به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی؛ محسن کاوه سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در مورد شرایط این تیم برای حضور در المپیک پاریس اظهار داشت: 3 اردوی دیگر تا المپیک داریم که به تدریج فشار کم خواهد شد تا طبق برنامه ریزی که انجام شده، کشتی گیران به آمادگی کامل برای حضور در این مسابقات برسند.
وی در مورد روند و شرایط حاکم بر تمرینات تصریح کرد: همکاران خوب و همدلی داریم، هر کس طبق شرح وظایف کار خود را انجام می دهند. هر کشتی گیر برنامه خاص خود را دارد و طبق طراحی تمرین انجام شده کار را جلو می بریم.
کاوه در مورد شرایط اردویی اظهار داشت: فدراسیون کشتی امکانات بسیار خوبی را در اختیار گذاشته و حمایت حداکثری را از تیم های ملی کشتی دارد. در کنار آن مربی بدنساز، پزشک تغذیه، روانشناس و کادر فنی تمامی تلاش خود را انجام می دهند که کشتی گیران از لحاظ جسمانی، روحی روانی و فنی در بهترین حالت خود قرار بگیرند.
وی ادامه داد: برنامه ها به خوبی پیش می رود و نکته ای که مدنظر داریم این است که سلامتی کشتی گیران در یک ماه منتهی به المپیک حفظ شود، چراکه در ماه های گذشته چند کشتی گیر ما به دلیل آنفولانزا و امیرحسین زارع نیز به دلیل عفونت چشم چند روزی از تمرینات دور بودند و در این برهه از زمان دور از تمرینات جبران ناپذیر خواهد بود.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در مورد شرایط رحمان عموزاد در المپیک پیش رو اظهار داشت: وزن 65 کیلوگرم وزن پرترافیک با حریفان مطرح و عنوان داری است. همانطور که همه ما رحمان را یک کشتی گیر خوب می دانیم، کشتی گیران دیگر از جمله نمایندگان آمریکا، مجارستان، ارمنستان، گرجستان، مغولستان، آذربایجان، ژاپن، قرقیزستان و آلبانی نیز خوب هستند اما تلاش ما این است که یک رحمان آماده و باروحیه را روی تشک بفرستیم.
وی در مورد شرایط وزن 74 کیلوگرم، گفت: این وزن هم به مانند وزن 74 کیلوگرم بسیار کیفی است و یونس امامی رقبای سرسختی را پیش روی خود دارد. امامی در جهانی صربستان دستش از مدال و سهمیه کوتاه ماند، اما کشتی های خوبی را در مسابقات کسب سهمیه قرقیزستان گرفت و امیدواریم که روند رو به رشد وی ادامه پیدا کند.
کاوه در مورد آمادگی حسن یزدانی برای حضور در وزن 86 کیلوگرم کشتی آزاد المپیک گفت: یزدانی بعد از جراحی سنگین کتف نشان داد که می تواند یک الگویی برای کشتی گیران باشد که در اثر پشتکار و تلاش می توان به چیزی رسید که دست نیافتنی به نظر می آمد. حسن با تمامی حریفان خود در سالیان گذشته کشتی گرفته و تنها آرون بروکس که با شکست دیوید تیلور راهی این مسابقات می شود، مصاف نداده است. به نظرم بروکس کشتی گیر خوبی است که نباید او را مانند سایر رقبا دست کم بگیریم و امیدواریم که یزدانی در سایه تلاش و پشتکار بتواند بهترین ها را رقم بزند.
وی در مورد وزن 97 کیلوگرم گفت: ما در وزن 97 کیلوگرم رنکینگ نداریم و جدول طوری است که احمد تاج الدینوف قهرمان جهان و کایل اسنایدر قهرمان جهان و المپیک در یک سمت گروه قرار دارند. قرعه در این وزن می تواند به ما کمک کند اما نباید به دنبال قرعه بود و تمامی سعی خود را می کنیم که امیرعلی آذرپیرا که روند رو به رشدی داشته در زمان باقی مانده نیز بهتر از قبل شود. البته به جز این دو کشتی گیر چند حریف خوب دیگر نیز در این وزن حضور دارند که نباید از ذهن فراموش کنیم. در 97 کیلوگرم چند سالی است که مدال نگرفته ایم و امیدارم که آذرپیرا بتواند کسب افتخار کند.
