استخدام‌های بی‌سابقه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳/ هدیه رییس جمهور به سمپادیهای ۴ دهک اول

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ رضا مراد صحرائی در مراسم تجلیل از مدال آوران المپیادهای جهانی و احیای باشگاه دانش‌پژوهان جهان، با بیان اینکه انقلاب اسلامی به همه ما عزت، اعتبار، اعتماد و احترام داده است افزود: آنچه که امروز در جای جای کشور شاهدش هستیم حاصل انقلاب اسلامی و جراتی است که این انقلاب به تک تک مردم این سرزمین داده است. 

وی ادامه داد: «عدالت» دال مرکزی انقلاب اسلامی بوده و هست؛ در دولت سیزدهم نیز موضوع عدالت شالوده تمام اقدامات ماست. در سند تحول بنیادین نیز عدالت آرمانی است که به تحقق تعلیم و تربیت تراز انقلاب اسلامی منتهی خواهد شد.

به گفته وزیر آموزش و پرورش، در این وزارتخانه در طول دولت سیزدهم حداقل ۲۰ برنامه با رویکرد عدالت محور در حال اجراست که نخستین و مهمترین آنها جذب نیروهای کیفی برای نظام تعلیم و تربیت است.

صحرائی در ادامه استخدام‌های امسال آموزش و پرورش را بی‌سابقه خواند و گفت: بی‌سابقه‌ترین استخدام در سال ۱۴۰۲ رخ داد و سال ۱۴۰۳ از این هم بی‌سابقه‌تر خواهد بود. وجه ممتاز این استخدام نه کمیت آن که نشان از همت دولت برای رفع کاستی‌ها و پایان بخشیدن به آنها دارد، بلکه کیفیت آنهاست.

وی با تاکید بر اینکه این دولت اهتمام جدی دارد که گرانبهاترین گوهر ملت و امانت مردم را بدست اهل آنها یعنی معلمان زبده، برگزیده، متخصص و متهد بسپارد خاطر نشان کرد: در تمام استخدام‌ها «عدالت» مبنا و محور کار ما بوده است. مطالعه محل به کارگیری این عزیزان نشان می‌دهد که کمتر از ۲۰ درصد آنها در مراکز استانها و مناطق برخوردار بوده که البته این مناطق هم به این امر نیاز دارند اما این استخدامها برای توسعه سواد و دانش از مرز به مرکز است. 

وزیر آموزش و پرورش موضوع دیگر را توجه به مدرسه‌ در این دولت دانست و در این باره گفت: این دولت ایران و را به کارخانه مدرسه سازی تبدیل کرد. ساختن بیش از ۶۷۰۰ مدرسه در ۳۰ ماه نشان افتخاری است بر سینه دولت سیزدهم اما آنچه افتخار را قابل توجه می‌کند این است که بیش از ۶۰ درصد این مدرسه‌ها در روستاها ساخته شده‌اند جایی که اگر چنین نکنیم، استعدادهای بی‌نظیری از دست می‌روند.

صحرائی همچنین با بیان اینکه تا سال ۱۴۰۱ بیش از ۵۰ درصد ظرفیت مدارس سمپاد در اختیار دو دهک نهم و دهم بود اعلام کرد: باعث خوشبختی است که امسال سهم دانش‌آموزان دهک‌های اول، دوم، سوم و چهارم از مدارس سمپاد ۴۵ درصد افزایش یافت. هدیه رییس جمهور به دانش‌آموزان  مستعد این دهک‌ها این بود که تمام هزینه‌های آنها در صورت راهیابی به مدارس سمپاد، توسط دولت پرداخت شود که این امر به عنوان مصوبه هیات دولت ابلاغ شده است.

وی تاسیس مدارس تیزهوشان را یکی دیگر از جلوه‌های عدالت دانست و گفت: دانش‌آموزان تیزهوش ۱.۵ تا ۳ درصد کودکان هر کشوری هستند ما در ایران روی ۱.۸ تا ۲ درصد دانش‌آموزان برنامه‌ریزی کرده‌ایم. اکنون بیش از ۷۰۰ مدرسه تیزهوشان در سراسر کشور فعال هستند و ۱۳۰ هزار سمپادی با شعار «هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» در حال تربیت و پرورش هستند تا آینده ایران را بسازند.

صحرائی ادامه داد: یک درصد از آن۱.۵ تا ۳ درصدیها می‌شوند المپادیها؛ اینها چراغ آینده کشور هستند.

وزیر آموزش و پرورش خطاب به سمپادیها گفت: باور داریم که آینده بدست شما ساخته خواهدشد. 

ادامه دارد

وزیر آموزش و پرورش : در تمام استخدام‌ها «عدالت» مبنای کار ما بوده است به طوریکه بررسی محل به کار گیری این افراد نشان می‌دهد کمتر از ۲۰ درصد در مراکز استانها و مناطق برخوردار بوده که البته این مناطق هم به جذب نیرو نیاز دارند اما روند استخدام‌ها برای توسعه سواد و دانش از مرز به مرکز است.