درآمد ۱۰۰ میلیونی متکدیان اتباع در البرز

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیروس دهقان‌شیری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «تیتر یک» گفت: تکدی‌گری در البرز برگرفته از مهاجرت است و ۹۸ درصد متکدیان استان اتباع خارجی هستند.


مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز با اشاره به درآمد ۵۰ الی ۶۰ میلیونی متکدیان در ماه، افزود: برخی از اتباع نیازمند نبودند و از احساسات مردم سوءاستفاده می‌کردند.

وی از مافیایی و سازمان یافته بودن تکدی‌گری اتباع خبر داد و با اشاره به اینکه اغلب آن‌ها نیازمند نبودند، افزود: دوره‌های توانمندسازی برای بخش کوچکی از متکدیان اتباع نیازمند برگزار شد.

دهقان‌شیری پاکسازی البرز از اتباع را راهبرد مدیران استان دانست و تصریح کرد: گروهی از اتباع با متروی تهران وارد کرج شده و از مردم سوءاستفاده می‌کردند اما جمع‌آوری شدند.

مدیرکل امور اتباع البرز با اشاره به اینکه ۶۷۸ اتباع متکدی جمع‌آوری شده سال گذشته کودکان ۶ الی ۱۳ سال بودند، گفت: ۱۳ کودک ایرانی دستفروشی و تکدی‌گری می‌کردند.

وی از بازگشت ۷۹ خانواده متکدی که اصرار به تخلف داشتند به افغانستان خبر داد و در بخش دیگری افزود: اسفند ۱۴۰۲ قریب به ۴۱ خانم پاکستانی اتباع در اتوبان کرج بودند.

دهقان‌شیری با اشاره به جمع‌آوری به دستور مقام قضائی و ارجاع آن‌ها به مرز پاکستان، اظهار داشت: ۱۵ متکدی حرفه‌ای ایرانی در کرج شناسائی شده‌اند و باید پاکسازی شوند.

این مسئول ادامه داد: برخی از متکدیان حرفه‌ای شده و به مردم اصرار می‌کنند برای آن‌ها کالا خریداری کنند، خانواده‌های دارای چهار فرزند از ۶۰ الی ۱۰۰ میلیون در ماه درآمد داشتند. 
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز گفت: برخی از متکدیان اتباع حرفه‌ای شده و خانواده‌های دارای چهار فرزند از ۶۰ الی ۱۰۰ میلیون تومان در ماه درآمد داشتند، اما ۷۹ خانواده از البرز طرد شدند.