به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم رونمایی از کتاب "طلایه دار" سرگذشت کشتی گیر شهید حسین شکوری، صبح امروز (سه شنبه) در محل فدراسیون کشتی برگزار شد. در این مراسم همسر و دو پسر شهید والامقام، سردار اکبر براتی همرزم شهید، علیرضا دبیر رئیس فدراسیون و جمعی از پیشکسوتان و اصحاب رسانه حضور داشتند.
در ابتدای این مراسم علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی با تبریک 22 بهمن ماه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و اعیاد شعبانیه و خیرمقدم به خانواده محترم شهید شکوری و مهمانان گفت: خدا این توفیق را به ما داشت که سالن بدنسازی تیم های ملی کشتی که یکی از بزرگترین و مجهزترین سالن های بدنسازی ایران است را به نام شهید کشتی گیر حسین شکوری نامگذاری کنیم و امروز نیز افتخار ما این است که از کتاب این شهید والامقام رونمایی کنیم.
دبیر ادامه داد: یکی از توفیقات شهید شکوری این بود که هم در انقلاب تأثیرگذار بود و هم در جبهه حق علیه باطل و افتخار ما این است که این شهید گوش شکسته و از جامعه کشتی است.
رئیس فدراسیون کشتی تصریح کرد: از خدا می خواهیم که این توفیق را بدهد که روند چاپ کتاب شهدا سریعتر انجام شود. اعتقاد داریم که کتاب باید در کتابفروشی در اختیار علاقمندان قرار بگیرد چراکه اگر کتاب هدیه شود شاید خوانده نشود اما اگر کسی آن را بخرد حتما می خواند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: هرچه داریم از برکت شهداء است و اگر به جایی رسیده ایم از نظر و نگاه این شهیدان عزیز است.
در ادامه سردار اکبر راتی همرزم شهید اظهار داشت: ای کاش همچنین روزی حسین اینجا بود و برای من جلسه می گرفتند. چه کنم تقدیر این بود که آن ها پرواز کنند و ما جا بمانیم و کاری جز اینکه پیروی از حضرت زینب (س) کنیمT نداریم.
وی ادامه داد: هرچه از شهداء بگویم کم گفتیم، جوان ها بدانند که شهداء دو جنبه داشتند یک جنبه عمومی که همه می دیدند و یک جنبه شخصی که شاید کمتر کسی می دید و اگر به صورت اتفاقی شب ها آن ها را می دیدیم متوجه ارتباط عمیق و معنوی آن ها با خدا می شدیم.
براتی تصریح کرد: یکی از ویژگی های شهید شکوری، ولایت پذیری وی بود و ایشان علاوه بر سلامت جسم، توان فنی، زور بازو و داشتن اندیشه، در حرکت بر آساس آنچه رهبری می فرمود دقیق بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: حسین می توانست پشت میز بنشیند و کار فکری کند، اما هر موقع که عملیات بود، در خط مقدم دیده می شد و در نهایت هم در عملیات بیت المقدس و در دروازه ورودی خرمشهر به درجه رفیع شهادت نائل شد.
همسر شهید شکوری در ادامه با قدردانی از فدراسیون کشتی و مرکز مستندنگاری این فدراسیون تصریح کرد: انشاء اله که خود شهید جواب زحمت شما را می دهد.
یکی از پسران شهید شکوری نیز اظهار داشت: فضای روحانی و بی نظیری را در فدراسیون و اماکن آن شاهد بودم، واقعا لذت بردم و حضور شهیدان را احساس کردم. انشاء اله شهدا دستگیر شما هم در دنیا و هم در آخرت باشند. از اینکه به نام شهداء کتاب چاپ می کنید و نام اماکن ورزشی خود را به نام آن ها می گذارید قدردانی و تشکر می کنم و امیدوارم که تفکر و نگرشی که در فدراسیون کشتی جریان دارد در تمام سطح ورزش کشور نیز جاری شود.
سیدمجتبی گل محمدی نویسنده کتاب نیز در پایان گفت: خدا را شکر می کنم که در مسیر شهدا قرار گرفته ام و کار نوشتن این کتاب به من سپرده شد. اگر لطف خدا شامل حال ما نمی شد نمی توانستیم راجع به این شهید بنویسیم و بنده هم به فدراسیون کشتی بابت این اقدام تبریک می گویم و تشکر می کنم.
