به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی مبینی سرپرست فدراسیون دوومیدانی در نشست خبری میزبانی مسابقات داخل سالن قهرمانی آسیا اظهار داشت: این یک رویداد مهم است. تأییدیه این میزبانی در فروردین ماه به دست فدراسیون رسید و قرار بر برگزاری آن شد. 8 آذر ماه سرپرست فدراسیون شدم و باید بلافاصله تصمیم میگرفتیم که آیا شرایط میزبانی را داریم یا نه و نتیجه را به کنفدراسیون اعلام میکردیم. بر همین اساس با وزیر ورزش جلسه گذاشتیم و ایشان موافقت خود را اعلام کرد. در واقع 2ماه است که استارت این کار خورده، در حالی که باید از 18 ماه قبل برنامهریزی صورت میگرفت.
وی افزود: طبق برنامهریزی و زمانبندی پیش رفتیم. باید موضوعات سخت افزاری و نرمافزاری را با هم جلو میبردیم. اتفاقات خوبی در بخش سختافزاری رخ داده. بازسازی مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب کار سختی بود، آن هم در حالی که در 22 سال گذشته هیچ تغییری در آن صورت نگرفته بود. کنفدراسیون آسیا اعلام کرد که باید پیست را تارتان کنیم و این کار انجام گرفت. برای اولین بار VAR داریم و این مسئله کار در داوری را راحت میکند. همچنین از متر الکترونیکی برای نخستین بار استفاده خواهد شد.
سرپرست فدراسیون دوومیدانی تصریح کرد: بحث فنی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. تعلیم یک داور سالها طول میکشد، در این خصوص ضعفهایی وجود داشت و بر همین اساس 60 درصد داوران تغییر کردند. همچنین تعداد 20 داور از آسیا هم میآیند و دستگاههای موجود نیز کمک میکنند و مشکلی در داوری نخواهیم داشت. از کیومرث هاشمی تشکر میکنم که اگر کمکهای او نبود، به اینجا نمیرسیدیم. او یک بار و اسبقیان 3 بار به مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب آمدند و بازدید داشتند.
وی گفت: این مسابقات، ورودی مسابقات جهانی و همچنین در مسیر کسب سهمیه المپیک است. از ایران در هر ماده 3 نفر حضور دارد و قهرمانان جهان نیز شرکت کردهاند که فرصت خوبی برای نمایندگان ایران است. چین با 38 نفر، ژاپن با 25 نفر و عربستان 22 نفر و قزاقستان با 35 نفر آمدهاند. اکثر قهرمانان آسیا در این دوره حضور دارند. باید تمام تلاش خود را کنیم تا میزبان شایستهای باشیم. همچنین بهترین داوران آسیا آمدهاند و در بخش بانوان هم تمام کادر داوری از زنان هستند. دوومیدانی یک رشته تخصصی است، پس کادر اجرایی هم باید تخصصی باشد. بر همین اساس 150 نفر از کادر داوری و اجرایی به صورت تخصصی در میدان هستند.
سرپرست فدراسیون دوومیدانی با بیان اینکه هزینهها را پس از مسابقات به صورت رسمی اعلام میکنم، گفت: تعداد 400 ورزشکار خارجی و 76 نفر از ایران هستند و 26 کشور در این مسابقات حضور دارند. ضمن اینکه رئیس و دبیر کنفدراسیون آسیا هم برای افتتاحیه میآیند.
مبینی عنوان کرد: در هر ماده مردان و بانوان سه نماینده داریم. پیشبینی که سخت است ، اما مدال میگیریم و امیدوارم در بانوان طلا کسب کنیم. امیدواریم نفراتی که شانس کسب المپیک دارند، امتیاز لازم را بگیرند و در نهایت موفق به کسب سهمیه المپیک شوند.
سرپرست فدراسیون دوومیدانی با اشاره به کمک مالی کمیته المپیک برای این میزبانی گفت: ایران ظرفیت میزبانیهای بزرگ را دارد، اما باید همکاری لازم صورت بگیرد و برنامهریزی شود. برای مثال هاشمی قول خرید دستگاه فوتوفینیش را داد. معتقدم با دو ماه نمیتوان معجزه کرد، اما کار بزرگی صورت گرفته است.
مبینی اظهار داشت: دوره قبل که در سال 2018 میزبان بودیم، 40 ایراد وجود داشت که سعی کردیم برای این دوره برطرف کنیم. یک کار تیمی اتفاق افتاده و همکاری زیادی صورت گرفته.
