آخرین اخبار از هشتادوهفتمین روز عملیات طوفان الاقصی/افزایش حملات موشکی به پایگاه‌های غیرقانونی آمریکا

به گزارش خبرنگار بین الملل شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درحالی هشتاد و هفت روز از عملیات طوفان الاقصی در سرزمین های اشغالی سپری می شود که با افزایش حملات هوایی و موشکی به پایگاه‌های غیرقانونی آمریکایی، نیروهای آمریکایی به ارسال تجهیزات نظامی و اعزام کارشناسان نظامی به پایگاه‌های خود در شرق سوریه ادامه می دهد.

بیشتر بخوانید...

آخرین اخبار از هشتادوششمین روز عملیات طوفان الاقصی/ بمباران  اردوگاه المغازی در نوار غزه

وزیر افراطی صهیونیست خواستار یافتن کشورهای آماده پذیرش ساکنان غزه شد

بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی که به اظهارات افراطی خود معروف است، در مصاحبه با کانال ۱۲ عبری گفت: «غزه محلی برای دو میلیون نفری که می‌خواهند اسرائیل را نابود کنند، نخواهد بود. ما می‌خواهیم مهاجرت داوطلبانه را تشویق کنیم.»

وزیر جناح راست که رهبری حزب افراطی «خانه یهودی» را بر عهده دارد، افزود که تل‌آویو باید کشورهایی را پیدا کند که مایل به پذیرش ساکنان غزه باشند.

اسموتریچ افزود: «ما باید برای مدت طولانی در غزه بمانیم و من تغییرات ریشه‌ای در نوار غزه را تشویق می‌کنم.»

وی در عین حال کنترل نوار غزه توسط تشکیلات خودگردان فلسطین را رد کرد.

او گفت که از تغییر کامل واقعیت در غزه با برگزاری بحث در مورد شهرک سازی در غزه حمایت می‌کند.

اسموتریچ در جریان جنگ اشغالگران علیه غزه اظهارات جنجالی داشته که با واکنش‌های منفی و مخالفت‌هایی روبه‌رو شد، از جمله اینکه فلسطینیان در کرانه باختری و غزه را نازی توصیف کرد و خواستار ایجاد مناطق حائل در اطراف شهرک‌ها و جاده‌ها و جلوگیری از ورود اعراب به آن‌ها شد.

وی همچنین از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی خواست تا فصل برداشت زیتون فلسطینی در کرانه باختری اشغالی را متوقف کنند.

اسموتریچ متعلق به اردوگاه راست افراطی است که تعدادی از اعضای آن در هفته‌های گذشته اظهارات نژادپرستانه‌ای علیه فلسطینی‌ها مطرح کردند که برجسته‌ترین آنها سخنان آمیچای الیاهو وزیر میراث در مورد حمایتش از بمباران نوار غزه با بمب هسته‌ای بود.

حملات پهپادی به پایگاه اشغالگران آمریکا در شرق سوریه

یک منبع میدانی در این باره به شبکه المیادین اعلام کرد که پایگاه آمریکا در میدان نفتی «العمر» واقع در شرق دیر الزور در شرق سوریه هدف حمله قرار گرفت.

طبق گفته این منبع، این حمله با استفاده از سه پهپاد مسلح انجام شد.

منبع مذکور همچنین اعلام کرده‌است که اهداف مورد نظر توسط این سه پهپاد به صورت دقیق هدف قرار گرفته شدند.

خبرنگار المیادین در سوریه شنبه نیز گزارش داد که دو پایگاه آمریکایی در میدان‌های «العمر» و «کونیکو» مورد حمله موشکی قرار گرفتند.

منابعی به المیادین تاکید کردند که حملات به پایگاه آمریکایی‌ها در پایگاه میدان نفتی «العمر» در حومه دیرالزور در شرق سوریه در دو مرحله انجام شد. اولی با هفت موشک بود و پس از آن پنج فروند موشک، روستای الخضراء در داخل پایگاه آمریکایی را هدف قرار داد؛ منطقه‌ای که برای سکونت سربازان آمریکایی در پایگاه میدان العمر تعیین شده‌است.

پایگاه‌های آمریکا در سوریه و عراق طی چند هفته اخیر، چندین بار هدف حمله، راکتی، موشکی و پهپادی مقاومت اسلامی عراق قرار گرفته‌اند.

