به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حالی از عملیات طوفان الاقصی نود و پنج روز سپری می شود که ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است جنگ وارد مرحله جدیدی شده است.
بیشتر بخوانید...
آخرین اخبار از نودوچهارمین روز عملیات طوفان الاقصی/ بمباران اطراف ۲ بیمارستان غزه
حزبالله لبنان: حمله به مرون پاسخ اولیه به ترور العاروری بود/ حملات جدیدی در راه است
سید هاشم صفیالدین، رئیس شورای اجرایی حزبالله لبنان در این باره اظهار کرد: هدف قرار دادن پایگاه هوایی «مرون» چندین پیام دارد؛ نخست اینکه این پایگاه یک سایت برای هدایت جنگندههای دشمن بوده و مجهز به رادار و سیستم پشتیبانی از نیروی هوایی اسرائیل است که جنوب بیروت را هدف قرار داد.
رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان شنبه در اولین واکنش به ترور صالح العاروری معاون رئیس دفتر سیاسی حماس و همرزمانش در حومه جنوبی بیروت، ۶۲ موشک به پایگاه کنترل هوایی مرون شلیک کردند. در بیانیه حزبالله لبنان آمده است که پایگاه مرون تنها مرکز مدیریت، نظارت و کنترل هوایی در شمال اراضی اشغالی فلسطین است و هیچ جایگزین دیگری برای آن وجود ندارد.
بر اساس گزارش پایگاه خبری العهد، صفیالدین گفت: هدف قرار دادن پایگاه مرون به منزله هدف قرار گرفتن نیروی هوایی رژیم اشغالگراست که حومه جنوبی بیروت را هدف قرار داده بود و این یک پیام مستقیم به دشمن است.
هاشم صفیالدین افزود: منطقه «جبل مرون» همچنین مرتفعترین منطقه در شمال فلسطین اشغالی است و اسرائیلیها آن را محافظت شده، کشف نشده یا ناشناخته میدانستند.
وی ادامه اداد: زمانی که دشمن اسرائیلی شیخ صالح العاروری و برادرانش را در حومه جنوبی بیروت هدف قرار داد، میخواست با کشتن یک رهبر حماس اهدافی را برای خود محقق کند بنابراین برای محافظت از ملت و کشورمان، پاسخ ضروری و اجتنابناپذیر بود.
این عضو مقاومت حزبالله تاکید کرد: همانطور که در بیانیه مقاومت اسلامی آمده، این حمله یک پاسخ اولیه بوده و پاسخ کامل به هدف قرار دادن بیروت توسط دشمن نیست و این بدان معناست که پاسخهای دیگری در راه است و دشمن باید منتظر آنها بماند.
وی همچنین گفت: هیچ پایگاهی در مقابل موشکهای مقاومت در امان نیست و اگر اسرائیلیها معتقد هستند که مقاومت اقدام به هدف قرار دادن پایگاههای اساسی و استراتژیک مانند پایگاه مرون نمیکند، امروز به آنها میگوییم که هر سایت و پایگاهی که آن را خطری برای کشور و ملت خود ببینیم، هدف قرار خواهیم داد.
رئیس شورای اجرایی حزبالله لبنان در این باره تاکید کرد: این آغاز یک پیام قوی است و ما سطح قدرت خود را حفظ میکنیم و پیامهای قدرتمندی ارسال خواهیم کرد تا بازدارندگی را بر دشمن تحمیل کنیم.
طی هفتههای اخیر مرزهای لبنان و سرزمینهای اشغالی فلسطین شاهد تبادل آتش میان حزبالله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی بوده است. طی هفت روز آتشبس میان رژیم اشغالگر و مقاومت فلسطین آرامش نسبی در این منطقه حکمفرما شد، اما در پی ازسرگیری تجاوزات تلآویو به نوار غزه، حملات متقابل میان حزبالله و رژیم اشغالگر نیز بار دیگر شدت گرفت.
رسانههای عبری گزارش دادهاند که از زمان آغاز نبرد طوفان الاقصی و شلیک موشک از جنوب لبنان، چندین افسر و نظامی صهیونیست کشته و نیروهای اشغالگر مجبور به تخلیه هزاران شهرکنشین از شمال فلسطین اشغالی شدند. تعدادی از شهرکنشینان هم به صورت داوطلبانه شهرکها را ترک کردهاند.
