خانواده‌محوری، مهم‌ترین مؤلفه ارزشیابی کارکنان نزاجا است

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط عمومی نیروی زمینی ارتش، امیر سرتیپ اصغر علیپور معاون نیروی انسانی نزاجا با حضور در بیست و دومین همایش تجلیل از کارکنان ممتاز این نیرو که در مشهد مقدس برگزار شد، گفت: در راستای اجرای طرح لبیک 4 (امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)عزیز) و طرح حضرت رسول اعظم(ص)، نظام جبران خدمات آن دسته از کارکنان شایسته نزاجا که در فرایندهای چندلایه و پیچیده سنجش عملکرد نیروی انسانی نزاجا حائز رتبه برتر شده‌اند، اجرایی و از عملکرد این کارکنان در یگان‌های تابعه در همایش مذکور قدردانی شد.
وی افزود: مطابق نظر فرمانده ولایی و خدوم نیروی زمینی ارتش در ارزشیابی سال 1402 کارکنان نزاجا، مجاهدت مؤمنانه و خالصانه خانواده‌ها و همسران کارکنان پایور این نیرو، مورد تأکید قرار گرفته و بدین ترتیب، همراهی و همگامی خانواده‌های کارکنان نیروی زمینی ارتش، تأثیری به‌سزا در سنجش عملکرد این کارکنان داشته است.
امیر سرتیپ علیپور با اشاره به اهداف مدنظر از برگزاری همایش تجلیل از کارکنان ممتاز، تصریح کرد: بهره‌گیری از نتایج ارزیابی عملکرد به عنوان ابزار اصلی جهت توسعه منابع، حفظ و ارتقای روحیه کارکنان و افزایش نشاط به عنوان مؤلفه‌ای اثرگذار در توان رزم، پرورش و توسعه توانایی کارکنان کارآمد، احترام به شایسته‌سالاری، شایسته‌گزینی و بهبود عملکرد سلسله مراتب فرماندهی و نیز بهینه‌سازی نیروی انسانی چندمنظوره و چندمهارتی از طریق بسیج منابع، امکانات و تبیین مدیریت جهادی، از جمله اهدافی هستند که در ارزشیابی کارکنان نزاجا مورد اشاره و توجه قرار گرفته‌اند.
وی ادامه داد: زمینه‌سازی برای ابزار خلاقیت و تقویت انگیزه خدمتی کارکنان، تعمیق باورهای دینی و نهادینه‌سازی سبک زندگی ایرانی اسلامی و ارتقای منزلت کارکنان از طریق توجه به نهاد مقدس خانواده، فراهم کردن بستر لازم و ایجاد رابطه تعاملی در ارزیابی عملکرد و نظام آموزشی، از دیگر اهداف متعالی‌ هستند که در بُعد خانوادگی ارزشیابی کارکنان نیروی زمینی ارتش مدنظر قرار داشته‌اند.
معاون نیروی انسانی نزاجا، با اشاره به مراحل ارزشیابی طرح‌های مذکور، تصریح کرد: پس از تهیه دستورالعمل‌های روزآمدشده و ابلاغ به یگان‌های تابعه، نمرات دانش نظامی کارکنان پایور اخذ و در سامانه‌های ارزیابی ثبت شد. در گام بعدی معاونت‌ها و کارگروه‌های تخصصی، از طریق برگزاری کمیسیون‌های عملکردی به صورت میدانی به اجرای کلاس‌های آموزشی جهت کلیه افسران و فرماندهان پرداختند. نهایتاً پس از بالغ بر 4 ماه آموزش توسط متخصصان معاونت نیروی انسانی و دیگر معاونت‌های همکار، افزون بر 3000 نفر- ساعت، مورد بررسی قرار گرفته و افراد برگزیده مشخص شدند.
امیر سرتیپ علیپوردر پایان خاطر نشان کرد: با رعایت اصول سه‌گانه مورد نظر فرماندهی نیروی زمینی ارتش و بدون اعمال هیچ‌گونه‌ محدودیتی، تمامی کارکنان معرفی شده توسط یگان‌ها مشمول طرح ارزشیابی نزاجا قرار گرفتند که در نهایت، 1000 نفر در طرح تقدیر از ممتازین و 319 نفر نیز در طرح خوبان، به عنوان نفرات برگزیده، انتخاب شدند.

امیر سرتیپ علی‌پور، گفت: در ارزشیابی سال 1402 کارکنان نزاجا، مجاهدت مؤمنانه و خالصانه خانواده‌ها و همسران کارکنان پایور این نیرو، حائز بیشترین تأکید از سوی سلسله‌مراتب فرماندهی نیروی زمینی ارتش بوده است تا از این طریق بتوان به حفظ و ارتقای روحیه کارکنان و افزایش نشاط به عنوان مؤلفه‌ای اثرگذار در توان رزم و نهادینه‌سازی سبک زندگی ایرانی اسلامی مبادرت ورزید.