دیدار وزیر ورزش و جوانان از فدراسیون قایقرانی و اردوی ملی‌پوشان پاراکانو

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان با حضور در دریاچه آزادی ضمن دیدار با قایقرانان پارالمپیک از فدراسیون قایقرانی بازدید کرد. در این بازدید سیدمحمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش، مریم کاظمی‌پور، معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش، علیرضا پسندیده، مدیر کل حوزه وزارتی وزارت ورزش و علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی حضور داشتند.

رئیس فدراسیون قایقرانی در این دیدار، گزارشی از برنامه‌های فدراسیون قایقرانی در خصوص آماده‌سازی ورزشکاران برای المپیک و پارالمپیک مطرح کرد و درباره امکانات تمرینی قایقرانان توضیحاتی را به وزیر ورزش ارائه داد.

در ادامه این بازدید، وزیر ورزش و جوانان با قایقرانان اعزامی به پارالمپیک پاریس گفت‌وگو کرد و در جریان روند تمرینات آنها قرار گرفت.

در این دیدار ورزشکاران ضمن تشکر از وزیر ورزش و‌جوانان بابت حمایت، خواستار تجهیزات بیشتر برای این رشته شدند.

هاشمی: شرایط دریاچه آزادی نسبت به سال گذشته فوق العاده است

کیومرث هاشمی در جریان بازدید از اردوی تیم پاراکانو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اولین اردویی است که در رشته‌های پارالمپیکی در آن حضور پیدا می کنیم. از قبل برنامه داشتیم تا از اردوهای تیم‌های اعزامی به المپیک و پارالمپیک بازدید کنیم که این پروسه از هفته گذشته آغاز شد.

وی افزود: پاراکانو ۲ نماینده در پارالمپیک پاریس دارد و امروز آمدیم تا با نظرات و مشکلات آشنا شویم. شرایط خوبی موجود است و بچه ها آماده مسابقات پاراالمپیک می‌شوند.

هاشمی اضافه کرد: شرایط دریاچه آزادی نسبت به سال گذشته فوق العاده است. البته مشکلاتی نیز مطرح شد و ما پیگیری خواهیم کرد تا ورزشکاران دغدغه‌ای نداشته باشند.

وزیر ورزش در مورد درخواست ورزشکاران در خصوص قایق و پارو نیز توضیح داد: بله، درخواست‌هایی ارائه شد که قول دادیم برای رفع مشکلات کمک کنیم.

وی در مورد خوابگاه قایقرانان نیز گفت: این مساله برای سال قبل است که ما آن زمان به وزارت نیامده بودیم. فدراسیون قایقرانی اکنون با ساخت خوابگاه، مشکل را برطرف کرده و حتی اگر بخواهند از خوابگاه آزادی نیز استفاده کنند، مشکلی نیست. همه وظیفه دارند به قهرمانان و ورزشکاران خدمات بدهند، چراکه آنها اولویت ما هستند.

سهرابیان: در فدراسیون قایقرانی تفاوت‌ها بی‌معنی است

علیرضا سهرابیان، رئیس فدراسیون قایقرانی در جریان بازدید کیومرث هاشمی، وزیر ورزش از از اردوی تیم ملی پاراقایقرانی گفت: زمانی که هاشمی سرپرست شد، آب دریاچه به حدی پایین آمده بود که همه می‌توانستند از آن پیاده عبور کنند و به طرف دیگر دریاچه بروند. ورزشکاران علاقه خاصی به او دارند و حضورش می‌تواند دلگرمی خاصی به جامعه قایقرانی اعزامی به المپیک و پارالمپیک بدهد.