اخیرا رسانههای عبری فاش کردند که این شهرکنشینان صهیونیست حاضر به بازگشت به خانههایشان نیستند و میگویند که کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر توجهی به سرنوشت آنها نداشته و آنها را رها کرده است.
پیشتر نیز روزنامه فایننشال تایمز خبر داد آمریکا، انگلیس و فرانسه در تلاشی دیپلماتیک برای جلوگیری از بروز درگیری همهجانبه میان مقاومت لبنان و رژیم صهیونیستی، در حال بررسی راههایی برای متقاعد کردن حزبالله به دور شدن از مرز لبنان و فلسطین اشغالی هستند.
دهها شهید و زخمی در خانیونس و مرکز غزه/ انتقال ارتش اشغالگر به مرحله سوم جنگ
با اعلام رسمی ورود ارتش اشغالگر به «مرحله سوم» جنگ در نوار غزه، مقاومت فلسطین به مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی گاه با هدف قرار دادن خودروهای اشغالگر و گاه با پرتاب راکت ادامه میدهد. در سایه ادامه حملات هوایی و زمینی صهیونیستها بحران انسانی با کمبود کمکهای بشردوستانه و کمبود تجهیزات پزشکی وارد شدیدترین مرحله در تاریخ بیش از ۱۷ سال محاصره این باریکه میشود.
وبگاه عبری واللا شامگاه یکشنبه گزارش داد ارتش اشغالگر رسماً وارد مرحله سوم تجاوز به نوار غزه شده که بر اساس حملات برق آسا توسط یگانها و نه حملات گسترده انجام شده توسط کل گردانها در مرحله دوم، خواهد بود. این حملات قبلاً در بیت لاهیا، محله الشجاعیه و الدرج در شمال نوار غزه طی چند روز گذشته انجام شدهاست.
وبگاه واللا توضیح داد که لشکر ۹۸ به نبردهای شدید در خان یونس در جنوب نوار غزه ادامه خواهد داد، اما در خصوص رفح هنوز تصمیمی درباره عملیات زمینی در آنجا گرفته نشدهاست.
این وبگاه در عین حال نوشت ارتش اشغالگر اذعان میکند که جنبش حماس همچنان قادر به پرتاب موشک از شمال و مرکز نوار غزه است و برای ادامه این کار آمادگی دارد.
وبگاه مذکور افزود: رهبری سیاسی اسرائیل دستور دادهاست که لشکر ۹۹ که مسؤولیت تقسیم نوار غزه به دو بخش را بر عهده دارد، همچنان از بازگشت فلسطینیانی که از شمال نوار غزه به جنوب آن آواره شدهاند به خانههای خود در شمال ممانعت به عمل آورند.
این در حالی است که خبرنگار الجزیره از ادامه درگیریها و بمباران شدید اشغالگران در اردوگاه المغازی و شهرک الزوایده در مرکز نوار غزه خبر داد.
به گفته منابع مطبوعاتی، رژیم اشغالگر به تجاوزات وحشیانه خود علیه نوار غزه ادامه میدهد و کمربندهای بمباران آتش سنگین خود را بر مناطق جنوب و مرکز این نوار متمرکز کردهاست.
منابع مطبوعاتی به المیادین گزارش دادند که انفجارها در خان یونس که توسط اشغالگران با کمربندهای آتش شدید رخ داده تا ساعتها متوقف نشد. اشغالگران همچنان به بمباران مرکز نوار غزه به طور فشرده ادامه میدهند.
این منابع توضیح دادند که صداهای انفجارهای قوی در نتیجه یک سری حملات اشغالگران به مناطق مختلف خان یونس به وضوح در رفح شنیده میشود که نشان دهنده قدرت آتش اشغالگران اسرائیلی در هدف قرار دادن این شهر است.
نیروهای ارتش اشغالگر به شرق شهرک الفخاری در شرق استان خان یونس آتش گشودند و هواپیماهای جنگی این رژیم ساختمانهای دانشکده علوم و فناوری در جنوب شهر را بمباران کردند.
همچنین پهپادهای اشغالگر به بیمارستان اروپایی در شرق و جنوب خان یونس حمله و به سمت بیمارستان شلیک کردند و توپخانه رژیم صهیونیستی نیز منطقه قیزان النجار و جوره اللوت را در مناطق جنوبی شهر هدف قرار داد.
