به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی شمسیپور سخنگوی وزارت علوم در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس در مورد سن جذب اعضای هیات علمی نوشت: درخصوص اخبار منتشر شده در مورد سن متقاضیان جذب هیات علمی دانشگاهها به اطلاع میرساند که ملاک عمل درفرایند جذب اساتید، مصوبات مراجع بالادستی مثل هیات عالی جذب و شورای عالی انقلاب فرهنگی است. همه تعارضات آئیننامههای وزارت علوم بامصوبات بالادستی مورد بررسی و اصلاح قرار میگیرد.
بر اساس آئین نامه جدید استخدامی اعضای هیأت علمی؛ دارا بودن حداکثر سن برای دارندگان مدرک تحصیلی دکتری تخصصی ۴۰ سال تمام و برای دارندگان مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد صرفاً برای برخی از رشتههای فاقد دوره دکتری و یا فاقد رشته همنام در سایر دانشگاهها ۳۵ سال تمام اعلام شده است.
درحالی سن جذب اعضای هیأت علمی ۴۰ سال عنوان شده که هیاتعالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی شورای عالی انقلاب فرهنگی در دویست و نود و دومین جلسه هیأت عالی جذب در سال ۱۴۰۱، افزایش سن عضویت هیأت علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی را به ۴۵ سال مصوب کرد.
همگی در ثواب این حرکت بزرگ تمدنی و تاریخی سهیم باشیم؛
ابلاغ دستور وزیر راه و شهرسازی برای آغاز عملیات سفرهای اربعین
وزیر راه و شهرسازی دستورات ویژه را به معاون حمل و نقل خود برای آغاز عملیات خدمات رسانی برای برقراری سفرهای باکیفیت در اربعین ابلاغ کرد.
مهرداد بذرپاش وزیر مسکن، راه و شهرسازی دستورات ویژه این وزارتخانه را به معاون حمل و نقل خود برای آغاز عملیات خدمات رسانی اربعین ابلاغ کرد.
وزیر راه و شهرسازی در مکاتبه با سید کمال هادیان فر معاون حمل و نقل اعلام کرد: با توجه به تشکیل ستاد اربعین وزارت راه و شهرسازی و در پیش بودن این همایش بزرگ عبادی و لزوم به میدان آوردن حداکثری ظرفیتهای این ستاد، لازم است با جدیت برنامهریزی و تخصیص همه امکانات حمل و نقل در بخشهای هوایی، ریلی، دریایی برای خدمت رسانی با کیفیت و بالا به زائرین فراهم شود.
عضو کابینه دولت سیزدهم ضمن اعلام آغاز عملیات اجرایی برای تشکیل مرکز فرماندهی مدیریت حمل و نقل، گفت: طوری برنامهریزی شود تا کمترین خللی در اجرا پیش نیاید تا انشاالله امسال اربعین باشکوهتر و مشکلات کمتر از سال گذشته برگزار شود.
بذرپاش بر برخی از موارد برای برگزاری سفرهای باکیفیت اربعین تاکید کرد که شامل به میدان آوردن ظرفیتهای خصوصی در حمل و نقل جادهای، دسترسی آسانتر برای تهیه بلیت هواپیما، فراهم کردن حداکثری اتوبوسها برای انتقال زوار، به میدان آوردن حداقل ۲۰ درصد قطار بیشتر نسبت به سال گذشته، شروع عملیات انتقال زوار از طریق دریا به بنادر جنوب غرب و بنادر کشور عراق، استفاده از ظرفیت تاکسیهای اینترنتی برای خدمات رسانی بهتر و مطلوبتر، آمادهسازی فرودگاهها به ویژه ترمینال مسافری سلام فرودگاه حضرت امام (ره)، ایستگاههای راه آهن و پایانههای مسافری برای پذیرایی بهتر از زائران، مناسبسازی پارکینگها برای پذیرش بهتر و بیشتر خودروهای زائران، آمادهسازی پایانههای مرزی و ارائه تسهیلات رفاهی و سرمایشی بهتر و بیشتر برای زوار و برنامهریزی برای تمرکز وسایل حمل و نقل برای بازگشت زائران است.
وی تاکید کرد: همه سازمانها و معاونتهای مربوطه در قالب ستاد اربعین همکاریهای لازم را به عمل آورند تا همگی در ثواب این حرکت بزرگ تمدنی و تاریخی سهیم باشیم.