لیست های انتخاباتی باید بر مبنای شاخص سالاری، شایسته گزینی و نفی سهم خواهی باشد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدصالح زندی در گفت‌وگو با خبرنگار "دانا" درباره احتمال وحدت و ارایه لیستی واحد از سوی گرایش های مختلف سیاسی بیان داشت: فرآیند لیست بندی مقوله ای نسبی است که نمی توان به طور قطع آن را رد یا تایید نمود. اگر ارایه لیست انتخاباتی بر مبنای شاخص سالاری، شایسته گزینی و نفی سهم خواهی باشد، حتما قابل پذیرش است اما شواهد نشان می دهند که اراده ای برای ارجحیت ضوابط بر روابط در تدوین برخی فهرست های انتخاباتی وجود ندارد.
وی با اشاره به ضرورت راستی آزمایی وعده های کاندیداها از سوی مردم، خاطر نشان کرد: مردم باید با هوشیاری در گزینش ها، افراد و جریاناتی امتحان پس داده را راهی مجلس کنند که در وعده خود صادق بوده و با شعارهای فریبنده و غیرعملیاتی، تنها به فکر تصاحب کرسی های نمایندگی نباشند.
این فعال سیاسی و رسانه ای با بیان اینکه فضا برای مشارکت حداکثری مردم و گروه های سیاسی در انتخابات پیش رو فراهم است، افزود: تاکنون بیش از 73 درصد داوطلبان از سوی شورای نگهبان تایید صلاحیت شده اند که در نوع خود بی سابقه است. بنابراین فضای سیاسی برای فعالیت تمامی سلایق و جریانات سیاسی باز است تا در یک انتخابات رقابتی و ان شالله پرشور، شایسته ترین ها را برای حضور در مجلس آتی برگزینند.

تحلیلگر مسائل سیاسی در ارزیابی آرایش جریانات و احزاب در انتخابات 11 اسفند، گفت: در این دوره شاهد کنشگری فعال نحله های سیاسی و رقابتی تر شدن فضای انتخابات هستیم که این خود نشان از تلاش احزاب و تشکل های مختلف برای اثرگذاری بیشتر بر انتخابات مجلس دوازدهم دارد.