رسانههای فلسطینی تاکید کردند که توپخانههای اشغالگر به بمباران خشونتآمیز مناطق شرق استان خان یونس، همزمان با پاسخ مقاومت به آن در منطقهای که درگیریهای شدید در آن جریان دارد، ادامه میدهند.
خبرنگار المیادین خاطرنشان کرد: آمبولانسها به دلیل ادامه بمباران اشغالگران و همزمان با درگیریهای مداوم با مقاومت، به ویژه در خان یونس که درگیریهای شدیدی بین مقاومت و نیروهای اشغالگر در شمال و شرق آن ادامه دارد، نتوانستند به مناطق مورد نظر شهر برسند.
۱۸ شهروند نیز بامداد دوشنبه در پی بمباران چند منزل توسط هواپیماهای اشغالگر در شهر دیرالبلح و حومه آن، شهید و دهها تن مجروح و مفقود شدند.
منابع پزشکی گفتند ۱۸ شهید و دهها زخمی از جمله کودکان و زنان به بیمارستان شهدای الاقصی منتقل شدند.
خبرنگار الجزیره نیز از شهادت یک کودک و زخمی شدن تعدادی دیگر در بمباران یک آپارتمان مسکونی در دیرالبلح توسط رژیم صهیونیستی خبر داد.
وزارت بهداشت غزه از ورود ۷۳ شهید و ۹۹ مجروح به بیمارستان شهدای الاقصی در مرکز نوار غزه در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
رسانههای فلسطینی هم گزارش دادند که قایقهای توپدار ارتش اشغالگر به سواحل شهر دیرالبلح شلیک کردند.
«گردانهای مجاهدین» صحنههایی از هدف قرار دادن نیروهای اشغالگر را منتشر کرد
گردانهای مجاهدین صحنههایی از هدف قرار دادن سربازان اشغالگر را که در داخل خانهای در منطقه تل الهوا در شهر غزه پنهان شده بودند، پخش کرد.
گردانهای مجاهدین اشاره کردند نیروهای اشغالگر را رصد کردند که داخل خانهای پنهان شده بودند و یکی از تک تیراندازان آن از پنجره ظاهر شد و سپس این نیروها را با راکت ضد نفر OG-۷V هدف قرار داد. این گلولهها باعث تلفاتی در صفوف اشغالگران شد.
این ویدیو نشان میدهد که گردان های مجاهدین مقدار زیادی مهمات و تجهیزات پراز خون را در نتیجه زخمی شدن سربازان اشغالگر در این حمله به تصرف درمیآورند.
نیروهای اشغالگر همچنان در نتیجه حملات مقاومت در نوار غزه متحمل خسارات سنگین میشوند.
بر اساس آماری که اشغالگران تاکنون رسما اعلام کردهاند از زمان عملیات طوفان الاقصی در هفت اکتبر تا امروز، ۵۱۰ افسر و سرباز صهیونیست به دست مقاومت فلسطین کشته شدهاند.
آنروا: پناهگاههای ما در غزه بیش از حد شلوغ است و بسیاری از آوارگان در فضای باز میخوابند
آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) روز یکشنبه گفت: «پناهگاههای ما در نوار غزه بسیار شلوغ است و ما دیگر نمیتوانیم تعداد بیشتری را در خود جای دهیم و بسیاری از آوارهها در فضای باز میخوابند.»
این مساله در مصاحبهای توسط کانال آمریکایی ABC News با جولیت توما، مدیر رسانه و ارتباطات در آژانس آنروا مطرح شد. توما تاکید کرد که در شهر رفح، در منتهی الیه جنوب نوار غزه، هیچ زیرساخت غیرنظامی برای حمایت از این سیل عظیم آوارگان وجود ندارد که بسیاری از آنها اکنون در خیابانها میخوابند.
روزانه حدود ۱۰ کودک در غزه پاهای خود را از دست میدهند
خبرگزاری فلسطینی «وفا» روز دوشنبه گزارش داد که روزانه دستکم ۱۰ کودک در نوار غزه که بیش از سه ماه است در معرض جنگ اشغالگران قرار دارد، پاهای خود را از دست میدهند.