کاوه در مورد امیرحسین زارع گفت: زارع سال گذشته موفق بود، اما خودش به این بلوغ فکری رسیده که نباید در باد این موفقیت بخوابد و باید زحمت بکشد و تلاش کند چراکه همواره در سایه زحمت، تلاش، پیشتکار، جسارت و شجاعت نتیجه حاصل می شود. این را نباید فراموش کنیم که کوچکترین اشتباه باعث می شود که مدال طلا به مدال برنز یا حذف، تبدیل شود و با توجه به حریفان سرسخت و عنوان دار، کار زارع نیز برای کسب مدال به هیچ وجه راحت نیست.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد تصریح کرد: همه رقبا از نظر فنی و جسمانی خود را آماده این آوردگاه مهم می کنند اما جریان المپیک روحی و روانی است و کسی که روح روانش بالا باشد می تواند موفق باشد.
کاوه در مورد سطح رقابت های کشتی آزاد المپیک پاریس اظهار داشت: به جز چند نماینده مطرح روسیه که کمیته بین المللی المپیک اجازه حضور آن ها را نداد، بهترین های کشتی جهان در المپیک حاضر هستند. در بیشتر اوزان کشتی گیران مطرح و عنوان دار روسی الاصل که به سایر کشورها مهاجرت کرده اند، حضور دارند. علاوه بر آن تمامی نمایندگان تیم آمریکا که قهرمان جهان در سال گذشته شده اند، به همراه مدال آوران و عنوان داران چند سال گذشته در المپیک به میدان می روند که جمع آن ها به همراه کشتی گیران کشورمان سطح این رقابت ها را بسیار بالا برده است.
وی در مورد انتظارات از کشتی گیران گفت: نباید بار روانی برای کشتی گیران ایجاد کرد. ما در مسابقات جهانی در اوزان المپیکی تنها 2 مدال در 125 و 86 کیلوگرم کسب کردیم و در 3 وزن دیگر نیز مدال نگرفتیم. نگاه ما المپیکی است و بچه ها ما توانایی کسب مدال را دارند و تلاش خود را خواهیم کرد که بهترین عملکرد را داشته باشیم
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد تصریح کرد: صحبت هایی می شود که کشتی گیران باید در تمامی اوزان مدال بگیرند اما نباید فراموش کرد که المپیک آوردگاه بسیار بزرگی است. بعنوان مثال در سال 2011 مهدی تقوی و رضا یزدانی بهترین کشتی ها را گرفتند و به مدال طلا رسیدند اما در سال 2012 دستشان از مدال کوتاه ماند. ما تلاش خود را می کنیم و امیدوارم که کشتی گیران کشورمان بهترین نمایش را بدهند و می توانیم موفق باشیم.
وی ادامه داد: فدراسیون در نوبه های مختلف از لحاظ مالی پاداش هایی را به کشتی گیران داده، ضمن اینکه تمامی شرایط در کمپ تیم های ملی کشتی مهیا بوده. کادری همدل داریم و در کنار هم کار گروهی خوبی را انجام می دهیم. کشتی گیران نیز به این نتیجه رسیده اند و این موضوع در ذهن آن ها رسوخ کرده است که با کسب مدال المپیک به دنبال شاد کردن مردم باشند و کسب این مدال آن ها را جاودانه می کند. البته همه دنیا می آیند که خود را در المپیک نشان دهند و این آوردگاه مزرعه پرگلی است که نمی توان گفت، همه گل ها را ما بچینیم و سایر رقبا هم هستند.
کاوه در مورد آنالیز رقبای کشتی گیران کشورمان گفت: این یک واقعیت است که مبارزه ای که یک کشتی گیر روی تشک نمایش می دهد، باید بیرون تشک تمرین شود. ما تمام فیلم های کشتی گیران، منابع کشتی گیری، نقاط قوت و ضعف آن ها را درآوردیم و روی آن کار می کنیم. هر کسی با مربی تخصصی خودش کار می کند تا از این بابت مجهز روی تشک برویم. برنامه تمرینی مشخص داریم و رقبای تمرینی برای کشتی گیران قرار می دهیم که حریفان آن ها را شبیه سازی کنیم.
کاوه در پایان خاطرنشان کرد: موفقیت کشتی می تواند حال مردم ما را خوب کند و شاهد این بوده ایم که اگر کشتی موفق شود خیلی از جوانان به سمت باشگاه ها و کشتی گیر شدن می آیند و این می تواند یک اتفاق خوب برای جامعه به دلیل دوری از جوانان از ناهجاری ها باشد. به تمامی اهالی کشتی می گویم که کشتی مال همه است و فعلا امانتی است که در دست ما قرار دارد و از همه می خواهیم در مدت باقی مانده آن چیزی که به نفع کشتی است انجام دهند و دعا کنیم که کشتی گیران در المپیک موفق باشند.