پنتاگون پیشتر اعلام کرده بود: نیروهای آمریکایی از ۱۷ اکتبر هدف حدود ۱۰۰ حمله در عراق و سوریه قرار گرفته‌اند که منجر به زخمی شدن ۶۲ سرباز آمریکایی شده‌است.

مقاومت اسلامی عراق نیز پیشتر اعلام کرده بود که در راستای حمایت از ملت فلسطین و به دلیل دست داشتن آمریکا در کشتار و جنایت علیه آنها، حملات به پایگاه‌های واشنگتن در منطقه را تشدید خواهد کرد.

آمریکا کارشناسان و تجهیزات نظامی به پایگاه‌هایش در سوریه

اعزام می‌کند

همزمان با افزایش حملات هوایی و موشکی به پایگاه‌های غیرقانونی آمریکایی، نیروهای آمریکایی به ارسال تجهیزات نظامی و اعزام کارشناسان نظامی به پایگاه‌های خود در شرق سوریه ادامه می‌دهند.

براساس گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، کارشناسان و نظامیان آمریکایی طی روزهای اخیر با هدف تقویت پایگاه‌های نظامی خود در استان «الحسکه» واقع در شرق سوریه از این پایگاه‌ها بازدید کردند که همزمان با تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه تقریباً روزانه هدف حملات موشکی و پهپادی قرار می‌گیرند.

این کارشناسان و نظامیان آمریکایی طی روزهای گذشته با هدف حمایت از وضعیت لجستیکی و نظامی از طریق کاروان‌های نظامی که از منطقه شمال عراق (اقلیم کردستان عراق) وارد سوریه شده بودند، همراه با یک سری تسلیحات و تجهیزات پیشرفته وارد سوریه شدند.

پایگاه‌های آمریکا در سوریه و عراق طی چند هفته اخیر، چندین بار هدف حمله، راکتی، موشکی و پهپادی مقاومت اسلامی عراق قرار گرفته‌اند.

پنتاگون پیشتر اعلام کرده بود: نیروهای آمریکایی از ۱۷ اکتبر هدف حدود ۱۰۰ حمله در عراق و سوریه قرار گرفته‌اند که منجر به زخمی شدن ۶۲ سرباز آمریکایی شده‌است.

مقاومت اسلامی عراق نیز پیشتر اعلام کرده بود که در راستای حمایت از ملت فلسطین و به دلیل دست داشتن آمریکا در کشتار و جنایت علیه آنها، حملات به پایگاه‌های واشنگتن در منطقه را تشدید خواهد کرد.

حملات حزب‌الله لبنان به پایگاه‌های رژیم صهیونیستی در مرز

حزب‌الله لبنان اعلام کرد که با یک فروند پهپاد موضع نظامی «رمثا» در کشتزارهای اشغالی «شبعا» را هدف قرار داده است.

حزب‌الله لبنان افزود که مبارزانش سایت حانیتا را با سلاح‌های مناسب هدف قرار دادند و این حملات مستقیمان به هدف اصابت کردند.

طبق گزارش شبکه المیادین، حزب‌الله همچنین از حمله به تجمع نظامیان صهیونیست در موضع نظامی «حرج عداثر» خبر داد.

مقاومت اسلامی لبنان همچنین اعلام کرد که پادگان رامیم ارتش رژیم صهیونیستی در شمال سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار داده است.

منابع خبری نیز از به صدا درآمدن آژیرهای خطر در شهرک «زرعیت» در شمال سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.

همزمان ارتش رژیم صهیونیستی نیز حملات هوایی را به مناطق مرزی لبنان انجام داد.

شبکه الجزیره اعلام کرد که این حملات رژیم صهیونیستی منجر به مجروح شدن چهار لبنانی شده و حال یکی از آنها وخیم گزارش شده است.

یک جنگنده رژیم صهیونیستی خانه‌ای را در شهر «بنت جبیل» هدف قرار داد که منجر کشته شدن یک لبنانی شد.

طبق این گزارش، شخص دیگری نیز در شهرک «کفرکلا» و دو نفر دیگر در شهرک «عیتا الشعب» در نتیجه حملات توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی مجروح شدند.

در همین راستا، حزب‌الله لبنان نیز اعلام کرد که «علی احمد سعدجبریل» یکی از رزمندگان آن در حملات امروز رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده است.

طی هفته‌های اخیر مرزهای لبنان و سرزمین‌های اشغالی فلسطین شاهد تبادل آتش میان حزب‌الله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی بوده است. طی هفت روز آتش‌بس میان رژیم اشغالگر و مقاومت فلسطین آرامش نسبی در این منطقه حکم‌فرما شد، اما در پی ازسرگیری تجاوزات تل‌آویو به نوار غزه، حملات متقابل میان حزب‌الله و رژیم اشغالگر نیز بار دیگر شدت گرفت.

