به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حادثه تروریستی بامداد جمعه 24 آذر ماه در راسکِ سیستان و بلوچستان؛ حادثه دردناکی بود که نشان داد ایران یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم در منطقه است.
تروریستهای صهیونیستی به یکی از مقرهای انتظامی در شهرستان راسک حمله کرده و ۱۱ نفر از نیروهای فراجا را شهید و 6 نفر را هم زخمی کردند.
وقوع این حادثه تروریستی با واکنش های متعددی همراه بود، اما اینکه چرا مردم زاهدان با حوادث تروریستی دست به گریبان هستند، سوال مهمی است که برخی چهره های اثرگذار در این سیستان و بلوچستان همچون مولوی عبدالحمید، باید به آن پاسخ دهند.
حادثه تروریستی اخیر در زاهدان، ریشه در فتنه انگیزی های پاییز 1401 دارد. فتنه ای که با حمله عده ای به کلانتری 16 زاهدان به قصد تصرف آن، آغاز و موجب بروز تنش و درگیری با نیروهای مستقر در کلانتری شد که طی آن عده ای زخمی و کشته شدند.
برخی افراد فرصت طلب نیز در نقاط مختلف شهر زاهدان با اقدامات خرابکارانه خود از جمله آتش زدن مغازه مردم، اماکن عمومی، آمبولانس و ماشین آتش نشانی و همچنین تیراندازی به سمت ماموران حافظ امنیت، به ایجاد تنش و آشوب در شهر اقدام کردند.
پس از وقوع این حادثه هیئتی از سوی مقام معظم رهبری به ریاست حجت الاسلام حاج علی اکبری به سراوان سفر و سپس با خانواده شهدای امنیت دیدار و از آنان دلجویی کردند علاوه بر آن این هیئت با معتمدین، سران طوایف و بزرگان شیعه و سنی در قالب همایش همدلی و وحدت نیز دیدار کردند.
با این حال، اما در طول یک سال گذشته سخنان تحریک آمیز مولوی عبدالحمید امام جمعه مسجد مکی، موجب دمیدن در آتش فتنه بوده است.
او 7 مهر امسال در خطبه های نماز جمعه گفت: « باید آزادی بیان و قلم و آزادی سیاسی و احزاب باشد تا افراد بتوانند بنویسند و حرف بزنند و انتقاد کنند. متاسفانه آزادیها دچار اختلال شدهاند.
مردم میگویند سیاستهای گذشته جواب ندادهاند و این یک خواستۀ ملی است که این سیاستها باید تغییر کنند، چنانکه در تمام دنیا عرف همین است که وقتی یک سیاست و قانونی جواب ندهد آن را تغییر میدهند.»
عبدالحمید در نمازجمعه 29 مهر در خطبههای خود با اعلام آمارهای غلط در مورد کشته شدگان اخیر، نظام اسلامی را متهم و از بازداشتی های نماز جمعه زاهدان انتقاد کرد و خواستار آزادی آنها شد. این در حالی بود که دستگیر شدگان در پی اظهارات تحریک آمیز وی دست به آشوب های خیابانی زده و مخل امنیت و آرامش مردم شدند.
عبدالحمید در 1 آبان نیز در نماز جمعه گفت: با گذشت بیش از یک سال هنوز «هیچ قدم مناسبی در راستای التیام دردهای» خانوادههای کشتهشدگان «جمعه خونین زاهدان» برداشته نشده است!
مولوی عبدالحمید در طول یک سال گذشته، جمعه های هر هفته به بهانه خطبه های نماز جمعه در زاهدان بلواهایی به پا می کند که حاصل آن کشتار و خون ریزی مردم و ماموران است و بازی گردان اصلی آن امام جمعه مسجد مکی است.
کاش عبدالحمید یک بار هم که شده به مردم بگوید یک زمانی برای برگزاری نماز جمعه باید از ژاندارمری مجوز گرفته می شد حالا که کشور و حکومت اسلامی شده، نماز جمعه هر هفته برقرار است. الحمدلله!
اما این بیمعرفتی است که روی سجادهای که برایمان پهن کردهاند نماز بخوانیم و بعد از نماز علیه خودشان شعار بدهیم!
بلواهایی که عبدالحمید هر هفته بعد از نماز جمعه در زاهدان به پا می کند، این بار موجب شهادت 11 نیروی امنیتی شد، با این حال قوه قضائیه، دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی باید پاسخگو باشد که مماشات در برابر فتنه انگیزی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت.
فتنه های که گاهی با تحریک عوامل داخلی رخ می دهد و گاهی با نشان دادن چراغ سبز به تروریست ها بیرون از مرز، موجب به خاک و خون کشیدن مردم مناطق مرزی کشور می شود.