۶۴ درصد ساکنان اراضی اشغالی از نتانیاهو ناراضی هستند
طبق نتایج نظرسنجیها در فلسطین اشغالی، علاوه بر اینکه ۶۴ درصد از ساکنان این مناطق عملکرد بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را در جنگ علیه غزه را بد دانستند، ۵۰ درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی که شامل ۶۰۰ تن از سکنه اراضی اشغالی میشود، اعلام کردند که از عملکرد او کاملا ناراضی هستند.
همچنین تنها ۲۵ درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی نتانیاهو را برای پست نخستوزیری مناسب دانستند.
علاوه بر این، نتایج این نظرسنجی حاکی از افول حزب لیکود در مقابل حزب اردوگاه «اصلی» به ریاست بنی گانتس است.
نتایج این نظرسنجی نشان داد که اگر انتخابات پارلمانی در اراضی اشغالی برگزار شود، حزب اردوگاه «اصلی» به ریاست بنی گانتس با کسب ۳۳ کرسی بزرگترین حزب در این مناطق اشغالی خواهد شد و حزب لیکود به ریاست نتانیاهو ۲۰ کرسی به دست خواهد آورد، این در حالی است که در انتخابات نوامبر ۲۰۲۲ حزب گانتس ۱۲ کرسی و حزب نتانیاهو ۳۳ کرسی به دست آوردند.
همینطور ۵۵ درصد رایدهندگان حمایت خود را از تصمیم هرتزی هالوی، رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی برای تشکیل کمیته حقیقتیاب ویژه اتفاقات هفتم اکتبر (عملیات طوفان الاقصی) اعلام کرده و در مقابل ۲۰ درصد از آنها این کار را بیمورد دانستند.
اما نتایج نظرسنجی دیگری که روزنامه عبری زبان «معاریو» جمعه منتشر کرد، حاکی از این است که ۴۸ درصد از ساکنان فلسطین اشغالی برای سمت نخستوزیری گانتس را به نتانیاهو ترجیح میدهند، در این نظرسنجی ۳۴ درصد از شرکتکنندگان نیز از نتانیاهو حمایت کردند و مابقی اظهار کردند که نظر خاصی در این مورد ندارند.
خبرگزاری آناتولی ترکیه امکان برگزاری انتخابات پارلمانی در اراضی اشغالی را به دلیل جنگ مستمر علیه غزه بعید دانست، برخی ارزیابیها در داخل اراضی اشغالی نیز حاکی از احتمال بازگشت به صندوقهای رای پس از جنگ است.
هر هفته هزاران تن از ساکنان اراضی اشغالی با برپایی تظاهراتهای متعدد استعفای کابینه فعلی به ریاست نتانیاهو و برگزاری انتخابات زودهنگام را خواستار میشوند.
نتانیاهو از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی با انتقادهای شدید و متعدد اپوزیسیون رژیم صهیونیستی و دیگر مسؤولان نظامیان این رژیم مواجه بوده و آنها او را به شکست در مدیریت کابینه و این جنگ متهم میکنند.
شهادت یک فرمانده حزبالله در پی حملات رژیم صهیونیستی
حزب الله لبنان در بیانیهای اعلام کرد: مقاومت اسلامی با سربلندی و افتخار در سوگ شهادت فرمانده مجاهد وسام حسن طویل «الحاج جواد» از شهرک «خربه سلم» در جنوب لبنان که در راه قدس به شهادت رسید، نشسته است.
پیش از این رسانههای رژیم صهیونیستی اعلام کرده بودند که یک فرمانده ارشد حزبالله را در جنوب لبنان به شهادت رساندهاند.
حمله پهپادی مقاومت عراق به پایگاه آمریکا در الحسکه سوریه
مقاومت اسلامی عراق خبر داد که در راستای مقاومت در برابر اشغالگران آمریکایی و پاسخ به جنایات صهیونیستها در غزه، پایگاه غیر قانونی آمریکا در الرمیلان سوریه را هدف قرار داده است.
مقاومت عراق با پهپاد این پایگاه را هدف قرار داده است. الرمیلان واقع در استان الحسکه، در شمال شرق قرار دارد.
