به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد پاکمهر نماینده بجنورد در مخالفت با برنامههای وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: همکاران محترم اکنون صحبت از حوزه نظام سلامت و رأی اعتماد به سکاندار این وزارتخانه است، وزارتخانهای که مسئولیت خطیر دارد و با جان و سلامت مردم سر و کار دارد.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت عریض و طویل با طیف وسیعی از مأموریتها و وظایف در حوزه نظام سلامت است. نعمت سلامت را نباید به بازی گرفت. بهداشت، آموزش، پژوهش، مهاجرت نخبگان و بیش از ۱۰۶۰ بیمارستان و هزاران خانه سلامت، طرح دارویار و دهها موضوع دیگر، موضوع نظام سلامت است.
پاکمهر به کمبود پزشک عمومی و متخصص اشاره کرد و افزود: همه شما همکاران من در مجلس در حوزههای انتخابیه خود با معضلات نظام سلامت مواجه هستید و گله مندیها به شما منتقل میشود. نیک میدانیم که وزارت بهداشت با جان مردم ارتباط دارد و همه مسئولیتهای آن خطیر است.
وی تصریح کرد: سکان وزارت بهداشت را باید یک فرد کاملاً غیر سیاسی عهدهدار شود. نمیشود سکان هدایت این وزارتخانه را که یک وزارتخانه کاملاً تخصصی است افرادی بسپاریم که بخواهند با نگاه سیاسی آن را مدیریت کنند و حوزه بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و پژوهش وزهای نیست که بتوان به آن نگاه سیاسی داشت و آن را مدیریت کرد.
پاکمهر با طرح این موضوع که چه شده است که آقای پزشکیان که خود پزشک است سیاسیترین فرد را به عنوان وزیر بهداشت معرفی کرده است، افزود: آقای ظفرقندی در هر کجا که مسئولیت داشته است وزن عملکرد سیاسیاش از وزن عملکرد تخصصیاش بیشتر بوده است و به مخالف نظام تبدیل شده بود.
وی بیان کرد: هرگز نباید سلامت مردم را به سیاسی کار بسپاریم و چنین معامله زیان باری را در نظام سلامت برای مردم رقم بزنیم. به مکاتبه ایشان به بشار اسد اشاره میکنم هر چند که این مکاتبه به قبل از بروز داعش مربوط میشود و آیا مواضع ایشان در دوران کرونا آیا با سیاستهای مقام معظم رهبری همراه بود و در این رابطه توضیح دهد حتی اگر احساس ندامت دارد به مردم اعلام کند.
نماینده بروجرد که در مخالفت با برنامههای وزیر پیشنهادی بهداشت سخن میگفت ادامه داد: مواضع آقای ظفرقندی را نسبت به فتنه و اغتشاشات چند سال اخیر مطالعه کنید. او در رابطه با مجلس دوازدهم بحث مهندسی انتخابات را مطرح کرد و گفت مشارکت حداکثری ولی در عمل مهندسی انتخابات حداقلی صورت گرفت و این نوع نظارت استصوابی انهدام جمهوریت است که برای آن انقلاب شد نظر وزیر پیشنهادی بهداشت است.
پاکمهر تصریح کرد: آقای پزشکیان از محل همین نظارت استصوابی رئیس جمهور شده است و مردم به او رأی دادهاند. جالب است از نمایندگان انتظار رأی اعتماد دارید که با مهندسی انتخابات بالا آمدهاند.
وی همچنین بیان کرد: در کتابچه مرکز پژوهشها به برنامه وزیر پیشنهادی اشاره کرده و آورده است که به نظر میرسد برخی برنامهها ماهیت شعار گونه دارد و برخی نیز توجه کافی به ظرفیت و رسالت وزارت بهداشت و درمان نداشته است.
پاکمهر در بخشی از سخنانش گفت: امام رحمت الله فرموده بودند که نباید افراد غیر انقلابی به مجلس معرفی شوند و در این صورت مجلس باید رد کند وگرنه باید عزای جمهوری اسلامی را بگیریم. آیا سپردن پستهای کلیدی مثل وزارت بهداشت که با نظام زاویه دارند، آیا با سوگند ما همخوانی دارد.
وی افزود: من خود پزشکم و خوب میدانم که آقای ظفرقندی دارای سوابق ایثارگری و جبهه است و قضاوت راجع به حال او است. رهبری در مورد انتخاب وزرا ۱۲ شاخص معرفی کردند به من نسبت به تخصص آقای ظفرقندی صحبتی ندارم اما اینکه تاپ بن دندان به نظام پایبند باشید این برای ما سوال است و باید حجت آن برای ما تمام شود.
پاکمهر در رابطه با جمعیت فرزندآوری از وزیر پیشنهادی بهداشت سوال کرد که برنامه شما چیست و ادامه داد: برنامه اجرایی و عملیاتی شما در بسیاری از حوزهها مشخص نیست.