت، منجر به از میان رفتن سود نخواهد شد و در صورتی که افراد اقدام به درج شماره شبای بانکی خود کنند، سود سهام عدالت به حساب آنها واریز میشود.
اختصاص سهام عدالت به نوزادان مطرح نیست
حاجیوند همچنین در خصوص اخبار مطرح شده پیرامون افزایش سهام عدالت نوزادان، گفت: مطابق ماده ۱۱ قانون جوانی جمعیت، وزارت اقتصاد و دارایی برای متولدین سال ۱۴۰۰ به بعد، باید مبلغی را جهت سرمایهگذاری در صندوقهای سهامی قابل معامله (ETF) اختصاص دهد، که این مطلب بهاشتباه این گونه برداشت شده که این سهام، همان سهام عدالت است.
دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت افزود: در زمان حاضر هیچگونه ثبتنامی برای اختصاص سهام عدالت به مشمولان جدید وجود ندارد و لازم است هموطنان عزیز خبرهای مرتبط با سهام عدالت را از رسانههای رسمی پیگیری کنند.