تأکید مقاومت عراق بر ادامه حملات، در شرایطی است که از هفتههای نخست نبرد طوفانالاقصی، مقاومت عراق برای حمایت از فلسطین وارد عمل شده و پایگاههای آمریکایی را در عراق و سوریه، با موشک و پهپاد هدف قرار داد به طوری که شمار این حملات به بیش از ۱۰۰ عملیات فراتر رفته است
مقاومت اسلامی عراق عملیات خود را به تدریج تشدید کرده تا اینکه اهداف اسرائیل در ایلات مشرف بر دریای سرخ و تأسیسات گازی کاریش در منطقه مدیترانه را با موشکهایی با برد ۴۰۰ کیلومتر و پهپادهای دوربرد هدف قرار داد و نشان داد که توانایی مادی و انسانی برای ضربه زدن به هر هدفی در فلسطین اشغالی را دارد.
یک مقام مسؤول نظامی آمریکا هفته گذشته خبر داد که از ۱۷ اکتبر گذشته تاکنون، دستکم ۱۱۸ عملیات علیه مقرهای نظامیان آمریکایی در عراق وسوریه صورت گرفته است.
از آن تاریخ، مقاومت اسلامی عراق به هدف قرار دادن پایگاههای آمریکایی در دو کشور مذکور ادامه داده و در بیانیههای خود تاکید کرده که این حملات در راستای موضع مقاومت در برابر نیروهای اشغالگر آمریکایی در عراق و منطقه و در پاسخ به قتل عام مردم غزه توسط رژیم صهیونیستی است.
تاکنون مقاومت عراق پایگاههای آمریکایی عینالاسد، نزدیک فرودگاه اربیل، حریر عراق و خراب الجیر، الشدادی، التنف، الرمیلان، المالکیة، پایگاههای نظامی در نزدیکی میدانهای نفتی کونیکو و العمر دهکده سبز در سوریه را با موشک و پهپاد انتحاری به کرار هدف قرار داده است. هدف از این عملیاتها، اعمال فشار بر کاخ سفید برای توقف حمایتهای مستمر از اشغالگران اسرائیلی در جنگ کنونی غزه است.
شبکه سی.ان.ان آمریکا نیز با پیشبینی افزایش احتمال تلفات نظامیان آمریکایی، اعلام کرد که این موضوع نشان دهنده یک بحران خارجی جدید و ناخوشایند برای آمریکا به ویژه در بحبوبه تلاش برای انتخاب مجدد جو بایدن برای ریاستجمهوری به شمار میآید.
گالانت: عملیات حماس احساس امنیت اسرائیلیها را به شدت متزلزل کرد
«یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در سخنانی به ایجاد تحول در جنگ غزه اشاره کرد.
وی که با نشریه آمریکایی «وال استریت ژورنال» مصاحبه میکرد، گفت: «اسرائیل تحول در عملیات نظامی خود در غزه را آغاز کرده و از مرحله درگیری فشرده به مرحله عملیات ویژه روی آورده است».
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی افزود: «ابعاد حمله حماس در روز 7 اکتبر، به شدت احساس امنیت اسرائیلیها را متزلزل کرده و دیدشان را نسبت به جهان اطراف تغییر داده است».
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به طوفان الاقصی را آغاز کرد.
این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردند و علاوه بر کشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلیها، شماری از آنها را به اسارت گرفتند.
رژیم اسرائیل در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. بیش از ۲۲ هزار فلسطینی که اکثر آنها زن و کودک هستند تاکنون در این حملات به شهادت رسیدهاند.
اسرائیل هدف جنگی خود از این عملیات را نابود کردن جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس، اعلام کرده است. این در حالی است که بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان حتی در داخل فلسطین اشغالی این هدف را غیرواقعبینانه و غیرقابل دستیابی میدانند.
مرحله جدید جنگ در غزه آغاز شده است
«دانیال هانگاری» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی روز دوشنبه خبر داد که ارتش این رژیم مرحله جدیدی را در جنگ غزه آغاز کرده است.
وی که با روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» مصاحبه میکرد، گفت: «مرحله جدید جنگ در غزه با شدت کمتری دنبال میشود».
هانگاری اضافه کرد: «در حال حاضر شدت عملیات در شمال غزه کاهش یافته است».
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: «به کاهش تعداد نیروها در غزه ادامه خواهیم داد».
