به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شهر، محمدامین توکلیزاده، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری صبح امروز-پنجشنبه ۲۲ شهریور ماه ۱۴۰۳- در آغاز سومین دوره رشد و تعالی فعالین اجتماعی وفرهنگی شهرتهران که درحرم مطهر رضوی برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت حضرت امام حسن عسکری(ع) و قدردانی از تلاشهای فعالان اجتماعی و فرهنگی شهر تهران، برگزاری اردوهای دوره تابستانی پویش آرمانیشو را از اقدامات ارزنده اجتماعی و فرهنگی دانست و اظهار کرد: ضرورت دارد با دستهبندی رویدادها و کارویژههای پیشبینی شده تا یک سال آینده نسبت به برنامهریزی برای انجام اقداماتی که اهمیت وتاثیرگذاری بیشتری در جامعه دارند اقدام شود.
وی با تاکید بر اینکه برنامهریزی و ترسیم نقشه راه یک سال پیشرو از اهمیت به سزایی برخوردار است، ادامه داد: سومین دوره رشد و تعالی فعالین اجتماعی و فرهنگی شهرتهران با این رویکرد برگزارشده است تا در آستانه بازگشایی مدارس به نگاهی مشترک برای یافتن راهی برای تحکیم بیشتر ارتباط میان مدارس و مساجد و اینکه کدام موضوعات در این مسیر بیشتر مورد توجه قرار گیرد برسیم.
پیگیری رفع دغدغه رهبر انقلاب برای تربیت نسل قرآنی
معاون امور اجتماعی وفرهنگی شهرداری تهران با اشاره به دغدغه رهبرمعظم انقلاب اسلامی درباره تربیت نسل قرآنی جوان و نوجوان، پیگیری رفع این دغدغه را خواستار شد و گفت: باید سخنان مقام معظم رهبری درباره تربیت ۱۰ میلیون حافظ کل قرآن کریم و نیز ایجاد مدارس تخصصی قرآن را پیگیری کنیم. برگزاری جلسات ثابت قرآنی برای نوجوانان و راهاندازی گروههای جهادی و اقدامات جهادی نوجوانانه و تربیت نسل بعدی جوانان جهادی ازموضوعاتی است که باید پیگیری شود چرا که بستر این مهم درپویش آرمانیشو فراهم شده است.
توکلیزاده توجه به موضوعات ورزشی را ازدیگر مسایل مورد توجه درتعالی اجتماعی و فرهنگی جامعه برشمرد و گفت: خوشبختانه درسالهای اخیر با برگزاری رویداد قهرمان شو به این بعد تربیتی و اجتماعی نیز توجه شده است. با توجه به این موضوع باید برگزاری رویداد قهرمانشو با جدیت بیشتری پیگیری شود.
به گفته معاون شهرداری تهران، امسال این رویداد به میزبانی تهران درقالب ۲۰ رشته برگزار شد و توانست نقش به سزایی در تعالی اجتماعی و فرهنگی میان لایهّای مختلف اجتماعی در پایتخت برجای بگذارد. از این رو، قهرمان شو فرصتی است که میتوان از آن به عنوان یکی ازپایگاههای اصلی ورزش درمساجد استفاده کرد و از این فضا برای ساخت شبکه مربی محور استفاده کرد.
وی توضیح داد: میتوانیم با همکاری مساجد برنامههای ورزشی را در این مراکز با کمک و استفاده ازتوان مربیان خانم و آقا برگزار کنیم. با این روش میتوان امکان برقراری ارتباط مناسب میان ورزشکاران، مربیان و مساجد را برقرار کرد و مسجد به عنوان محور فعالیتهای ورزشی در کنار فعالیتهای دینی مورد استفاده بیشتری قرار گیرد.
توکلیزاده با بیان اینکه هم اینک ۶۰۰ ایستگاه ورزش صبحگاهی در پایتخت فعالیت دارند بر اهمیت افزایش دسترسی مردم به انجام فعالیتهای ورزشی تاکید کرد و گفت: تلاش داریم درحوزه ورزش صبحگاهی تعداد ایستگاههای فعال ورزش صبحگاهی به هزار ایستگاه برسد تا مردم درهر نقطهای از پایتخت بتوانند با کمترین مشکل در ورزش صبحگاهی بپردازند. این مهم در صورت همکاری مساجد با اجرای این طرح دور از دسترس نیست.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به ظرفیتهای محلی موجود درمناطق ۲۲ گانه بر استفاده از این ظرفیتها در اجرای برنامههای طرح شهید آرمان تاکید کرد و افزود: درمناطق و محلهها ظرفیتهایی مانند بوستانها وسراهای محله وجود دارد. باید از ظرفیتهای موجود استفاده و با استقرار رابطین و شبکه مربیان طرح آرمان در این مراکز اهداف طرح آرمان در حوزه تعالی و رشد جوانان و نوجوانان دنبال شود.
معاون شهردار تهران به طرحهای کلان اجتماعی و فرهنگی متنوع در دست اجرای شهرداری تهران اشاره کرد و برضرورت برنامهریزی مشخص و دستهبندی برنامهها برای به نتیجه رساندن پروژهها تا پایان سال جاری تاکید کرد.