به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داود منظور صبح پنج شنبه در سفر به زرندیه در آئین کلنگ زنی و افتتاح پروژههای این شهرستان اظهار کرد: با توجه به اینکه سالانه حدود ۲۰ هزار تلفات جادهای در محورهای ارتباطی کشور شاهد هستیم از این رو اصلاح نقاط حادثه خیز دستور کار ویژه است چرا که این میزان تلفات جادهای زیبنده دولت سیزدهم نیست.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اینکه رفع ۸۰۰ نقاط حادثه خیز در سطح کشور هدفگذاری شده، افزود: استان مرکزی شاهراه مواصلاتی حادثه خیز در کشور و همه راههای مواصلاتی کشور از طریق این استان به هم متصل میشوند که اقدامات مناسبی در این راستا انجام شده است.
منظور تاکید کرد: تلاش بر این است تا سال آتی بخش اعظم راههای روستایی ساماندهی شود از این رو ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای تأمین قیر رایگان در راستای بهسازی راههای روستایی تخصیص داده شده است.
وی گفت: بر اساس هدفگذاری صورت گرفته مقرر است تا سال آینده ۸۰۰ پروژه در حال ساخت کشور به بهره بره داری برسد.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه بودجه گفت: تکمیل و بهره برداری از پروژههای سفر رئیس جمهور نیز در اولویت است.
نرخ بیکاری در کشور ۷.۶ درصد است
داود منظور صبح پنج شنبه در آئین افتتاح پروژههای عمرانی زرندیه اظهار کرد: طرحهای مهمی در استان به ویژه در زرندیه در حال اجرا است که به همت استاندار شاهد تکمیل پروژههای نیمه تمام در این استان هستیم.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: افتخار دولت تکمیل پروژههای نیمه تمام است، تکمیل طرحهای نیمه تمامی که مردم ۲ تا سه دهه چشم انتظار آن بودند در اولویت قرار دارد.
وی افزود: طرحهای مهمی در استان و در شهرستان زرندیه در حال اجرا است اولویتهای توسعهای ساوه و زرندیه بر بهسازی راههای مواصلاتی و نزدیکی به پایتخت و واقع شدن در کریدور مرکز به غرب کشور نیازمند توجه ویژه است.
منظور گفت: افتتاح زیر گذر پرندک یک پروژه مهم بود که با تأخیر انجام شد و امید است با رفع نقاط حادثه خیز، شاهد حوادث ناگوار کمتری باشیم.
وی گفت: سالانه بیش از ۱۸ تا ۱۹ هزار سانحه، زیبنده دولت نیست و اصلاح نقاط حادثه خیز در اولویت قرار دارد.
معاون رئیس جمهور تاکید کرد: زرندیه یکی از قطبهای صنعتی استان مرکزی است که مسئله بیکاری آن تا حدودی مدیریت شده است.
منظور گفت: نرخ بیکاری در کشور ۷ و شش دهم است این رقم در استان مرکزی کمتر از ۶ درصد است.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی در حوزه کشاورزی باید از شیوههای جدید کشاورزی به ویژه کشت گلخانهای بهره مند شویم و با تعامل و همکاری آن را در وزارت کشاورزی تقویت کنیم.
منظور افزود: توسعه خدمات درمانی در قالب احداث بیمارستانهای جدید در اولویت است امیدواریم بتوانیم نیازمندیهای بخش درمان را در ساوه و زرندیه به بالاتر از متوسط ارتقا دهیم.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه برنامه و بودجه کشور گفت: با همکاری استانداری مرکزی طرح آمایش و توسعه شهرستان زرندیه را باید مورد بازنگری قرار دهیم.
منظور ادامه داد: در حوزه راه و شهرسازی، اتصال به شهرستان زرندیه و اتصال به ساوه بسیار غیر استاندارد است و مکرر شاهد حادثه هستیم که تلاش بر این است تا پایان سال آینده شاهد توسعه این مسیر باشیم.
وی اظهار کرد: همچنین امید است تکمیل راه روستایی و سکونتگاههای عشایر با سرعت بیشتری انجام شود.