ساعتی پیش نیز «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مصاحبه با نشریه آمریکایی «وال استریت ژورنال» گفت: «اسرائیل تحول در عملیات نظامی خود در غزه را آغاز کرده و از مرحله درگیری فشرده به مرحله عملیات ویژه روی آورده است».
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به طوفان الاقصی را آغاز کرد.
این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردند و علاوه بر کشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلیها، شماری از آنها را به اسارت گرفتند.
رژیم اسرائیل در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. بیش از ۲۲ هزار فلسطینی که اکثر آنها زن و کودک هستند تاکنون در این حملات به شهادت رسیدهاند.
اسرائیل هدف جنگی خود از این عملیات را نابود کردن جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس، اعلام کرده است. این در حالی است که بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان حتی در داخل فلسطین اشغالی این هدف را غیرواقعبینانه و غیرقابل دستیابی میدانند.
حمله موشکی القسام به تلآویو
شامگاه دوشنبه همزمان با حمله موشکی گسترده شاخه نظامی حماس به تل آویو، در سراسر این شهر اشغالی، صدای آژیر هشدار به صدا درآمد.
منابع خبری رژیم صهیونیستی گزارش دادند آژیر هشدار حمله موشکی در «رحوفوت»، نواحی جنوبی «تلآویو»، «اللد» و «السهل» به صدا درآمد.
منابع عبری زبان خبر دادند حمله موشکی القسام به تل آویو و مرکز فلسطین اشغالی در ۹۴امین روز جنگ، یکی از گستردهترین حملات موشکی از آغاز جنگ بوده است.
منابع عبری همچنین گزارش دادند که آژیر خطر در ۳۷ نقطه از اراضی اشغالی به صدا درآمده است و سامانه گنبد آهنین ۱۰ موشک را ساقط کرده است.
شهادت ۲۴۹ فلسطینی در ۲۴ ساعت اخیر/ گرسنگی، قحطی و بیماریهای واگیردار مثلث مرگ در غزه
سخنگوی این وزارتخانه اعلام کرد، گرسنگی، قحطی و بیماریهای واگیردار مثلث مرگی را تشکیل دادهاند که ۱.۹ میلیون آواره را در پناهگاههای نوار غزه محاصره کرده است.
سخنگوی وزارت بهداشت غزه گزارش داد سازمان ملل و نهادهای آن باید فورا مداخله کرده و روی ممانعت از وقوع فاجعه بهداشتی و انسانی متمرکز شوند.
سخنگوی این وزارتخانه اعلام کرد رژیم صهیونیستی ظرف ۲۴ ساعت گذشته ۱۷ قتل عام در نوار غزه مرتکب شده که طی آن ۲۴۹ فلسطینی شهید و ۵۱۰ تن دیگر زخمی شدهاند.
جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه در حالی وارد نود و چهارمین روز خود شده است که در بحبوحه تشدید فاجعه انسانی و بهداشتی، درگیریها و بمبارانهای این رژیم در مناطق مختلف شمال و جنوب نوار غزه ادامه دارد.
ترجیح میدهیم امنیت مرزهای شمالی را بدون جنگ گسترده برقرار کنیم
«بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این بازدید از نظامیان این رژیم بابت حفاظت از مرزهای شمالی اراضی اشغالی و «ارسال پیام» به حزبالله قدردانی کرد.
وی در این بازدید در میان نیروهای صهیونیستی همچنان به رجز خوانی علیه حزب الله لبنان ادامه داد و مدعی شد: حزبالله در حساب و کتاب خود درباره ما در سال ۲۰۰۶ اشتباه کرد و حتی امروز هم در ارزیابی ما اشتباه میکند. گمان کرد ما تار عنکبوتی هستیم و ناگهان دید که عجب عنکبوتی هستیم! حزبالله در اینجا قدرت فوقالعاده، اتحاد مردم و عزم راسخ برای انجام هر کاری برای بازگرداندن امنیت در شمال را میبیند و من به شما میگویم: این سیاست من است.