در ادامه با حضور خانواده معظم شهید حسین شکوری و سایر مهمانان از کتاب طلایه دار که در مورد سرگذشت این شهید کشتی گیر نگارش شده است، رونمایی شد.
توقعمان این است وزارت ورزش برای قهرمانان المپیک جایزه ۲۵ میلیاردی بدهد
علیرضا دبیر در حاشیه مراسم رونمایی از کتاب شهید کشتیگیر حسین شکوری که در محل فدراسیون کشتی به انجام رسید، درمورد رقم تعیینشده برای پاداش مدالآوران المپیک اظهار داشت: بودجه وزارت ورزش با کمیته ملی المپیک قابل قیاس نیست. هنوز هم توقعمان این است که وزارت ورزش بالای 25 میلیارد تومان برای قهرمانان المپیک در نظر بگیرد. بچههای تکواندو، تیراندازی و وزنهبرداری واقعا دارند زحمت میکشند و امیدوارم با نگاه دولت و پیگیری کیومرث هاشمی انجام شود. کمیته ملی المپیک هم سری قبل پای سکو 5 یا 10 هزار دلار داد که الان 10 میلیارد تومان شده. این هم اتفاق بزرگی بود که باید از اینها تشکر کنیم.
وی اضافه کرد: برای کسی که برای طلای المپیک 10-12 سال زمان میبرد و این کار بزرگی است و این پول چیزی نیست نسبت به پولهایی که میدهند. باز هم ممنونیم، دولت محترم هم منتظریم از طرف وزارت ورزش اعلام کند، چقدر میدهد.
دبیر درمورد جام یاریگین که مدال نقره مبین عظیمی تنها مدال کشتیگیران ایران در تورنمنت روسها بود، تصریح کرد: ما تیم جوان فرستادیم. ما خودمان میدانستیم، تیم اصلی را که به خانه رقبا نمیفرستیم. همه اینها بررسی شده است. یک سری جوان میفرستیم که فاصلهشان را ببینند. یکی دو تا از بچهها میتوانستند روی سکو قرار بگیرند. اهدافی که دنبال میکردیم به آن رسیدیم. اعزام به مسابقه باری به هر جهت نیست و بررسی میکنیم چه کسی به چه مسابقهای برود. دنبال هدفمان هستیم. قبل از ما، سالی 30 و اندی اعزام داشتند ما سال 1401 شصت و شش اعزام داشتیم. رکورد زدیم. همهاش میگویند فدراسیون خوب ساخته، ما در همه زمینهها سعی کردیم خوب کار کنیم. شوخی است مگر 66 اعزام تعداد بالا در یک فدراسیون. همین هفته نزدیک 50-60 نفر را به جامهای وهبیامره و یاشاردوغو، نیکولای پتروف و دانکلوف؛ اعزام میکنیم که خیلی مهم است. اگر بچهها را مسابقه بینالمللی نفرستیم، این باختها را در مسابقه المپیک و جهانی میدهند، اما حالا این فرصت را دارند که گافهایشان را اینجا بدهند و آماده شوند. اینها را با یک باخت رها نمیکنیم.
وی افزود: میانگین سنی تیم ما پایین آمده، چند نفر از بچههای غلامرضا محمدی به جام یاریگین رفتند و یک تعدادی به جام شومیلین و تعدادی یاشاردوغو و ارمنستان. تیم نوجوانان را به ترکیه میفرستیم. به بچههای 16-17 سال گفتم در بزرگسالان کشتی بگیرید چون سن قهرمانی در دنیا پایین آمده است. ما هم باید جلوتر از دنیا باشیم چون در کشتی صاحب سبک هستیم نه دنبالهروی دنیا. باور دارم که جوان نترس است و میتواند کشتی بگیرد. دعا کنید این نهضت را ادامه دهیم. نتایج جام یاریگین یک تست بود. قرار هم نیست در هر میدانی نتیجه بگیریم. تیم اصلی را بفرستیم نتیجه میگیریم اما چه فایدهای دارد که بعد جهانی و المپیک ببازیم، اما جوانانمان سالهای بعد بهتر میشوند.