وی با اشاره به اردوی سه بانوی المپیکی قایقرانی ایران در روسیه و اردوی المپیکی این رشته در انزلی و بابلسر، اظهار داشت: جمع بسیار دوستانه‌ای بود که مثل دفعات قبلی دلگرمی به بچه‌ها داد. ورزشکاران می‌توانند به هاشمی به‌عنوان وزیری توانمند که شنونده صحبت‌های آنها و عمل‌کننده و پایبند به قول‌هاست، نگاه کنند و در مجموع حضورش دلگرمی بسیار خوبی به بچه‌ها می‌دهد. سعید حسین‌پور و شهلا بهروزی‌راد تمرینات استقامتی را تمام کرده‌اند و با برنامه‌ریزی مربی‌ در فاز سرعت هستند. امیدوارم خودشان را تا زمان اعزام به پارالمپیک به اوج آمادگی برسانند و نتایج ارزنده‌ای کسب کنند.

رئیس فدراسیون قایقرانی درباره درخواست وارد کردن یک قایق پاراکانو، اضافه کرد: قایق پاراکانو در ایران تولید نمی‌شود و باید وارد کنیم. برنامه‌ریزی برای خرید قایق حسین‌پور از خارج از کشور انجام شده است. درخواستی که او از وزیر داشت، این بود که مراحل گمرکی با توجه به اینکه با هزینه شخصی تأمین می‌شود، تسهیل شود. خوشبختانه گمرک مدتی است که کمک می‌کند و برای وسایلی که بچه‌ها با خودشان می‌آورند، شرایط را تسهیل کرده است.

سهرابیان با بیان اینکه اسم قایقرانی در کنار گمرک به شکل بدی قرار گرفته بود، افزود: خوشبختانه در حال حاضر یکی از یاران پشت پرده موفقیت بچه‌های ما، گمرک است. امیدوارم در این زمینه هم کمک کنند تا تجهیزات به‌روز وارد شود و ورزشکاران بتوانند خودشان را برای مسابقات بزرگ آماده کنند.

رئیس فدراسیون قایقرانی درباره ارزیابی‌ از عملکرد دو نماینده ایران در رقابت‌های پاراکانو پارالمپیک، یادآور شد: کمیته پارالمپیک تشخیص داد از بین سه ورزشکاری که موفق به کسب سهمیه پارالمپیک شده بودند، ۲ نفر عازم این رویداد شوند. آرزو می‌کردم اسلام جاهدی نیز همراه این ۲ ورزشکار به پاریس اعزام شود، چون سهمیه خود را از طریق مسابقات جهانی به دست آورده بود، اما به تشخیص کارشناسان کمیته ملی پارالمپیک رکوردش به گونه‌ای بود که امکان کسب مدال نداشت. من علاقه‌مند بودم که او را در پاریس ببینم. بهروزی‌راد و حسین‌پور رکوردهای خوبی را کسب کرده‌اند و امیدوارم نتایج به شکلی باشد که افتخارآفرینی آنها رقم بخورد. اگر این ۲ ورزشکار به فینال پارالمپیک راه پیدا کنند، انگار مدال پارالمپیک را کسب کرده‌اند. البته هیچ‌کس نمی‌تواند پیش‌بینی کند که در المپیک یا پارالمپیک مدال کسب کند، چون بحث لحظه‌ها و ثانیه‌هاست.

سهرابیان، افزود: برای کسب مدال همه باید مبارزه کنند و یک لحظه غفلت باعث می‌شود تا از غافله جا بمانید. مطمئناً قایقرانان نتایج بسیار مطلوبی را کسب می‌کنند.

رئیس فدراسیون قایقرانی درباره پاداش ملی‌پوشان پاراقایقرانی در صورت کسب مدال، گفت: هیچ فرقی بین قایقران المپیکی و پارالمپیکی وجود ندارد و هر پاداشی که برای المپیکی‌ها در نظر بگیریم، برای قایقرانان پارالمپیکی نیز در نظر خواهیم گرفت. ما همه یک خانواده هستیم و هیچ‌وقت ورزشکاران را از هم تفکیک نمی‌کنیم و در فدراسیون قایقرانی تفاوت‌ها بی‌معنی است.

وزیر ورزش و جوانان با حضور در دریاچه آزادی ضمن دیدار با قایقرانان پارالمپیک از فدراسیون قایقرانی بازدید کرد.