به نقل از سایت خبری النشره، نتانیاهو ادامه داد: همه تلاش خود را برای بازگرداندن امنیت به شمال به کار میگیریم و خانوادههای شما که برخی ساکنان محلی اینجا هستید میتوانند در امنیت به خانههای خود بازگردند و میدانید که نمیتوان با ما بازی کرد. هر کاری که لازم باشد انجام میدهیم البته ما ترجیح میدهیم که این کار بدون حمله گسترده انجام شود اما آن هم مانع ما نخواهد شد.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی با نادیده گرفتن حملات بیوقفه حزبالله لبنان در مرزهای شمالی اراضی اشغالی که این رژیم را به ستوه آورده، خطاب به حزبالله مدعی شد: مثالی را برای او درباره آنچه برای دوستانش در جنوب اتفاق افتاد، زدیم و همین اتفاقات در شمال خواهد افتاد. ما همه توان خود را برای بازگرداندن امنیت به کار میگیریم.
نتانیاهو: حزبالله ما را دست کم گرفته است
بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه مدعی شد که حزبالله لبنان اسرائیل را دستکم گرفته است.
نتانیاهو حین دیدار با نیروهای اسرائیلی در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی با لبنان گفت: «حزبالله سال ۲۰۰۶ ما را دست کم گرفت و باز هم دارد دستکم میگیرد.»
نخستوزیر رژیم اسرائیل حین دیدار با گردان ۷۶۹ تصریح کرد: «تصمیم گرفتم در روزی که به سمت ما خمپاره ضدتانک شلیک شد به کریات شیمونا بیایم.»
وی در اظهاراتی که ظاهراْ به توصیف آن زمان سید حسن نصرالله، دبیر کل حزبالله لبنان از اسرائیل اشاره داشت گفت: «حزبالله تصور میکرد ما مثل تار عنکبوت هستیم اما ناگهان دید که چه نوع عنکبوتی.»
نخستوزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: «آنها با قدرت عظیم و وحدت مردم و عزم راسخ برای احیای امنیت در شمال مواجه شدند.»
تابستان سال ۲۰۰۶ میلادی رژیم صهیونیستی حملهای گستردهای و همهجانبه علیه لبنان آغاز کرد. به گفته تحلیلگران، اسرائیل در هفته ول جنگ مایل بود پایان جنگ را اعلام کند اما با اصرار آمریکاییها تلاش کرد جنگ را ادامهدار کند تا بتواند دستاوردی برای خودش پیدا کند.
این جنگ سرانجام ۳۳ روز طول کشید و با تصویب قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد به پایان رسید. بعد از اتمام جنگ، رژیم اسرائیل به شکست خود اذعان کرد.
نتانیاهو امروز دوشنبه گفت: «ما هر کاری را انجام میدهیم تا امنیت را به شمال بازگردانیم و به خانوادههای شما اجازه دهیم با امنیت به خانهشان برگردند و بتوانند که ما را نمیتوان درگیر کرد. ما هر کاری لازم باشد انجام میدهیم. البته ترجیح ما این است که این کار بدون کمپین گسترده انجام شود اما این ما را متوقف نخواهد کرد.»
وی اضافه کرد: «نمونهای از آنچه برای دوستانشان اتفاق میافتد را به آنها در جنوب نشان دادیم و همین اتفاق میتواند اینجا در شمال هم رخ بدهد. ما هر کاری را برای احیای امنیت انجام خواهیم داد.»
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.
این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردندو علاوه بر کشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلیها، شماری از آنها را به اسارت گرفتند.
رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. با وجود این، آنطورکه تحلیلگران میگویند، عملیات طوفانالاقصی شکست امنیتی-سیاسی بزرگی را به اسرائیل تحمیل کرده است.
مقامهای رژیم اسرائیل هدف نظامی خود در این جنگ را نابودی حماس اعلام کردهاند. این در حالی است که بسیاری از تحلیلگران، حتی در فلسطین اشغالی امکان تحقق این هدف را زیر سوال بردهاند.
به عنوان مثال «ایهود اولمرت» نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی چند روز پیش در یک یادداشت در روزنامه هاآرتص نوشته بود که نتانیاهو خودش هم میداند که قادر به حذف حماس نیست.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس از زمان آغاز به کارش تا کنون از تلاشهای مکرر رژیم اسرائیل برای حذف خود جان سالم به در برده است.
متخصصان مسائل نظامی و سیاسی میگویند ساختار این سازمان به گونهای طراحی شده که توان مقاومت در برابر توطئهها برای نابودی خود را داشته باشد