وی درباره اینکه آیا این میزبانی باعث ایجاد بدهی برای فدراسیون میشود یا نه، گفت: تلاش میکنیم که بدهی نداشته باشیم. اگر این میزبانی را لغو میکردیم، دیگر به ما میزبانی نمیدادند و حتی جریمه نقدی میکردند. دبیر کنفدراسیون آسیا گفت که ایرانیها توان برگزاری ندارند و این ما را غیرتی کرد. این میزبانی برای ایران است و این افتخار محسوب میشود. خوشبختانه نمایندگان آسیا از شرایط راضی هستند.
سرپرست فدراسیون دوومیدانی خاطرنشان کرد: این فدراسیون 24 ماده دارد و اگر به صورت شخصی تصمیم گرفته شود، هرج و مرج میشود. نفرات و چهرههای شاخصی در شورای فنی هستند. بلافاصله جلسه این شورا را تشکیل دادیم و ورزشکاران را اولویتبندی کردیم. اولین قدم برای المپیکیها بود که برای آنها هر ماه 15 میلیون کمک هزینه تمرینی در نظر گرفتیم. همچنین هزینه مکملها و کفشها را پرداخت میکنیم.
وی ادامه داد: بهترینهای دوومیدانی عضو شورای فنی هستند. برای اولین بار 4 زن عضو شورای فنی داریم. اولین قدم ما برای المپیکی است و ٦ نفر شانس کسب سهمیه دارند و به ٥ نفرشان کمک هزینه ماهانه ١٥ میلیون تومانی اختصاص دادیم. برای رسولی ٢٠ میلیون کمک هزینه و مکمل و دو کفش رانینگ تهیه کردیم. کمک هزینه تمرینی هم به مربیان می دهیم اما بعد از میزبانی این اتفاق می افتد و ماهی ١٥ میلیون برای مربیان المپیکی پرداخت می کنیم. زنان ما چون رنکینگ پایینی داشتند برای افزایش انگیزه از گروه B به گروه A قرار دادیم.
مبینی در پایان گفت: جلسهای با خسروی وفا داشتیم. کمیته ملی المپیک ضابطهای دارد و میگوید یک ورزشکار از زمانی که سهمیه بگیرد کمک هزینه پرداخت میکنند. البته ما برای ورزشکاران کمک هزینه جداگانه داریم. به هر حال ما با این مشغله و شرایط سخت، درخصوص نفرات المپیکی بیبرنامه نبودیم.
در این جلسه از لباس تیم ملی دوومیدانی در مسابقات داخل سالن قهرمانی آسیا و مدال این رقابتها نیز رو نمایی شد.
کاظمی: همه با دیدن تعمیرات آفتاب انقلاب راضی بودند
طاهر کاظمی سرپرست ورزشگاه آفتاب انقلاب در نشست خبری اطهار کرد: دو سال مدیریت این مجموعه برعهده من است و تمام اتفاقات دوومیدانی در مجموعه افتاب انقلاب رخ می دهد. با توجه به ٢٢ سال عدم رسیدگی مناسب آفتاب انقلاب در بخش زیرساختی دچار مشکل شده بود و به نقطه پایانی رسیده بود.
وی افزود: زمانی که مبینی آمد سرعت کار ما را بالا برد و چون قهرمان دوومیدانی بود هرچیزی گفتیم، رد نکرد و پذیرفت. تلاش مبینی بود تا این اتفاق بیفتد و رویکردم این بود که آفتاب انقلاب فقط برای مسابقات آماده نشود و برای همیشه جامعه دوومیدانی از آن استفاده کند. ما تقریبا ٥٠ روز طول کشید تا اینجا را درست کنیم. جدای از سالن مجموعه خوابگاه هم بازسازی شد. با این رویکرد که بتوانیم اردوهای ملی را که چندین سال در شان تیم ملی نبود، برگزار کنیم. اتاق های خوابگاه خیلی خوب کار شده و همه با دیدن تعمیرات راضی بودند. ورزشکاران ما با این وضعیت بد خوابگاه برای مسابقات در محدودیت بودند.
وی افزود: برای من ارزشمند بود که وزیر ورزش خودش سرزده می آید و نشان می دهد که موضوع دوومیدانی و اتفاقات آن بسیار اهمیت دارد. امیدوارم میزبانی آبرومندانه داشته باشیم. این کمیت و کیفیت در میزبانی تاکنون اتفاق نیفتاده و الان با حضور مبینی و بازسازی مجموعه این شرایط خوب برای ما با حضور ورزشکارانی که هرگز برای مسابقات دوومیدانی ایران نیامدند، فراهم شد.