به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سهیل صوفی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی دانا؛ در خصوص مسابقات مستریونیورس ایران اظهار داشت: کمیته فیتنس خیلی خوب داشت جلو میرفت و امیر زندی رئیس کمیته فیتنس این رشته را زنده کرد و مسابقات خوبی برگزار کرد اما از مسابقات مستریونیورس سال گذشته همه چیز به یکباره تغییر کرد. این مسابقات به صورت یک برنامه سالیانه برنامهریزی شده و به ما اعلام کردند که که یک رقابت جهانی است اما در واقع یک مسابقه بین المللی است. هر مسابقهای برای ما هزینه زیادی دارد و در این شرایط اقتصادی امیدواریم که بتوانیم یک رزومه خوبی جمع کنیم اما پارسال در سطح مسابقات حومه برگزار شد و حتی یک ورزشکار خارجی هم شرکت نکرد.
وی ادامه داد: از طرف دیگر نتایج این مسابقات هیچ کجای فدراسیون جهانی ثبت نشد و ایرادات زیادی داشت. دفترچههایی را با قیمت 35 یورو به شرکت کنندگان دادند که مثل شناسنامه ورزشکاران است اما نه نامی از ما روی آن بود، نه لیبل و نه کد ریجستری داشت که اعتبار آن را تایید کند و یا پشتوانهای داشته باشد. تمام مسابقه حدود 13 میلیون برای ما تمام شد و تا قبل از برگزاری خیلی از این رقابتها تعریف میکردند ولی حتی اسم ما در سایت IFBB هم قرار نگرفت. پس از مدتی با تعدادی از ورزشکاران به فدراسیون رفتیم تا این مشکل دفترچهها را حل کنیم اما با وجود مذاکراتی که با رئیس فدراسیون داشتیم و نامهای که نوشتیم، هیچ نتیجهای حاصل نشد.
قهرمان فیتنس ایران افزود: پس از مدتی امید جبلی داور با سابقه و نامدار فدراسیون IFBB به من گفت که به هیچ عنوان امکان ثبت این مسابقه برای ما وجود ندارد زیرا طبق نظر، قوانین و چهارچوبهای شخصی امیر زندی، رئیس کمیته برگزار شده و رئیس فدراسیون جهانی آن را قبول ندارد. به ما گفتند که جایزه دارد، ولی نداشت و حتی حکم قهرمانی آن یک حکم چاپی ساده و بیارزش بود. ما ورزشکاران فیتنس در مسابقات مستریونیورس سراسر دروغ دیدیم که آن را تحریم کردیم. یعنی نزدیک به 300 نفر هزینه زیادی را پرداخت کردند که نصیرزاده، فقط یک رقابت تستی برگزار کند؟ در اصل این کار توهین به شخصیت ما است.
صوفی با اشاره به تغییر نظرات ریاست فدراسیون نسبت به این رقابتها عنوان کرد: پس از مدتی رئیس فدراسیون گفت که این مسابقات به صورت تستی و امتحانی بود؛ خب با این حساب چرا اینقدر از ما پول گرفتید و از ابتدا اعلام نکردید که هیچ کجا ثبت نمیشود؟ در مستریونیورس پارسال برای هر کسی حدود 200 میلیون خرج کرد تا به یک رقابت الکی نمایشی پا بگذارد.
وی با تاکید بر بازخورد رئیس کمیته فیتنس مقابل این موضوع خاطرنشان کرد: امیر زندی، رئیس کمیته فیتنس جلسهای گذاشت و پس مقداری بدگویی از رئیس فدراسیون، خواست که مدتی به او فرصت دهیم و اگر نتیجهای حاصل نشد، خودمان برای اعتراض به وزارت ورزش برویم اما پس از تجمع اعتراضی ما مقابل وزارت ورزش، آن هم پس از ماهها انتظار از ما ناراحت شدند. به جز من 12 نفر دیگر شاهد بودند که این صحبتهای خود زندی بود.
قهرمان فیتنس ایران درمورد اعزام به مسابقات آسیایی و جهانی گفت: سامان قناعتی که برای مسابقات آسایی اعزام شد و قهرمان هم شد، به من گفت که 60 میلیون پرداخت کرد. این مشکل از آن جایی شروع میشود که در بازبینی ورزشکاران پس از مسابقات انتخابی، تا 6 نفر اول را فرا میخوانند ولی این دعوت در رشتههای دیگر نهایتا برای 2 نفر برتر است. فکر میکنم دلیل دعوت این تعداد در بازبینی برای این است که ببینند از چه کسانی میتوانند پول بگیرند تا به مسابقات اعزام کنند. من به عنوان نماینده ورزشکاران فیتس انتخاب شدم و همیشه پشت ورزشکاران میایستم. به ورزشکاران فیتنس هم اعلام کردم هر مسابقهای را میخواهید شرکت کنید اما در مستریونیورس شرکت نکنید زیرا ما یک بار از این سیستم گول خوردیم و اسم ما هیچ جایی ثبت نشد. یکی از ورزشکاران با من تماس گرفت و گفت که حتی گوشی خودش را فروخت تا مسابقه دهد؛ این مسائل است که آدم را اذیت میکند.