رسانه‌های عبری گزارش داده‌اند که از زمان آغاز نبرد طوفان‌ الاقصی و شلیک موشک از جنوب لبنان، چند افسر و نظامی صهیونیست کشته و نیروهای اشغالگر مجبور به تخلیه هزاران شهرک‌نشین از شمال فلسطین اشغالی شدند. تعدادی از شهرک‌نشینان هم به صورت داوطلبانه شهرک‌ها را ترک کرده‌اند.

اخیرا رسانه‌های عبری فاش کردند که این شهرک‌نشینان صهیونیست حاضر به بازگشت به خانه‌هایشان نیستند و می‌گویند که کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر توجهی به سرنوشت آنها نداشته و آنها را رها کرده‌ است.

پیشتر نیز روزنامه فایننشال تایمز اعلام کرد که آمریکا، انگلیس و فرانسه در تلاشی دیپلماتیک برای جلوگیری از بروز درگیری همه‌جانبه میان مقاومت لبنان و رژیم صهیونیستی، در حال بررسی راه‌هایی برای متقاعد کردن حزب‌الله به عقب‌نشینی از مرز لبنان و فلسطین اشغالی هستند.

موافقت نتانیاهو با تعویق برگزاری انتخابات محلی رژیم صهیونیستی

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه گفت که تصمیم گرفته شد انتخابات محلی اسرائیل در پایان فوریه برگزار شود.

نخست وزیر این رژیم افزود: انتخاباتی که در حال حاضر برای اواخر ژانویه برنامه ریزی شده باید به تعویق بیفتد زیرا در حال حاضر حدود ۷۰۰ نامزد در خدمت ذخیره ارتش اسرائیل هستند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز اعلام کردند که کابینه این رژیم با موکول کردن انتخابات محلی به ۲۷ فوریه موافقت کرد.

انتخابات محلی در اراضی اشغالی قرار بود ۳۱ اکتبر برگزار شود، اما به دلیل جنگ غزه به ۳۰ ژانویه موکول شد و اکنون نیز به دلیل ادامه جنگ و نبود شرایط مناسب به ۲۷ فوریه موکول شده‌است.

شمار قربانیان فلسطین در سال ۲۰۲۳ بیشترین آمار از زمان نکبت ۱۹۴۸

همزمان با آخرین روز سال ۲۰۲۳ در بیانیه‌ای گزارش داد که شمار شهدای فلسطین از ابتدای سال میلادی به ۲۲ هزار و ۴۰۴ شهید رسیده است که ۲۲ هزار و ۱۴۱ تن از هفتم اکتبر به بعد به شهادت رسیده‌اند.

در این بیانیه آمده است که ۹۸ درصد از شهدای فلسطین در سال ۲۰۲۳ از نوار غزه بودند که ۹۰۰۰ تن از آنها کودک و شش هزار و ۴۵۰ تن از آنها نیز از زنان بودند.

به نقل از خبرگزاری «قدس پرس»، بر اساس مرکز آمار فلسطین وابسته به تشکیلات خودگردان فلسطین، تعداد شهدای کرانه باختری به ۳۱۹ شهید شامل ۱۱۱ کودک و ۴ زن رسیده است. بر اساس سوابق وزارت بهداشت فلسطین بیش از ۱۰۰ خبرنگار نیز به شهادت رسیده‌اند.

در این بیانیه تشریح شده است که تا آخرین روز سال ۲۰۲۳، بیش از ۷۰۰۰ مفقودی ثبت شده است که ۶۷ درصد آن کودکان و زنان هستند و تقریباً یک میلیون و ۹۰۰ هزار شهروند در نوار غزه و دور از محل سکونت خود آواره شده‌اند.

بر اساس داده‌های «هیئت امور اسرا و آزادگان»، وابسته به تشکیلات خودگردان، تا پایان نوامبر ۲۰۲۳ تعداد اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی به هفت هزار و ۸۰۰ تن رسیده است و ۲۸۷۰ فلسطینی هم تحت بازداشت اداری هستند

در ادامه درگیری های جبهه مقاومت با رژیم صهیونیستی حملات هوایی و موشکی نیروهای مقاومت به پایگاه های غیرقانونی آمریکایی افزایش یافت.